Şimdi Ara

YAMAHA RX-V765 DTS SORUNU..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    evimde kullanmış olduğum yamaha rx-v765 amfi receiver da dts ile ilgili bir sıkıntım var, öncelikle şunu söyliyim amfim bilgisayara optik kablo ile bağlı ve bilgisayardaki ses kartımda creative x-fi titanium, bütün dts ayarları yapılı ve hazır ayrıca amfinin sinyal pozisyonuda automatic olarak ayarlı normalde kmplayer üzerinden mkv filmleri dts olarak izliyorum bunda bir sıkıntı yok , amfi üzerinden optionsa girip signal infodan görüyorum gelen sinyalim PCM mi yokda DTS mi olduğunu. geçen hafta internetteki şu metalikanın ve evanescen ın DTS albümlerini indirdim, kmplayer üzerinden bu şarkıları dinlemeye çalıştığımda, amfi üzerinden hiç bir ses alamıyorum + optionstan / signal infoya baktığımda dts yazısının devamlı yanıp söndüğünü görüyorum yani sanki ses kesikli geliyormuş gibi oluyor. kmplayerında ayarları yapılı ve SPDIF üzerinden gönderilmekte. bu işlerin yabancısı değilim hani anladığım kadarıylada herşeyi yaptım hatta bsplayer, windowsmedia player, power dvd ve bilimum bütün video playerleride kullandım hiçbirinden sonuç alamadım. anlayan biri varsa bu konuda bana yardımcı olursa çok sevinirim işin içinden ben daha çıkamadım. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa onlarada yardımcı olacaktır...
    saygılar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.