seçimde montaj oldugunu bildikleri görüntülerle oy istediler halkta istedikleri oyu verdi işte bu durumda aç kalan halka zerre acımam keşke vergileri şöyle 20 kat daha arttırsalar baya iyi olurdu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 20 Nisan 2025; 2:18:20 > |
yalanı/yalancıyı destekleyen halk aç kalmaya mahkumdur

-
-
Bu seviyede muhalefet ve sizin gibi muhalifler oldukça AKP gideceği varsada gitmeyecek gibi... Normal'de daha 2015' te gitmesi lazımdı AKP'nin ama öyle kötü ki muhalefet ve öyle kötü adaylar buluyorki zorla hediye ediyor seçimleri...
Siz harbi harbi o video ile oy verdiler flan mı sanıyorsunuz :D KK'nin yanlış aday ve İYİ SİYASETÇİ olmadığı gerçeğini halen daha kavrayamadınız mı ? 6 lı masa işinin tutmadığını ve Muharrem İnce linçlemesinin ters teptiğini flan ne zaman anlayacaksınız ?
Yüzde 1 bile oyu olmayan isimlere uçuk vekiller uçuk mevkiler hatta bakanlıklar verilmesinin Cumhurbaşaknı yardımcılığı verilmesinin üstüne Ümit Özdağ'a bile İç İşleri ve MİT üstüne Milli Eğitim verildiği yerde DEmokrat partinin bile 3 vekil ile 2 bakanlık alacağı yerde Siz halkın gerçekten o saçma video yüzünden mi oy vermediğiniz sanıyorsunuz
Videoyu siz izlememişiniz bile anlaşılan PKK'lıların KK'nin arkasında Hayde Hayde Söylemesini halk gerçek sandı ve Ondan oy vermedi diyecek seviyede iseniz satılık temiz köprü var elimde uyguna bırakabilirim size :)
-
insan yerine koymayıp blokladıklarım konuma yazamamalı
-
Kusura bakma he belki sayıları öyle çok değil ama bu Ülkede öyle insan çok bunlardan biride benin akrabalarımdan biri geçen yazmış Analar ağlamasın Terör bitsin falan filan seçimde bize şey yazıyordu Terörist CHP kazanırsa beni silin arkadaşlıkdan çıkartın falan böyle beyni çürümüş insanda çok bu Ülkede.Anadoluda çok var helede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 20 Nisan 2025; 9:38:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ahlakı saçma sapan yerlerde arıyorlar. Gün içerisinde herhangi bir şekilde yalan söyleyen herkes ahlaksızdır. Mevzu tartışmaya kapalıdır.
-
Gazzeye din kardeşi, AKP li, dünya lideri, İslam mücahidi Recepten medet uman islam dünyası, siyonist İsraile karşı savaşacak eleman arıyorlarmış Özkan K....
Seni konuda göremeyince, haber vereyim dedim.
-
hayır. sadece işlerine gelen ahlak kavramını kabulleniyorlar.
-
hayattın kendisi neden sonuç ilişkisine dayanır. ders çalışırsın, zamanını iyi kullanırsın sonucunda doktor, mühendis olur iyi bir gelir sahibi olursun. ancak serseri gibi yaşayıp, öğrenmek gibi bir yeteneğin olmayıpta 40 yaşına geldiğinde doktor mühendis olmuş kişilerin yaşantısına da özenmemelisin. kaderine razı olmalısın.
bu toplum içinde durum budur. hiç kimse şikayet etmesin, bu toplum ahlaksızlığının ve medeni dünyanın bir parçası olmak istemeyişinin sonucuna katlanıyor.
atatürk yolu gösterdi, akıl ve bilim. bu yoldan çıkarsan bataklıkta debelenir durursun, sinekler beni ısırıyor diye şikayet edersin.
-
Denize düşen yılana sarılır misali, BKZ 1950 öncesi gerçek tarih
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
karşınıza atatürk çıksa bile siz oy vermeyecekken bütün suçu muhalefete buluyorsunuz. özür dilerim ama en kötü muhalefet bile şuanki durumdan iyidir. gerçekten de aynı şeyi sürekli tekrar tekrar deneyip daha iyi olacağını düşünüyorsunuz. kafamız basmıyor bu işlere demek yerine her seferinde suçu başkasına atıyorsunuz sonra bu ülke niye böyle diye düşünürüz. Türklerin kafası basmıyor işte, IQ ortalamamız maymunlar kadar.
-
Nerden biliiyorsun oy vermeyeceğimizi ?
Suç bal gibide muhalefette. Lidersizlik plansızlık programsızlık ve ideolojisizlik bitiriyor muhalefeti.
Yoksa iyi bir lider olsa yerli ve milli davransa plan program proje üretse gayette oy alabilirz ve hatta aldıda bizim aile sülale zamanında Ecevit'e de oy vermiştir. Ecevit sağcı değil ve hatta CHP'li desek yeridir.
Ben neden sırf AKP gidecek diye Ekmek İçi Ekmelettine veya Kemal Kılıçdaroğluna oy vermek zorundayım ? Veya ben neden şimdi Özgür Özel'e veya onun kadrosu ALi Mahir Başarır Sezgin Tanrıkulu gibi isimlere oy vermek zorundayım ?
Bak koysunlar Mansur Yavaş'ı oy alıyor mu almıyor mu görek. Ama yokkk ona yedirmeyiz o koltuğuı illaha ben olacam derse gene sonra Allah Allah bu halk bu insanlar neden oy vermiyor demiyeceksin...
-
İlkokulda hoca ödev kontrolü yapıyordu.Ama ben ödevimi yapmamıştım.Hoca benim sıramın önüme geldiğinde ''öğretmenim defterimi evde unutmuşum'' dedim.Bana şöyle bi baktı geçti.Sonra başka bir arkadaş almış çantasını önüne,harıl harıl karıştırıyor.Kontrol sırası ona geldiğinde o da ''çantamda defterimi bulamadım,evde kalmış galiba öğretmenim'' dedi.Ve o an tek taraflı boks maçı başladı
90'larda öğrenci olmak işte.Her neyse.Benim payıma bir bakış onun payına ise şamar düşmüştü.Çünkü ben sınıfta görece başarılı bir öğrenci idim.Diğer kum torbası ise haylaz ve tembelliği ile nam yapmıştı.İşte algı dediğimiz şeyde tam olarak böyle.İkimizde aynı okulda aynı sınıfta aynı derste ve aynı öğretmenden ders alıp aynı eylemde bulunmamıza rağmen farklı muamele.Türkiye'deki siyasette böyle.Hani diyor ya bazıları biz sadece bir el sıktığımızda bile vatan haini oluyoruz,onlar ise bunları bunları yapıyorlar bir de üstüne kahraman oluyor diye.İşte böyle.Algıları iyi yerleştirmek lazım.
-
Her yere algı peşinde koşan hep aynı masalları anlatan aynı troller var ya..
Asıl KABAK gibi belli olan iktidarın yaptıkları. Kararın siyasi olduğu gün gibi ortada. Sökmez trollerin FETÖ taktikleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepharp -- 22 Nisan 2025; 14:0:22 > -
Büyükşehir belediye başkanlığı seçimlerinde İmamoğlu ve Mansur Yavaş parlatıldı seçimler kazanıldı. Öyle ki iki isimden biri genel seçime girse kazanma ihtimali çok yüksek görülüyordu. Parti genel başkanın doğal hakkı aday olmakmış diye bir güzelleme yapıldı iki adayın önüne set çekildi. İki aday birbirinden çok farklıydılar ama popülerdiler ve seçime girmeyi hak ediyorlardı. İmamoğlu ağzı iyi laf yapan,mitingleri etkisi altına almayı iyi başaran bir isimken, Mansur Yavaş sakin, halkçı söylem ve hareketleriyle Rahmetli Ecevit profilini sergiliyordu. Kemal Bey sözünü geçiremeceğine inandığı için İmamoğlu'nu istemezken, Kendisi için daha ılımlı aday olan Mansur Yavaş'ında HDP Mansur Yavaş milliyetçi kökenli biz onu desteklemeyiz çıkışıyla seçime kendisi girmiş ve seçim kaybedilmişti. Şimdi genel seçim olsa İstanbul'da yönetilen kötü yönetimden sonra İmamoğlu kazanabilir mi? Şuanki genel başkanın'da sürekli masanın dışına ittiği Mansur Yavaş tekrar aday gösterilir ve desteklenir mi o bir muamma. Tren kaçalı çok oldu . Geç verilen kararlar neticeyi belirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F3980EDA6 -- 22 Nisan 2025; 14:34:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Aynı treni tekrar kaçırmak için muhalefet elinde geleni yapacak gibi duruyor.
Körlemesine son ana kadar adayımız İmamoğlu diyerek Mansur Yavaş'ı dizginliyorlar işte. Adam kendi kandorusun kurayım dese bak işte koşunn bu hain bu saraya çalışıyor bu Erdoğan'ın adamı propagandası yapacaklar. Adam çalışmaz plan program üretmez kadro kurmazsa nasıl olacak ! Veya ittiak kurmadan nasıl olacak !
Son 90 gün Muharrem İnce'nin işi gibi aday gösterilirse 81 il var 150 den fazla büyük İlçe var hangi birine gidecek miting yapacak veya plan program açıklayacak Cumhurbaşkanı adayı ?
Hep aynı haltı yiyor muhalefet. Azcık siyaset bilseler adayımız Mansur Yavaş deyip çıksalar kazxanacaklar daha 3 yıl varken. ( İmamoğluda cezaevinden benim adayımda Mansur abi flan dese elini kaldırırken bir foto verse KESİN SEÇİLİR.) En kötü seçim sonrası sistem değiştirebilirseler başbakan Cumhurbaşkanı tipi yapılır. Ama bu SOL kesimde EGO savaşları ve adam harcama meşhurdur hayatta kimse fedakarlık etmez. Herkes hep bana hep bana der...
Dedi dersiniz son ana kadar İmamoğlu çıkacak düşüncesi pompalanacak adayımız İmamoğlu denilecek Plan program proje kadro anlatmadan körlemesine muhalefet ile günler geçecek. Son dakika son gün Aaa çıkmıyormuş hapisten bak gördün mü sen veya çıksa bile Diploması iptal edilmiş aday olamıyormuş tühh yaa. Ne yapsak Mansur da kadrosu yok planı programı yok yok DEM istemez vb Mecbur iş başa düştü edebiyatı İle Özgür Özel' i aday yapıp kaybetmeye oynayacak muhalefet dedi dersiniz...
Gerçekten Muhalefet siyaset yapmayı bilmiyor. Siyaset oyun kurma veya oyun bozma sanatıdır. Ama muhalefet gram beceremiyor AKP ne yazarsa onlara onu oynuyorlar :)
-
Bu dilli gibiler "muhalefet kötü" diye algı kasamadıkları konulara girmiyorlar. Hele ki söylediklerini yemek zorunda kalacakları o tarz konulara.
-
Üstün siyaset bilginizle bizleri aydınlattığınız için çok teşekkür ederiz hocam. Kesinlikle muhalefet, sizin engin görüşlerinizden istifade etmeli. Mesela, biraz da AKP’den bahseder misiniz? O engin siyaset bilginizle, AKP’nin son derece dürüst milletvekillerinden, hukukta çağ atlayışımızdan ve İsviçre’nin bile bize gıptayla baktığından söz eder misiniz? Ne kadar hukuka saygılı bir ülke olduğumuzdan da lütfen bahsedin...
Tarımda, ekonomide, sağlıkta, eğitimde nasıl devrimler yaptığını... Sporda elde ettiğimiz dünya çapındaki başarıları, iç barışta ulaşılan o muazzam seviyeyi, laikliğe duyulan büyük saygıyı, rüşvetin yanına bile uğramayan tertemiz yönetimi... Bunları da unutmamak gerek.
AKP sayesinde artık herkesin cebinde bir akıllı telefon var. Ecevit bunu yapabildi mi? Ya da Atatürk? O koskoca adam bir tane bile cep telefonu getirmedi bu ülkeye. Atatürk zamanında milletin arabası bile yoktu. Elektrik çoğu yerde yoktu, buzdolabı, televizyon, bilgisayar, PS5, Xbox... Bunların hiçbiri yoktu! İşte bu yüzden Cumhurbaşkanımız Hz. Recep Tayyip Erdoğan’a şükretmeliyiz.
Ben mesela haftada 60 saat eşek gibi çalışıyorum. Avrupa ülkelerindeki maksimum çalışma saatinden fazla ama yine de şükrediyorum çünkü ekmeğimi o veriyor. Bazıları var, nankörlük yapıyorlar: ‘Açız, kazandığımız para kiraya yetmiyor’ diyorlar. Ben onlardan değilim. 25.000 TL kiraya veriyorum, geriye 15.000 kalıyor. Faturalara 5.000 gidiyor, kalan 9.000 de makarna ve bulgura... 1.000 TL de yedek dursun diye tutuyorum; olur da donum yırtılırsa ya da ayakkabım delinir de tamir ettiririm. Ama şükürler olsun Hz. Erdoğan’a. Onun sayesinde çok mutluyum.
Şimdiki gençler bilmez... Kıbrıs Savaşı’nda askerlerimiz oraya gidip Kıbrıs Türkleri’ni kurtarınca Amerika bize ambargo koymuştu. Yağ kuyruklarında, tüp kuyruklarında perişan olduk. Asker kaçağı dedelerimiz çok mağdur oldu. Hatta bazıları, ‘Keşke Kıbrıs’ı kurtarmasaydık da hepsi ölseydi, biz de yağ kuyruğunda, tüp kuyruğunda beklemeseydik’ diyordu. Bence çok haklılar...
İşte bu yüzden:
NANKÖR MUHALEFETE OY YOK!!!
Hocam, siz de biraz AKP’nin başarılarından söz etseniz diyorum. O muazzam bilginizle bizleri biraz daha aydınlatın lütfen. Sadece muhalefetin başarısızlığı yetmez; sahabe misali AKP milletvekillerinden de söz etmemiz gerekir. Sonuçta külliyeden gelen her şeyi olduğu gibi kabul eden, itaatkâr, mübarek vekillerimiz onlar... Allah onları başımızdan eksik etmesin. Ben şimdi makarnamı yiyeyim, bir şükür namazı kılarım...
insan yerine koymayıp blokladıklarım konuma yazamamalı |
Bu seviyede muhalefet ve sizin gibi muhalifler oldukça AKP gideceği varsada gitmeyecek gibi... Normal'de daha 2015' te gitmesi lazımdı AKP'nin ama öyle kötü ki muhalefet ve öyle kötü adaylar buluyorki zorla hediye ediyor seçimleri... Siz harbi harbi o video ile oy verdiler flan mı sanıyorsunuz :D KK'nin yanlış aday ve İYİ SİYASETÇİ olmadığı gerçeğini halen daha kavrayamadınız mı ? 6 lı masa işinin tutmadığını ve Muharrem İnce linçlemesinin ters teptiğini flan ne zaman anlayacaksınız ? Yüzde 1 bile oyu olmayan isimlere uçuk vekiller uçuk mevkiler hatta bakanlıklar verilmesinin Cumhurbaşaknı yardımcılığı verilmesinin üstüne Ümit Özdağ'a bile İç İşleri ve MİT üstüne Milli Eğitim verildiği yerde DEmokrat partinin bile 3 vekil ile 2 bakanlık alacağı yerde Siz halkın gerçekten o saçma video yüzünden mi oy vermediğiniz sanıyorsunuz Videoyu siz izlememişiniz bile anlaşılan PKK'lıların KK'nin arkasında Hayde Hayde Söylemesini halk gerçek sandı ve Ondan oy vermedi diyecek seviyede iseniz satılık temiz köprü var elimde uyguna bırakabilirim size :) |
Kusura bakma he belki sayıları öyle çok değil ama bu Ülkede öyle insan çok bunlardan biride benin akrabalarımdan biri geçen yazmış Analar ağlamasın Terör bitsin falan filan seçimde bize şey yazıyordu Terörist CHP kazanırsa beni silin arkadaşlıkdan çıkartın falan böyle beyni çürümüş insanda çok bu Ülkede.Anadoluda çok var helede.
|
karşınıza atatürk çıksa bile siz oy vermeyecekken bütün suçu muhalefete buluyorsunuz. özür dilerim ama en kötü muhalefet bile şuanki durumdan iyidir. gerçekten de aynı şeyi sürekli tekrar tekrar deneyip daha iyi olacağını düşünüyorsunuz. kafamız basmıyor bu işlere demek yerine her seferinde suçu başkasına atıyorsunuz sonra bu ülke niye böyle diye düşünürüz. Türklerin kafası basmıyor işte, IQ ortalamamız maymunlar kadar. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X