Şimdi Ara

Yamyamların kabilesini bastım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben dünyayı dolaşmayı çok severim,ama bazen dünyayı dolaşırken hiç beklemedik şekilde başınıza birşey gelebilir,dünyayı dolaştığınıza pişman olabilirsiniz.Benimde böyle bir anım oldu.

Yıl 2011.Mart ayı,hava ılık.afrikada ismini hatırlamadığım bir ülkeye yeni iniş yapmıştım,bir köye gidecektim.Bu köye hiçbir yerel araba gitmiyordu.Ben ve ekibim de tek başımıza bir dağ arabası tutup gitmek zorundaydık.Ayıptır söylemesi ekibin tamamı erzincanlıydı,4 kişiydik.Çok gözü pek adamlardı.Yolda giderken çeşitli hayvanlar gördük aslan kaplan ama banamısın dediler.Tabi ben de öyleyim işte filan.Sonra bi ara araç çamura saplandı.İttiremedikte oldukça ağırdı.Yaklaşık 12-13 km vardı köye.Lanet olsun dedim ve elimdeki bıçağı yere fırlattım.

Sonra napalım geri dönelim filan derken gece olmuştu,kamp yapmıştık.Gece olmuştu,geceleyin garip sesler duymuştum.sanki birileri ayin yapıyor gibi.Bunlar korktuğum şeylerdi.Yamyamlardı büyük ihtimalle.Kimse uyanmamıştı.Birtek ben uyanmıştım.Demekki onlar gerçek erzincanlı değildi.Her neyse,bunlar çok iri yapılı heriflerdi.Çok iyi erzincanlı olurdu bunlardan diye düşündüm bir ara.Sonra baktım,bir adamı yiyorlar kazanda kızartıp.Öyle sinirlendimki elimdeki bıçağı yere fırlattım.Bi insan bi insanı nasıl yiyebilirdi?Sonra hemen sırtımdaki mızrağı fırlatıp tüfeğimle aralarına saldırdım.

Ondan sonra 12-13 tanesini filan vurdum.Bir tanesi eğilip af diler gibi hadurua hakura makura birşeyler demeye başladı,anladığım kadarıyla bana yaverlik etmek istiyordu.Herhalde af diliyordu,affettim ona da bir silah verdim.Sonra beraber hepsini öldürdük.Bizim erzincanlılar yeni uyanmıştı.Yuh dedim bir erzincanlı bu kadar vurdumduymaz olur mu dedim.Hiçbir tanesi uyanmamıştı seslerden.Sonra bunlar çakma erzincanlılar dedim.12-13 tane mermi sıkıp hepsini öldürdüm.

Yanımdaki yamyam arkadaşa da bu senin ödülündür dedim bir sevindi bir sevindi.12-13 günlük yemeği çıktı mübareğin.Sonra oradan tek başıma uzaklaşıp ülkeme geri kaçtım.O zamandan beri yurtdışına çıkmadım.

Biz erzincanlılar güçlü kuvvetli adamlarızdır.Arada sırada böyle düşmanlarımızı bile affederiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 10 Eylül 2012; 0:36:02 >

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • lanet olsun, okumayın.

Gajeel Redfox

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Feist

/>

/>

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.