Şimdi Ara

Yaman'ın 95 net MSÜ İddiası [ANKET]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Yaman'ın 95 net MSÜ İddiası [ANKET]

(En Son Oy Tarihi: 17.2.2021)
Giriş
  • Msüye giriyormuş ve msüde 95 net yaparım diyor arkadaş. Ben fazla yorum yapmak istemiyorum sadece soruyorum, sizce yapar mı yapamaz mı ne düşünüyorsunuz? Kalmış şurda 50 küsur gün. Bakalım sosyal soruları 16 saat çalıştığı sosyale benzeyecek mi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 8 Şubat 2020; 18:59:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 2 kere girip ikisinin toplamı 95 edecekse olur. tek sınavda 95 zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok çalışmak mı verimli çalışmak mı sorusunun kobayı resmen çocuk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alayınız kıskanıyor bu cocugu linçlemeye devam edin yapamasa bile en azından 'o kadar çalışsam yapardım yağğ' demiycek
  • Arkadaşlar durum güncellemesi yapıyorum:
    An itibariyle Yaman kardeşimiz sinirli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 8 Şubat 2020; 19:15:6 >
  • Yapamaz ama yaklaşır diyorum. Arkadaş sosyal çok çalışıyor MSÜ de sosyale çalıştığının karşılığını alır fende de bir şeyler yapar Türkçede de paragraf vs çözüyordu matematik kısmını bilmiyorum zaten 1 ay önce 70 net yapıyordu realist bakarsak 90 net civarı yapacağını düşünüyorum. Ve dalga da geçmiyorum yanlış bir çalışma stratejisine de sahip olsa azimli ve kararlı bir arkadaşımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66CEC5845 -- 8 Şubat 2020; 19:26:44 >
  • MSÜde gerçekten iyi yapma potansiyeli çok yüksek fakat gerçek sınavda aytnin varlığı ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de böyle düşünüyorum 50 günde baya bi ilerleyebilir tytde ama o netlerde çıkmak için konu çalışmaktan çok deneme pratiği yapmak gerek. Ama bi tarafım da sanki fena çuvallayacak diyor xd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 8 Şubat 2020; 19:52:31 >
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    valla ne diyim bilmiyorum cocuk azimli çalışıyor sende çekemiyorsun senden daha iyi yapıcak muhtemelen
  • azimli çalışması hiçbir şey ifade etmez ki. bu sınav çok çalışanın kazandığı bir sınav değil. o YGS LYS idi. bu sınav akılcı olanın kazandığı sınav.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    lys ile aytnin ne farkı var ? fen türkçe ygs ile hala aynı değişen tek şey matematik ve sosyal sosyal artık daha kolay matematik ise akılcı olanın yapabileceği türde sanmıyorum tamam evet koc tıp muhtemelen yapamayacak ama bu calısmanın sonucunu da alıcaktır
  • Neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 10 Şubat 2020; 0:1:7 >
  • Yapar Yaman üstadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.