< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 1 Ekim 2025; 2:30:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
AKP medyasından sızdı:'İçeride damat, bilal ve hakan fidan kavgası var' [Güncelleme: Kovuldu]
-
-
Kasımda aşk başkadır...
_____________________________ -
Kırmızı bültenle aranıp Türkiye'ye iade edilmese bari..
Tayyip olmasın, bilal'le damadı yerler anında.
diğer tarafta bu haber kaynadı sanırım. varları yokları ile adamlar patlayan "yerlı mıllı" balonlarını yamamaya çalışıyorlar.
Büyük fırtına yaklaşıyor, Fidan'ın Kaan ile ilgili açıklamaları daha da anlam kazanıyor şimdi.
mi6 eski dost Hakan acaba tayyip sonrasına ingiliz desteği ile mi oynuyor? tayyip tarafı o zaman amerika'ya kaldı. desene olan gene bizim ülkeleye olacak.
Bunun uzun versiyonu var burda , elemanın sonradan söyledikleride çok doğru dikkatle dinleyin.
Hussein KarbalayoutubeHüseyin Günay Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında skandal sözler. 29.09.2025 Vaşington NTV Haber Kanalı Hüseyin Günay: "ben vatanı savunmam" @NTV @cuneytozdemir @fatihaltayli @CumhuriyetTVtr @Sozcutelevizyonu @Halktvkanali @cnnturk @haberturk @trt @trt1 @trtworld @TRTArabi @krtcanli@tcbestepe @iletisimbaskanligi @TurkiyeGazetesi@yenisafakhttps://www.youtube.com/watch?v=lOcrDtHI_yg_____________________________ -
Eleman çok iyi döktürmüş gerçekleri, ilk defa istenmeden de olsa tarafsız, şeffaf gazetecilik gördük. Hala aktroller süper über bir sonuç aldık deselerde babayı aldıklarının onlarda farkında. Sadece hissettirmemeye çalışıyorlar.
_____________________________ Chi of love -
önceden bdp araçları taşlanır şehirlere giremezdi. adamlar şimdi istediğin iyapıyorlar. kim koruyacak bu ülkeyi? içine ettiler resmen.
Güncelleme:
NTV Washington temsilcisi Hüseyin Günay'ın işine son verildi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Gerçekler her ne kadar gizlenmeye ve inkar edilmeye çalışılsa da böyle bir yerden patlak veriyor işte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Son verilme sebebi ne acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör -
Doğruluk payı olabilir, bunlar normal şeyler. Bana göre "Devletin" adayı Hakan Fidan, kimin ne dediğinin pek bir önemi yok.
Hakan Fidan ilk açıklama yaptığında ne oluyor lan demiştim böyle şeyleri demez demiştim, demek ki sarayda iyi kavga var,
_____________________________ Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir, -
her tek adam partisinin sonu dagilmak olmustur. akp ici simdiden miras davasina tutusulmus. ozaldan sonra anap, ecevitten sonra dsp kalmadigi gibi erdogan sonrasi da akp kendi kendini yiyecektir. su an en buyuk korkulari da bu yuzden olasi bir iktidar degisimi, hatta bu degisimin ihtimali. boyle bir degisim dagilmayi erdogan hayattayken baslatir. bosuna trumpun yanina gidip para verip "yonetim mesrudur" lafini soyletmediler.
artik pasta o kadar buyuk ve kendilerini halktan o kadar ustun goruyorlar ki en buyuk dertleri kendi gruplarinin iktidar olmasi. eskiden bahsettikleri vesayet rejimi, statukoculuk dediklerinin aynisi bu. yok akp gitmez, yok secimle birakmazlar gibi kara dusuncelere baglananlardan ziyade, akpnin artik kendi kendini yeme sureciyle bu iktidar degisiminin daha kolay olacagini dusunuyorum.
hani chp ici mesele aciga cikti, biz sadece sikayetlere gore sorusturma aciyoruz diyenler var ya, iste onun gercegi yasanacak. ayni bu muhabir gibi olaylara birinci elden sahit olup da elde ettigi konumu kaybetmemek icin susanlar, konussam yanarim diye baski altinda hissedenler o baski kalkinca hepsi birbirlerinin kirli camasirlarini kendi kendilerine dokecektir. ileride bol bol patlamis misiri esliginde izleyebiliriz umarim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
-
-
sadece kovulduysa çok şanslı.
_____________________________ lg 55sj800v, mutand hd51, x96 max+ 4/64, vu+ solo, yamaha rx-v361, sony xb6 hoparlörleri, jbl e25, klipsch rsx-4, pioneer sw 110s, dark cinemania, sony mhc rx110av. -
Allah'ın sopası yok, istemeden mükemmel bir haber yapmış aslında.
Eleman çok iyi döktürmüş gerçekleri, ilk defa istenmeden de olsa tarafsız, şeffaf gazetecilik gördük. Hala aktroller süper über bir sonuç aldık deselerde babayı aldıklarının onlarda farkında. Sadece hissettirmemeye çalışıyorlar. |
|
sana 10 yıllık troll maaşını peşin verdiğimi düşün bana saygı göstermeyi geçtim aşık olursun ki dediklerinin doğru olması dedikodu olmadığını da biliyorsun asıl çekişme ve kavganın da nerede olduğunu biliyorsun, biliyoruz :D |
|
her tek adam partisinin sonu dagilmak olmustur. akp ici simdiden miras davasina tutusulmus. ozaldan sonra anap, ecevitten sonra dsp kalmadigi gibi erdogan sonrasi da akp kendi kendini yiyecektir. su an en buyuk korkulari da bu yuzden olasi bir iktidar degisimi, hatta bu degisimin ihtimali. boyle bir degisim dagilmayi erdogan hayattayken baslatir. bosuna trumpun yanina gidip para verip "yonetim mesrudur" lafini soyletmediler. artik pasta o kadar buyuk ve kendilerini halktan o kadar ustun goruyorlar ki en buyuk dertleri kendi gruplarinin iktidar olmasi. eskiden bahsettikleri vesayet rejimi, statukoculuk dediklerinin aynisi bu. yok akp gitmez, yok secimle birakmazlar gibi kara dusuncelere baglananlardan ziyade, akpnin artik kendi kendini yeme sureciyle bu iktidar degisiminin daha kolay olacagini dusunuyorum. hani chp ici mesele aciga cikti, biz sadece sikayetlere gore sorusturma aciyoruz diyenler var ya, iste onun gercegi yasanacak. ayni bu muhabir gibi olaylara birinci elden sahit olup da elde ettigi konumu kaybetmemek icin susanlar, konussam yanarim diye baski altinda hissedenler o baski kalkinca hepsi birbirlerinin kirli camasirlarini kendi kendilerine dokecektir. ileride bol bol patlamis misiri esliginde izleyebiliriz umarim. |
|
Allah'ın sopası yok, istemeden mükemmel bir haber yapmış aslında. |
|
Yenidoğan skandalı konusu gibi, bazı forum kullanıcıları hiç uğramıyor
|
|
Bu haberi yayan gazeteci farkinda olmadan buyuk bir gazetecelik yapmis. Bir cagi kapatip bir cagi actiginin farkinda olmayabilir, isinden kovulsada o artik tarihe gecti. Milletin parasiyla itibar kasan iktidari tum ciplakligi ile iki cumlede ozetlemis.
|
|
Gerçekten gazetecilik yaptığı için işinden olmuş. |
Benzer içerikler
- devlet dairesi çalışma saatleri
- ömer aktaşöz hoca yorumları
- tayfun demir serbest
- kul hakkı ile ilgili ayetler
- sadettin saran ela rümeysa cebeci
- togg almanya fiyatı
- iphone 16 pro max 256 gb fiyat
- bina hasar sorgulama
- dünyanın en zengin ülkesi
- yurtdışından telefon getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt