Şimdi Ara

Yama Yapmayı Bilen Lastikçi Kalmadı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • değişik zamanlarda 2 lastiğim patladı birine akdeniz bölgesinde birinede marmarada bir lastikçi de yama yaptırdım . şimdi iki lastik de 3 ayda bir iniyor . memlekette yama yapmayı bilen adam da mı kalmadı anasını satim ? bu hava kaçaklarını nasıl önleyeceğiz şimdi ?

• Sibop diplerinde yırtılma zedelenme varsa oradan da kaçırıyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lastikler sökülünce jantın içini ve kenarlarını tinerli bez ile temizleyin, kauçuk kalıntılarını tamamen yok edin. Bu sayede minimal kaçakların önüne geçersiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • motograter M kullanıcısına yanıt

hacım lastiğe sunta vidası batmıştı basit bir yama yapılması lazım . sibopları yeni, zaten yama yapılmayan lastiklerde sorun yok yama yapılanlar hava kaçırıyor nasıl işse.

• Geçen gün lastik havalarını kontrol edeyim dedim neredeyse 6 aydır hiç bakmıyordum. Bir baktım ki 4 lastik birden 32 den 25 lere inmiş. Valla artık dert bile etmem aydan aya bakarım azalmışsa tamamlar geçerim.

• yama yapmayı bilen lastikçiler o güzel lastiklerine binip gittiler.

şimdi ya ftili saplıyolar, ya da mantar yama

• Bende bugüne kadar yamadan dolayı hiç hava kaçırmadı.Normalde yamadan hava kaçırması çok zor. Hocam yamadan hava kaçırdığını kesin olarak öğrenmek için lastiği su dolu bidonun içine bakıp nereden kabarcık çıkardığına bakmak lazım.Kabarcığın çıktığı yere bir çivi ya da ince tornavida batırıp lastiğin havasını tamamen indirip janttan ayırmak lazım.Eğer çivi giren yer arka taraftan bakıldığında yama üzerindeyse söylediginiz gibi yamadadır.Ama ben sizin lastiklerin havasının yamadan olduğunu düşünmüyorum.Sizin ya siboplardan ya da jant kenarlarından kaçırıyordur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

aylar içinde inen lastiğin kaçırdığı yer suda belli olur mu ? 4 lastiği aynı zamanda aldım,siboplarıyla birlikte değiştirdim . patlamayanlarda sıkıntı yok onlara hava falan basmıyorum . jant kenarından kaçırana benim yapabileceğim bir şey var mı ?

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

Mantar yama doğru yapılırsa en iyisi aslında.

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Hocam ne kadar az hava kaçırsa da 40 havaya çıkarıp suya daldırırsanız en ufak hava kaçıran yer bile belli olur.Genelde jant kenarları ve siboplardan kaçırma olur.Jant kenarlarına bazı lastikçiler tel zımpara ile lastik kalıntılarını köpüklü sabun ile dolanıyorlar.Normalde lastikte hiç patlak olmasa bile bazı lastiklerde ayda bir 1-2 psi azalma oluyor.Jant yol yüzeyinde birçok harekete maruz kalıyor sonnuçta.Ben aşağıdaki cihazdan aldım.bir iki haftada bir mutlaka kontrol ederim.

Yama Yapmayı Bilen Lastikçi Kalmadı mı ?

• lastikte sorun yoksa jantlar eğiktir ya da sübaptan kaçırıyordur. bunun dışında dubleks lastikler az az hava kaçırır, bu normaldir. ama tabii bunun aylar sürmesi gerekirdi.

• senged kullanıcısına yanıt

Hayir mantar yama hem iceriden agarlik yapar hem de telleri kiripkarsi tarafa gectigi icin lastik dayanikliligini dusunur

• ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

Cihaz iyi mi cidden şişirebiliyor mu güzelce?çakmaklıktan mı enerji alıyor birde ön arka lastikelre kadar kablosu yetişiyor mu?

• labidu kullanıcısına yanıt

Cihaz iyi.Tam inik lastiği çok rahat 10 dakikada şişiriyor.Ön arka lastiklere kablosu rahat yetişiyor.Orjinal mıchelin marka.Çakmaklıktan şişiriyor.Siboplara vida sekilde cevirerek takıldığı için cok pratik.Üstünde kaç psi oldugu dijital olarak gösteriliyor.Lastikçiye gidip borcumuz ne demekten kurtardı beni.

• düm bende Ümraniye'de Petlas bayisinde yama yaptırdım, çalışan gençler bana acemi gibi geldi sorun çıkmasa bari.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu vida gibi olan yamalardan kullanan oldu mu ? alibabada çokça satılıyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.