Şimdi Ara

Yalova'da yaşayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orada iş görüşmesine gideceğim de olma ihtimali yüksek. Şimdi fabrika Çiftlikköy, Taşköprü'de,

1- Ben orada yurt, apart, pansiyon gibi şeyler bulabilir miyim? Yeni bir şehirde direkt eve çıkmak çok pahalı oluyor. O ilçenin de fiyatlar biraz yüksek geldi.

2- O ilçede oturmak yerine Yalova merkezde uyguna bir daire/apart bulsam, oraya ulaşım kolay olur mu? Sonuçta küçük bir şehir yetişirim diye düşünüyorum. Otobüs, minibüs vs. sefer aralıkları nedir?

Hangi fikrim daha mantıklı bana yol gösterecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmlpy -- 31 Ekim 2021; 18:37:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım zaten Merkez-Taşköprü arası 11 km imiş.Taşköprüde de bulsan merkeze rahatça gidip gelirsin.Fabrikanın bile servisi vardır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam ufacık şehir zaten illa ki bulunur bir yol ama fabrikayla daha konuşmadım işte servisi var mı bilmiyorum

• ne yaptın ne ettin, başladın mı çalışmaya yalova'da?

• Yalova benim de çok ilgimi çekiyor

• Kanka 3 tane düzgün caddesi var. Özellikle Fatih caddesi full arap dükkanı tek turk dükkanları 3 harfli marketler

Cidden her yer arap Yalova da emlak piyasası krize girdi. Ozellikle.kiralik ev yok denecek kadar az. Satılıklar ise Arapların fiyat yükseltmesinden dolayı fazla

Merkez çok sıkışık ne varsa doldurmuşlar. Giyim mağazaları , eşya mağazaları , restoranlar felan

Sahil karaya 300 metre uzak ( yani sahil kenarından yürüyeceksen midem kazındı bir bisküvi alıyım desen doğru dürüst dükkan yok sadece binalar var esnaf ,dükkan , civil civillik Yok ( yine arap kaynıyor ozellikle akşamları )
    Şehri dolasstiginda ayni kisiyle tekrar karşılaşma olasılığın var 😂😂😂

İyi yanları vızır vızır her yere minibus var ve fazla yoğun değil
    Trafik yok denecek kadar az
    Kimse kıyafetine felan karışmaz, yan bakmaz
    Ana caddelerden olan ve termal ve Çınarcık a giden yolun hemen 100 metre üstünde gecekondu mahallesi var onu da kentsel dönüşüm yapacaklarmış

Cafeye gitmeyi seviyorsan cafe sokağı var yan yana 15 tane kapkaranlık( loş diyorlar) kafe var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Zexeriya kullanıcısına yanıt
    Termale gitmiştim

Yalova nın 1 ilçesine de gitmiştim. Çınarcık olabilir. Sahil kenarı yürüyüş çok keyif vermişti ama biraz mesafe yürüyünce market vardı. Twister dondurma almaya gidiyordum. Tabi o zamanlar yıl en fazla 2009 - 2010 du. Twister ın tadı çok güzeldi

Yalova nın kendisinin de çok az bir yerinde bulundum. Güvercinlerin toplandığı bir yerdi

Bir de orman kısmı vardı

Bence Yalova harika bir yer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Hayır olmadı.

• yalova, kuzeyden bir fay güneyden de iki fay hattı arasında kalan, kuzey anadolu fay hattından da en çok etkilenebilecek olan bir yer. bu bölgede işe başlayacak olman benim dikkatimi çektiği için sormuştum. Yalova'da yaşayan var mı? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 1 Temmuz 2022; 21:50:55 >
  • Zexeriya kullanıcısına yanıt

3 yıl olmuş sen yazalı ama Yalova da trafik yok dediğine göre Yalova Merkeze hiç girmemişsin. Son 10 yıldır Yalova da ciddi şekilde trafik var. Son 3 yıldırda daha da arttı. Bir kaç yıl sonra İstanbul trafiğini bile aratmaya başlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.