Şimdi Ara

Yandex.Çeviri servisi artık görselleri Türkçe'ye çevirebiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yandex.Çeviri servisi artık görselleri Türkçe'ye çevirebiliyor 

     

    Son zamanlarda çeviri uygulamaları özellikle görselleri anlık olarak çevirerek ön plana çıkmaya başladılar. Bu konuda da önemli bir adım atan Yandex görsellerde yer alan yabancı dildeki metinleri Türkçe'ye çevirme imkanı sunuyor.

     

    Yandex.Çeviri mobil sürümü ya da iOS platformuna ait Yandex.Çeviri uygulamasını kullanan kişiler direk olarak kameraya gösterdikleri görselleri, veya önceden çekilen fotoğrafların çevirisine ulaşabilecek.

     

    Özellikle yurt dışına seyahat edenler için can kurtarıcı nitelikteki uygulama Almanca, Çekçe, Fransızca, İspanyolca, İngilizce, İtalyanca, Lehçe, Portekizce, Rusça, Ukraynaca ve Türkçe olmak üzere 11 farklı dildeki metinleri anlayıp 46 dile çevirebiliyor. Seyahat sırasında ülkeye özgü dilde yazılmış tabela, menü ya da açıklama gibi metinleri çevirmek bazen oldukça önemli olabilir.

     

    iOS platformunu kullanmayan kullanıcılar ceviri.yandex.com.tr adresine girerek mobil sürüm üzerinden yeni hizmeti kullanabilirler. iOS kullanıcıları ise uygulamaya aşağıdaki linkten ulaşabilirler.

     








  • Bu işi en iyi bing translator yapıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce gibi bir yabancı dili öğrenmek çok önemli. Özellikle şu dönemde. Bende bunun için Speakingline ile gün içerisinde bol bol İngilizce pratik yapıyorum çok iyi geliyor.

  • Rusça için en iyi çeviri aracı. Özellikle İngilizce - Rusça arasında çeviri çok sağlam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.