Şimdi Ara

Yamaha Rn-500 Stereo Network Amfi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
5
Favori
23.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar sistem kurmaya calışıyorum ama işin içinden çıkamadım. Sadece pioneer PL-300 aldım, çok temiz pikap.


    Amfi ve hoperlör ihityacım var , evim 1+1 olduğu için Bookshelf düşünüyorum. Aklımda olan amfi markaları ise yamaha as701- cambridge axa 35 ; ama bunları da dinlemedim hiç.


    Hoperlör konusunda da öne çıkanlar ; Dali markası ve B&W in serileri.


    Ami ve hoperlör uyumu baz alırsak tavsiyelerinize açığm.


    Not: Klasik müzik enstrumanı blues-jazz, 90 lar pop, pink floyd tarzıı müzikler dinliyorum. Özellikle plakta çalan müzi enstrumanlarını net duymak istiyorum.

  • Arkadaşlar bu güzel anfiye sahibim ve paylaşımlarınızın çoğunu zevkle okudum. Anfimi indiana line sürücüler ile çok başarılı tonlarla kullanıyorum pikabından network özelliklerine kadar tüm isteklerime cevap veren mükemmel bir cihaz olduğunu düşünüyorum. Sizden naçizane bir konuda görüşünüzü rica ediyorum. Sürücüler ne kadar yeterli olsada yamaha nın subwoofer ını alarak daha tatlı bir tecrübe edinmek istedim. Bildiğiniz üzere rca kablosu çıkışı oldupu için çift giriş çıkış kablo aşdım fakat maalesef elimde halihazır olan kablolar olsun yeni aldığım rca kablolarda sub girişinde sorun yaratmasa da anfi girişinde temassızlık yaratıyor. Bu konuda anfinin sol köşesinde yer alan diğer girişlere kabloyu telle gerdirerek bağladım bir süre bu şekilde idare etti fakat zamanla buradan gevşeyerek devre dışı kalıyor. Y kablo kullanımında bu sorun yaşanor mı sizin kullandığınız önerebileceğiniz aktif olarak kullandığınız bütçe dostu bşr kablo öneriniz var mıdır? Naçizane değerli görüşlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Merhaba


    Bu anfi ile yamaha rn602 arasındaki fark nedir dış görselleri aynı gibi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.