Şimdi Ara

YANDEX İLK ÇIKTIĞINDA VİRÜS DEĞİLMİYDİ ? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
6.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eskiden bilgisayara bir şekilde bulaşıp, anasayfa değiştirme sekmesinide bir güzel pasif hale getirip bilgisayarı kasan ve çökerten yandex hazretleri şimdi forumdonanıma falan arama motoru oldu ne kadarda büyüdü hayret ediyorum doğrusu .. hatta geçenlerde yandex mail hesabı açtım beğenmedimde değil hani .. gmaile taş çıkaran cinseten kaçan virüs büyük mü oluyor ?



  • Bu alemde uzak durulması gereken hatta karantiye alınıp çiçek virüsü gibi yerin dibinde muhafaza edilmesi gereken,bunca güzel uygulama varken kullanımında neden ısrar edildiğini anlamadığım,ve hatta kullanıcılarına
    da garip garip baktığım ,benden uzak kim isterse ona yakın olası bir acaip uygulamadır. :)

    Hatırlıyorumda çocukken geçirdiğim su çiçeğinden bile bu illetten kurtulduğumdan daha çabuk kurtulmuştum...

    Zaten Rusta nur olsa gökten elma yağardı be :) Gerçi bu aralar uçak yağıyor ama yapacak bişey yok :)
  • Gecen kullaniyim sans veriyim dedim egoist tarayici benim urunumu kullaniyirsan yeni sekme acilis sayfasi yandex olcak diyor bi turlu degistiremedim bende delete i bastim chrome varken ne diye indirip denediysem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandexin her kurulum dosyasinda zorla kendini kurdutmak istemesi olmasa, iyi cocuk aslinda. Uzun zamandir eposta ve disk servisini kullaniyorum. Bir donem disk sisteminin windows programinda bi hata olusmus hatta adamlar bana ozur dilemek icin 200 gb hediye vermislerdi.

    Google olsun yandexten selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ardunyocu

    Yandexin her kurulum dosyasinda zorla kendini kurdutmak istemesi olmasa, iyi cocuk aslinda. Uzun zamandir eposta ve disk servisini kullaniyorum. Bir donem disk sisteminin windows programinda bi hata olusmus hatta adamlar bana ozur dilemek icin 200 gb hediye vermislerdi.

    Google olsun yandexten selamlar

    eskiden explorer home search düğmesini yok ederdi ... şimdi fenerbahçeye ronaldoyu falan getirmeye çalışıyo ama fena çocuk değil yinede
  • Aslında programları kurarken gizli bir şekilde sorar, şu programları kurmak istiyor musunuz diye. Programları kurarken okumadan hızlı hızlı geçildiği için kimse görmez o kısmı. Yandex de bu şekilde reklam yapmış. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapperKabus -- 14 Ekim 2018; 10:49:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virüslü değilmi ?
  • Google, Chromium projesiyle gençler yazılımla haşır neşir olsun diye açık kaynak koduyla bir tarayıcı yayınladı. Yandex'te bu juniour oyuncağını alıp başlı başına bir tarayıcıymış gibi pazarlamaya çalışıyor.
  • Rus bunlar kesin vardır bişey
  • Yandex mailin mobil surumunu kullanıyorum bende günlük işler için gayet pratik. Ben sevdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece mail ve disk için kullanıyorum. Hangi programı kurmaya kalksam "Yandexi arama motorum yap" şeklinde seçenek çıkıyor. Oldukça rahatsız edici.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandex navigasyon da gayet başarılı.
  • Yandex yasal bir VİRÜStür. Her Ürününden uzak durun.
  • Yandex yasal bir virüstür.Adını gördüğünüz her yerden uzak durun.

    Bulaşmasını istemiyorsanız şunları yapın; (Chrome içindir)

    1.Araç çubuğunun en sağındaki ( altalta üç çizgi - ayarlar )
    2,Gelişmiş ayarları göster.
    3.Ara bölümündeki ''Arama motorlarını yönet ''
    4.Varsayılan arama motorları
    5. Google dışındakilarin onay kutucuklarını teker teker işaretleyerek kaldırın.
    .

    Bunu sık sık tekrarlayın.
    Faydasını görürseniz her foruma yazın, herkese iletin.
    Ayrıca tüm indirmelerinizi bilgisayardan önce flash belleğe kaydedip virüs taraması yapın. Güvenli ise bilgisayara yükleyin
  • Hem de ne virüs. İlk çıktığında bulaşmıştı ve öyle yan uygulama tarzı falan da değil. Utanmasa bios a bile anasayfa yapacaktı kendini Çok uğraşmıştım zamanında kurtulmak için, denemediğim antivirüs ve antimalware programı kalmamıştı. Registery kayıtlarını silmekten gözüm bozuldu. En sonunda pes edip format atmıştım, çok iyi hatırlıyorum hayatımda format yoluna gittiğim 3-4 olaydan biriydi. Ondan sonra da yandexin hiçbir uygulamasını kullanmadım kullanmayacağım da. (Piyasadaki en iyi navigasyon programı o olduğu halde) rus uçağıyla falan da alakası yok bu durumun
  • Hala virüs ama yasal.

    Geçenlerde bi uygulamanın içinde geliverdi. Yalan yok disk kullaniyorum çok memnumum ama gerisine bulaşmam bi de navigasyon iyi tabiki de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz ilk virüsü Google ile tanıdık. Hatırlamaya yaşınız yetmez büyük ihtimalle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rahimgk

    Eskiden bilgisayara bir şekilde bulaşıp, anasayfa değiştirme sekmesinide bir güzel pasif hale getirip bilgisayarı kasan ve çökerten yandex hazretleri şimdi forumdonanıma falan arama motoru oldu ne kadarda büyüdü hayret ediyorum doğrusu .. hatta geçenlerde yandex mail hesabı açtım beğenmedimde değil hani .. gmaile taş çıkaran cinseten kaçan virüs büyük mü oluyor ?

    Aynen krdş reklam virüsü kullaniyordu :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandex, Google ın çıkardığı Chromium açık kaynak projesinin modlanmış hali. Amaç Rusya'ya bilgi sızdırmak. Chromium da açık kaynak projesi. Amacının çok dışında Yandex. Bırakın kurmayı, Google da aramaya bile değmez. Verdiği ekstra ve ücretsiz özelliklere kanmayın. En hızlı tarayıcı Chrome, en güvenli tarayıcı Firefox.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandex boş.
  • Adamlar reklam stratejilerini de değiştirdi bana gore en saygın ikinci arama motoru daha doğrusu google benzemeye çalışıyor ve de benzetiyor da kendini bütün hizmetleri benzer.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.