Şimdi Ara

Yalnız geldim yalnız gideceğim dünyadan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım 33 şu ana kadar hayatımda bir kadın olmadı aslında kısa bir süre önce tiyatroya katıldım o zamana kadar evden işe işten eve giden bir maldım.Gözüm açıldı sonradan kadınlarla arkadaşlık etmeye başladım düşündüğüm kadar zor değilmiş arkadaş olmak ama bunun devamını hiç getiremedim.İlk maceram geçen aylarda gerçekleşti biri ile buluştum sevgili gibiydik gece gündüz sürekli konuşuyorduk ancak bir gün kendisine biz neyiz diye sordum beni arkadaşı olarak gördüğünü söyledi özgüvenim yerle bir oldu paramı kullandı zamanımı kullandı ,şimdi başka biri bana arkadaşlık teklif etti aslında kadınlar bana arkadaşlık teklif ediyorlar onunla da friend zone a girdim aslında hangi kadınla tanışsam friend zone a giriyorum bana her gün dertlerini anlatıp duruyorlar bu durumdan da sıkıldım kendimi psikolog gibi hissediyorum gelen giden derdini anlatıyor sonra ben de sıkılıp ayrılıyorum.Böyle işte :( Hani şu bir gün o gerçek kişiyi bulacaksın masalı varya öyle birşey yok tamamen palavra.Benim anladığım kadınlar kendilerini üzen,duygularıyla oynayan erkeklere gönül veriyorlar.Bu sebeple bundan sonra da kendimi gönül ilişkilerine kapatacağım.Okuduğunuz için teşekkür ederim.

• Kadınlara asla cevabı evet/hayır olan sorular sormayın, aldığınız cevap mutlaka sizi üzecektir...

olur aklımda tutarım.

Bunun bazi kurallari var, 1. Si severim seni gordugum yerde kurali. Burda bir arkadas bile olsa kizla birlikteyken ona cok ilgi gostermek, sakalasmak dinlemek vs. Ama uzaklastiginda hic tepki vermemek mesaja donmemek vs.

2. Kural davet etmek. Ama davet aksam yemege cikalim mi seklide olmaz. Hayir der isim var der got eder. Dogru sormasekli, ben aksam xxx yerde yiyecegim, gelirsen sevinirim. Birda kiz surayi burayi onerebilir kulak asmamak lazim. Yani ben zaten xxx yerde yemegimi yiyecrgim. Benim icin onemli olan yemek, istersen esslik edebilirsin hissini vermek. Haliyle kiz gelmem vs dediginde, siz onceligi zaten oorada yemek yemek olarak belirlerseniz got olma riskiniz de ortadan kalkar.

3. Kural cirkin sevgili. Hic sevgiliniz yoksa kadinlar size ilgi gostermez. Cirkin de olsa bir sevgili yappin. Onun arkadaslariyla tanisin. Arkadas ortaminda 1. Kurali uygulayin. Emin olun sizin ona ilginiz diger kizlarin istahini kabartacak. Kadinlara secilmis erkekler daha cazip gelir

Daaha sonra yazmaya devam ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

Bu bilgiler tüm kadınlar aleminin tecrübelerini sıkıştırılıp, suyu çıkartılmış ve kaynatılarak özü çıkartılmış versiyonu. Noktası virgülüne doğru.  

Çirkin de olsa sevgili olun arkadaşlarıyla tanışın diyorsunuz da sevgiliniz varken başkalarına da atlayacaksınız demek oluyor bu oysa diğerleri dünya ahiret bacınız oluyor. çirkin sevgilinin arkadaşı güzelse bu sefer ona döneceksiniz ne kadar ahlaki bu

Arkadaslariyla kanka olun farketmez. Onlara atlamaktan bahsetmiyorum. Eninde sonjnda ayrilirsiniz. Onemli olan reklaminizi iyi yapmak. Sonrasinda onlarla gorusup bir sevgili ayarlamasini isteyebilirsiniz.

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

devamını da bekliyoruz hocam 1.kuralı denemiştim bilmeden fazla ilgi bunaltıyor az ilgi olmuyor mesela şu an diyor ki biri ile duygusal ilişki yaşamaya ihtiyacım var keşke bir sevgilim olsa diyor ben çıkıp diyemiyorum ki benle ol diyemem ki ne demeliyim bilmiyorum arkadaşız.

Ilgiyi yaninda iken gosterip uzaklasinca hic gostermeyeceksin. O ilgiyi istiyorsa yanina gelecek. Bu kadar basit. Ilgi ile darlamayi karistirmayin. Surekli nerdesin napiyordun ne yedin uyudun mu vs degil ilgi dedigim. Ilgi misal kolunu omzuna atmaktansa, arkasindaki koltuga atmak, kalkarken elini beline koyup yonlendirmek, konusurken ilgili bir sekilde yaklasarak konusmak, dinlerken hak vermek. Kadin onumdeki araba cok yakina park etmis cikamadim dediginde, az geri gelip yam sol yapsaydin vs diye yonlendirme yapmak degil, onu desteklemek yani evet cok gerizekali embesil var ulkede hep boyle parkediyorlar haklisin vs demek. Kadinlarla konusabilmek icin sonuc odakli beynini surec odakli bir hale getirmen lazim. Sonuca degil surece odaklan onu destekle. Soyle yap boyle yap diye yonlendirmeyeceksin. O sana birisi icin adi digorsa sen gömup uzerine oç diyecreksin.

Güncel maaş oranınız nedir?

• Hepimiz yalnız gideceğiz zaten. Evli olmak hiçbir fark yaratmıyor. Yoğun bakıma aile üyelerini kabul etmiyorlar. Entübe durumda ve yalnız ölüyorsun. Yani ölçüm cihazları sinyal veriyor, o sırada doktor odasında olur, hemsireler fark ederler, doktoru çağırırlar, sonra birkaç kalp masajı ve "yakınlarını arayın" derler. Kablolarını falan çekerler, tüpünü çekerler, buzdolabına gönderirler. Ölürken yanında kimse olmayacak. Simdiden iyi ölmeler. Sorun yok yani. Rahat ol bence. Eğer benden önce gidersen, ben de bir süre sonra gelirim zaten. Çok normal bir şey. Çok sıradan ve üzerinde düşünmeye bile değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Ağustos 2025; 10:0:32 >
  • Hocam bir ara bende bunun sıkıntısını yaşadım. Hayvan gibi saldırmayayım diye düşünüp bianda friendzone a düşüyosun. En baştan iltifatla bilmem neyle niyetini belli edeceksin çok derdini sormayıp derdini dinlemeyeceksin.

Hocam toplamda 2 kez deneyimim oldu ikisi de farklı şehirlerdeydi biri ile buluştum dediklerini harfiyen yaptım paramı,zamanımı sömürdü :D aşamalı olarak uzaklaştım şimdi başka biri ile tanıştım oda sürekli her konuda herşeyi bana soruyor ben de haliyle onun üzerinden yürüyorum ne yapayım ? Darlama değilde ilgimi gösteriyorum zaten hep kendisi arıyor soruyor yani.Sürekli nerdesin napıyorsun diye sormuyorum.Diğer dediklerini yapmışım zaten baktım.Son dediğini yapmadım sadece ben hep yönlendiriyorum çünkü ne yapması gerektiğini bilmiyor mesela işten çıkarmışlardı ben de dedim ki şöyle şöyle yap son günü seni çağıracaklar dedim bana dedi ki sen müneccim misin nerden bildin senden öğreneceğim çok şey var diyor mesela.Bana diyor ki keşke bir sevgilim olsaydı ben ne demeliyim ki bu durumda.Teşekkürler.

Bir mektuplaşma uygulaması var orda belirli bir süre mektuplaştıktan sonra numarasını paylaşıyor veya ben paylaşıyorum oradan devam etmek istediklerini söylüyorlar sonra telefon v.s. derken buluşuyoruz işte.

Maaş 25k bilgi işlemciyim

Evlilik değil bahsettiğim 3 5 yıl kafa dengi biri ile geçirmek zaten evliliği sevmiyorum ben hiç kız arkadaşım olmadı bu zamana kadar olmayı da beceremiyorum bu gidişle de olmayacak.Olur hocam benden sonra gelirsen orda tanışır görüşürüz :))

Derdini sormadan muhabbeti nasıl açacağız nerden yürüyeceğiz ? selam merhaba bir yere kadar.Derdini dinlememeyi nasıl başaracağım her soruya kafana takma mı diyeyim :D

Once samimi arkadas gibi olacaksiniz, sonra kivama getireceksiniz, o siralar biraz nazlanacaklar falan, sonra kivam iyice oturacak o sekil olur yoksa alay ederler uzulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Ağustos 2025; 14:2:53 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.