Şimdi Ara

YALOVA ÇINARCIK TEŞVİKİYE TARAFINDA GÜZEL KAHVALTI MEKANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar h.sonu yalova tarafına gidiyorum altımda motorumda var yakın yerlere rahat gidebilirim bu taraflarda güzel tavsiye edebileceğiniz şöyle sağlam lezzetli bir kahvaltısı olan mekan varmı?
    bi kaç yer buldum ama
    teşvikiye saklı bahçe elif aile çay bahçesi filan tam bilmiyorum tavsiyeler bekliyorumm

Gazeteci:Sizi vatandaşın yer sofrasında hiç göremedik ve fotoğraf çekemedik?
    Necmettin Erbakan:Bir devlet lideri,vatandaşın sofrasına bir kaç çeşit daha yemek koyabiliyorsa, her gün o sofradadır aslında.
  • Esenköy-Armutlu istikametinde hiçbir yere sapmadan düz devam et. Yaklaşık 15-16 km sonra "Armutlu Migros'a 8 km" tabelasının çok az gerisinde kahvaltı, ızgara falan satan bi yer var. Dağ havasını, çarşaf gibi denizi seviyorsan tam sana göre bir yer. Alternatif olarak aklında bulunsun. Ayrıca kapısında 2 tane kangal vardı, gitmeyi düşünürsen dikkat et derim.

Pm atarsan daha detaylı anlatabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 5 Eylül 2012; 20:38:15 >

• cok sakın ben hic sevmedim cınarcık vs denizini
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.