Şimdi Ara

Yalnız daha mutluyum beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi buna ikna ettim yalnız daha iyiyim.

Kimseyle uğraşmak yok.
    Kız dırdırı yok.

Gezdirmesi yemek sinema vs ısmarlaması yok.

Tartışmak, kıskanmak, süphelenmek yok.

Kıza hesap vermek, sürekli konusup mesajlaşmak yok.

Mutluyum lan böyle özgürüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oymakus -- 18 Ekim 2016; 0:40:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fakirim demiyo da...
  • yalnızlık iyidir. Kendini sev çok daha zevkli olur.

Etrafına bir bak bir sürü insan daha kendini tanımadan yaşıyor. Yalnız kalmaktan ölümüne korkuyorlar
  • Ne dersen de , sevildiğini hissetmenin verdiği huzur bambaska.
  • Ben sağ elime arada küçük süprizler yapıyorum kırıta kırıta gülüyo bana
  • Bende aynı durumdayım,mutluyum.
    Evet ,fakirlikle bir ilgiside var bu olayın.
    iyi forumlar.

• Sadece kız değil, normal arkadaş bile olsa artık yalnızlıkn kadar güzel olmuyor. Sadece Kendini düşünmek ne güzel şeymiş. Doğru yoldayız

• Ben denedim yalnizken mutlu olunmuyor ve hele 5 parasizsam.Olanlara başarilar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylardır yalnız yaşıyorum ben de. Ama benim değil kız arkadaş, normal arkadaşım bile yok. Çoğu zaman evde vakit geçiyorum, arada bir tek başıma bisikletle dolaşıyorum o kadar.

İlk başlarda zorluklar yaşadım, yalnız kalmaya korktuğum için sevmediğim insanların yanında bile takılan biriydim ben. Üstteki arkadaşın dediği gibi çok korkaktım. Ama beyler, yalnızlığa alıştıktan sonra inanın çok tatlı gelmeye başlıyor. Herhalde beyin, uzun bir süre sonra bu yaşam tarzına adapte oluyor. :) Şimdi hiç kimseyle konuşasım yok, hatta eskiden çıktığım bir kız arkadaşım benimle tekrar beraber olmaya çalıştı ama ben başımdan savdım.

Kafamda tamamen kendi dünyamı kurdum. Bir konuyu kendimle tartışıyorum, bazen sesli bir biçimde düşündüğüm oluyor, kendimle kavga ettiğim zamanlar oluyor, her şeyi kafamda analiz ediyorum vs. Genel olarak halimden memnunum
  • sen yine de çok şey etme hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnwick4 -- 18 Ekim 2016; 2:11:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

Aylardır yalnız yaşıyorum ben de. Ama benim değil kız arkadaş, normal arkadaşım bile yok. Çoğu zaman evde vakit geçiyorum, arada bir tek başıma bisikletle dolaşıyorum o kadar.

İlk başlarda zorluklar yaşadım, yalnız kalmaya korktuğum için sevmediğim insanların yanında bile takılan biriydim ben. Üstteki arkadaşın dediği gibi çok korkaktım. Ama beyler, yalnızlığa alıştıktan sonra inanın çok tatlı gelmeye başlıyor. Herhalde beyin, uzun bir süre sonra bu yaşam tarzına adapte oluyor. :) Şimdi hiç kimseyle konuşasım yok, hatta eskiden çıktığım bir kız arkadaşım benimle tekrar beraber olmaya çalıştı ama ben başımdan savdım.

Kafamda tamamen kendi dünyamı kurdum. Bir konuyu kendimle tartışıyorum, bazen sesli bir biçimde düşündüğüm oluyor, kendimle kavga ettiğim zamanlar oluyor, her şeyi kafamda analiz ediyorum vs. Genel olarak halimden memnunum

yalnız kalmadığın zamanlar kardeşinden dayakmı yiyon

• kusura bakmada bir süre sonra sıkılacaksın.
    insan yalnız olmaaaazzzz!!! bu kadar basit.
  • royal_flush_ kullanıcısına yanıt
    Aynen :) Biraz hırpalanınca kendime geliyorum.
  • Asosyal merkezi gibi konu olmuş. Gidin insan gibi yaşayın. İleride kafanıza falan sıkarsınız bu gidişle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.