Şimdi Ara

Yan flüt çalmak/öğrenmek.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
5.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam beyler. Ben yan flüt öğrenmeye karar verdim.Şimdi imzamı görüp jethro dinleyip gaza gelen ergen yakıştırmaları yapar birileri gelip. Aslında tam olarakta öyle oldu inkar etmeyecem. Uzun zamandır Jethro dinlerim zaten, ama önceden hiç böyle gaza gelmedzdim. Geçen uzun zaman sonra bi açıp dinledim,izledim, inanılmaz bir gaza geldim nedense. Zaten sesi ezelden beri çok hoşuma gider. Üflemeli çalgılarıda çok severim.

    Dolayısıyla karar verim öğrenmek istiyorum.
    Sorularımsa şunlar, öğrenmek çok zor mudur? Bezdirir mi? Bir de fiyatlar nasıldır? Baktım fiyatlara aslında 250 lira falan en ucuz gördüğüm kadarıyla. Ama şimdi, bu 250 liraya alınan iyi midir? Gideri var mıdır? 250-300e alınan yan flüt ne kadar iyidir, ne kadar idare eder, tatmin eder mi? Mesela gitarda 200 liralık gitar bile belli bir tatmin seviyesine ulaştırıyo, ama mesela kimi şarkıları çalarken hiç beklediğini alamıyorsun. Yani mesela kimi gitarla heavy metal çalarsın süper olur, aynı gitarla blues çalarsan pek tatmin edici olmaz.

    Bunun gibi bir şey yan flüttede var mıdır acaba? Ve ucuz olması kalitesini ne derece etkiler?
    Son olarak nasıl öğrenebilirim? Tek yol kursa gitmek midir? Hiç yan flüt kursu görmedim ben gelçi. Ya da özel ders falan mıdır? Tek başına öğrenemez misinin?Mesela ben gitarı tek başıma öğrendim.

    Not: Yan flütle ilgili kısaca bilen biri bilgi versin işte.



  • link atabilir misin dinlediğin parçalardan
  • o diilde Jethro Tull baya iyimiş.daha önce adını bile hiç duymamıştım çekiyorum şimdi diskografisini
  • Radiohead çek çek hiç durma. Hatta ilk olarak 2 albüm önereyim; Thick As A Brick ve A Passion Play. İkisi de 2 parçadan oluşan tek şarkılık konsept albümler. Harikadır. Bizim prog-rock konusunda da vermiştim öneri oraya bakabilirsin.
  • Nasıl çaldın mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.