Şimdi Ara

Yamaha MT-25 2020 Satılık Bakımlı, Sahibinden - İstanbul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HASAR KAYDI – DÜŞME – TEKER(kaldırma-yakma) gibi motorun kondiyonunu ve görünümü etkileyecek durumlar YOK’tur.

YEDEK ANAHTARI ve arka sele altındaki fabrika çıkışı bulunan ANAHTAR TAKIMI dahi MEVCUTTUR.

Zincir bakımı her 300 km’de bir Motul C4 ile yapılmıştır. 27K’da TÜM AĞIR BAKIMLARI ve 30k km’de ise TÜM SIVI BAKIMLARI YAPILMIŞTIR, kontağı çevirip yola çıkmaya HAZIR durumdadır.

Motorun 3. sahibiyim. Önceki sahiplerini tanıyorum ve motoru her zaman bilinçli bir şekilde kullandım. Km’nin çoğu Beykoz-Şile ile Esenyurt-Kozyatağı arası uzun yolda yapıldı.

Motorun orijinal siyah mat detayları korunma ve görsel açıdan SULU KARBON KAPLAMA yapıldı, TAM SET TANK PED - KORUMA TAKOZLARI - EGZOZ KORUMA TAKOZU, ve RADYOTÖR KORUMA DEMİRİ de eklenmiş durumdadır. Üzerinde Anlas kışlık lastikler var. ÇANTA DEMİRİ VE KAPPA TAŞIMA APARATI yanında verilecektir.

Merak ettiğiniz herşeyi arayıp sorabilirsiniz. Motoru görmek için bir gün önceden haber verirseniz Anadolu Yakasına da getirebilirim. 

MT25 piyasasında kaçmaz FIRSAT - 07 alacağım için satıyorum. Cüzi miktarda PAZARLIK PAYI vardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahibinden 2020 Clio, 24.000 km
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.