![]() ![]() Önce "perşembe görüşelim" dedi. Perşembe arefesinde "h.sonu görüşelim" dedi. 2 gün mesajlarıma cevap vermeyince sitem ettim ve sabah gönderdiği sesli mesajda "Babam hasta (Bana daha önce babasının Kocaeli ilinde yaşadığını söylemişti) Hisar Hastanesine kaldırıldı ona bakıyorum, bu hafta iptal" şeklinde yalan söylemek zorunda kaldı.... ![]() |
Yalanını Seveyim

-
-
Kimsenin babası hastaneye yattı diye değer verdiği birine 2 gün cevap vermemezlik yapmaz. "Babam hastaneye kaldırıldı, sana döneceğim" demek 10 saniye. Bunu yemekten kalkıp koridorda yürürken de yazabilir, tuvalete gittiğinde de yazabilir, yatmadan önce de yazabilir. Sapına kadar toksik bir iletişim örneği. Yolun başındayken uzaklaş ileride daha çok başın ağrır.
-
Önceki haftalarda üst üste İstanbul’ a gittiğinde inandırıcı olması için konum paylaşıp fotoğraf atıyordu…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fark etmez, bu karşıdaki kişinin iletişim kurmak için çaba göstermediğini ve senin duygularını önemsemediği gerçeğini değiştirmiyor.
-
kiz yabanci mi niye ingilizce yaziyon
-
Ne yolun başından bahsediyon sen.. bunlar 4 senedir beraberler ve alan memnun satan memnun, yani olgun-genç temalı bir ilişki yürütüyorlar.. bu topik de, bu bireyin her ay açtığı sıradan sitemkar konularından biri işte... senin tavsiyelerini kaale almayacak ve bildiğini okuyacak, bu yüzden boşuna yazıp çizme derim.. sadece oku ve geç...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 25 Ekim 2024; 14:12:35 > -
Cevap vermiyosa sal gitsin. Para lazım olunca arar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ama yeni arkadaşlarım bile “Abi ben böyle kıza kul köle olurum” dedi, hatta biri de “Birleşik Devletler’ den dönme sebebini şimdi anlıyorum” demişti…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen ve yeni arkidişlerin biraraya gelip antalyanın ilk " süzme betacılar kulübü"nü kurabilirsiniz...
-
Olayı bilen maneviyatı yüksek bir arkadaşa "Acaba benim bedduam kabul olmuş mudur?" diye sorunca:
"Ne beddua ettin ki tuttu?"
"Bu hatun beni uzun süre terk ettiğinde öyle bir öfke ve hırs doluydum ki nerdeyse her gün birkaç defa aklıma geldikçe umarım benim vereceğim 1.500 TL harçlığa muhtaç kalır da bana döner şeklinde dua ediyordum ve 45 gün sonra 1.500 TL için benimle yeniden görüştü."
"Öyle de olmuş olabilir ama duanın kabul olması belirli bir anı yakalamaya bağlı bu yüzden çokça dilemek duanın kabul olması ihtimalini arttırır"
"Ama benim çıkarıma olan şey kızın aleyhine, yani kız paraya muhtaç olacak ki bana gelsin, bu durumda beddua etmiş olmuyor muyum?"
"Beddua da mantık yoktur, hatta yansın kül olsun dünya dersin içinde senin de olduğun aklına bile gelmez ama sen kızı yeniden görebilmek için parasız kalsın şeklinde dua etmişsin" dedi.
Önceki gün hikayeyi en başından beri bilen hatta "Abi böyle kıza ben kul köle olurum" diyen arkadaş bile bu son yaşananlar karşısında ağız değiştirdi:
"Abi artık kız artık seni sömürmeye başlamış, sömürü derken maddi olarak değil, bu şekilde yalan dolan söyleyerek bir çeşit sömürü yapıyor, farkında mısın ama takıntı haline gelmiş sende" dedi...
-
Maneviyatlı dostuna söyle duanın kabul olması için evvela Ehl-i sünnet itikadında olup farzları yapmak, haramlardan sakınmak, ağıza girene ve çıkana dikkat etmek yani gıybete yalana dikkat etmek ve helal lokma ile bedeni beslemenin şart olduğunu hakiki din kitaplarına bakarak öğrensin ki senin litrelerce köpeköldüren içtiğini bildiği halde " bu leş gibi köpeköldüren kokan ağzınla yapılan dua nasıl kabul olsun" derdi..
Ayrıca duada istediğin şey haramın kendisi, yani haram bir fiili talep ediyorsun. Bu dua ise hiç kabul olmaz. Benim bahsettiğim duanın kabul olmas şartları, helal ve mubah istekler içindir.
Bu linki alıp o Maneviyatlı dostuna gönderebilirsin:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 27 Ekim 2024; 18:6:33 >
-
20 gün msjlarıma cevap vermedi, hatta ilk defa sms gönderdim yine cevap yok.
Nihayetinde çaresizlikten arkadaştan rica ettim araması için hatta "Telefonu ya kapalıdır yada cevap vermez" demiştim arkadaşa ama garip bir şekilde arkadaşın aramasını cevapladı ve sonrasına dönüş yaptı bana:
Sesli mesajında babasının 3 haftadır hasta olduğunu, tedavi gördüğünü, bu yüzden evden çıkamadığını, ilk fırsatta evden kaçıp bana geleceğini söyledi.
Ben de onu merak ettiğim ve endişelendiğim için arkadaş arattırdığımı söyledim...
-
Kazakistanlı mı bu. İnstagramını atsana.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X