Şimdi Ara

Yanıyor. Edifier IMAGE SERİES E20 LUNA2 Ses Sistemi - 306₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n11'de en ucuz 578₺, WebdenAl'ın kendi sitesinde fiyat çok çok uygun. 60W olması çok iyi diye düşünüyorum 1+1 için. İhtiyacı olan düşünebilir. Yine kullanan varsa yorumlarını esirgemesin.

https://www.n11.com/arama?q=Edifier+IMAGE+E20&srt=PRICE_LOW

http://www.webdenal.com/edifier-e20_258245.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetfx -- 28 Mart 2016; 20:23:40 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Başarıya ulaşanlar, rahatından ödün verenlerdir.
  • Zamanında R1900TII almıştım, iyiydi, bu sanki çöp gibi, fazla süslü, küçük.
    N11 fiyatı yazılmış webdenal fiyatı yazılmamış, hiç yoktan siteye giriş olsun sayaç yükselsin der gibi!
    Forumdan bazen tiksiniyorum

C_C
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu ne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

Konu açılıyor 3,5 dakika içinde sipariş geçilip üzerine birde buraya cevap yazılıyor
    N11 fiyatı yazılmış webdenal fiyatı yazılmamış, hiç yoktan siteye giriş olsun sayaç yükselsin der gibi!
    Forumdan bazen tiksiniyorum

Kardeşim başlıkta belirttim fiyatı. Benim açtığım tüm konularda ürün fiyatı ve diğer sitelerle karşılaştırma vardır.

Referanslarım:Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü Vasıtası İle Alışveriş Yaptıklarım:*werrol *emir1 vaypcnet nickli arkadaştan ram alındı. nabiaga nickli arkadaş ile 1355 tllik işlem sorunsuz gerçekleşti.
  • Edifier'ı bilmeyenler çöp demişler. Bir S730 bulun dinleyin başka bir şey demiyorum.

Orijinalden alıntı: robotica

Edifier'ı bilmeyenler çöp demişler. Bir S730 bulun dinleyin başka bir şey demiyorum.

Creative Gigaworks T3 var bende şu anda ondan iyi midir hocam?
    Referanslarım:Kredi Kartı Yardımlaşma Kulübü Vasıtası İle Alışveriş Yaptıklarım:*werrol *emir1 vaypcnet nickli arkadaştan ram alındı. nabiaga nickli arkadaş ile 1355 tllik işlem sorunsuz gerçekleşti.
  • cruel_crazy C kullanıcısına yanıt
    @ozcan_dk 'ya bakarsanız tamamen troll olsun diye aldım, teşekkürler yazdığını anlarsınız. Admin'ler görmüyor demekki böyle kişileri. İlk mesajından itibaren bakın, görür görmez yazıyor aldım diye :)
  • Ürün hakkında bilgim yok ama tek kelime ile "çöp" yazıp hiçbir alternatif göstermeyen, ürünün neden alınmaması gerektiği hakkında bir tek kelime yazmayan arkadaşlar bence bu alışkanlıklarını bıraksınlar. Kimseye faydası yok.

• Edifier kullanmayan logitech ı kral bilir m3200 kullanıyorum ahşap hoparlör ve subwoofer var o fiyat aralığında ki creative ve logitech leri beşikte sallar. Edifier cidden kaliteli ürünler yapar dinlemeden çöp diyen trolleri aldırmayın

Orijinalden alıntı: Core2han

Edifier kullanmayan logitech ı kral bilir m3200 kullanıyorum ahşap hoparlör ve subwoofer var o fiyat aralığında ki creative ve logitech leri beşikte sallar. Edifier cidden kaliteli ürünler yapar dinlemeden çöp diyen trolleri aldırmayın

Ben de efsane X600 kullanıyorum halen. O ses kalitesini o fiyata halen bulamazsınız. Markayı bilmeyenler konuşuyor.

2. mesajı yazan vatandaş da Tuvnera ve Mythology karışımı biri, veya hepsi de aynı kişi. Kaale almamak lazım.

• herkesin eleştiri yapmaya hakkı var fakat şunu artık KALIN KAFANIZA SOKUN! senin için 200 bin liralık araç aşırı lükstür, başkası için sıradandır. sen 300 liraya Everest 5+1 alırsın, karşındaki edifier kullanır. güzel bir kaynağınız varsa edifier'den alacağınız ses kalitesini gigaworks ile falan kıyaslamazsınız bile. bu hoparlörün bluetooth'lu olanları 200 dolar seviyesinde yurtdışında.

Çin atasözü
  • _____________________________
    ahm@fx
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.