Şimdi Ara

Yalan konuşuyorsun, benim partim kimseye kapısını kapatmaz!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
15 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atanamayan öğretmen: “Ankara’ya da geldik, Genel Merkezinize geldik ama hep kapılar yüzümüze kapandı.”
    Erdoğan: “Yalan konuşuyorsun. Benim partim kimseye kapısını kapatmaz.”

Uzun zaman sonra ilk kez vatandaşın yanına yaklaşmış...onu da yaklaştığına pişman etmişler!!!

Dünya lideriiiii ,ümmetin lideriiiii diye bağırsalardı nasıl da hoşuna giderdi değil mi???

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kadın ağlaya ağlaya torpil istiyor. O kadar ağlamasına rağmen yine azarı yedi, torpili de alamadı. Tayyip ilk ananı da al git dediğinde toplumda infial olmuştu, artık vatandaşı azarlaması sıradan bir olay oldu artık kimse garipsemiyor bile. AKP rannt partisi insanlar rant için AKP'li oluyor, bir faydasını göremeyince isyan ediyor.

atanamayan öğretmen acıtasyonu da yıllardır devam ediyor ve baydı artık. bölüm seçerken hiç mi bakmıyorlar? eğitim fakültesi mezunları ile kamuya alınan kişi arasında dağlar kadar fark var. kişi bölümünü seçerken bunun bilincinde olmalı. bana kalsa 10 okul dışında tüm eğitim fakültelerini kapatırdım. boğaziçi üniversitesinde bile eğitim fakültesindekilerin hayat vizyonunu, görüşünü görseniz dersiniz ki bu fakülte kapansa okulda hiç bir fark hissedilmez. içlerindeki parlayan az sayıdaki öğrenci de ya geçişle bölüm değiştiriyor, ya da başka sektöre yöneliyor. durum bu haldeyken bir de anadoludaki eğitim fakültelerinin halini düşünün, hiç bir vizyonu olmayan kişilerin sırf memur olmak adına seçtiği bölümden çocuklara verebileceği eğitimin kalitesini düşünün.

hanımefendi bildiğin aslında torpil istemeye gitmiş, genel merkezinize geldik demiş. aslında hanımefendinin atanamayan diğer öğretmenler umurunda değil, kendini kurtarma peşinde. bir de atanıp memur olsa değmesin keyfine yani, mevcut hükümetten iyisi olmaz onun için. genel olarak atanamayan öğretmenler hakkında konuşsa bir nebze empati yapabilirdim ancak kendisi için yapamayacağım, bizler gibi normal vatandaşın desteği sadece işini görene kadar çünkü. artık sıradan çinko karbon akp'li olmak bile torpil için yetmiyor, pastayı çok kişi bölüştü artık bölüşülemiyor. hareket temiz oyna devam yani.

Öğretmen lisesi mezunuyum. Lise matematik öğretmenliği + ilköğretim(ORTAOKUL) matematik öğretmenliği bitirdim MEB bünyesindeyim. 7 sene aktif olarak özel sektörde çalıştım rağbet gören önerilen bir öğretmenim.Mezuniyet öncesi de öğrenci olarak da çalıştım özelde. İlköğretim matematiği atanmak için bitirdim. Burada ergen ruh haliyle işin dışından atan uçan kaçanlara birkaç bilgi aktarmak istiyorum.

-Öğretmen atanması emekli olanlar yerine artık ihtiyaç kadar yapılıyor. Öncesinde 3500 atama yapılan alanı bir yıl sonra 170e düşürdüler. Aksine din kültürü ihtiyaç fazlası varken almaya devam ediliyor.

- bütçe meselesi , şu an protokoller aracılığıyla mebte bütçe bambaşka ŞEYLERE aktarılıyor/harcanıyor.

- bu tarz ağlamaklı yalvarmalı tipler içimizde maalesef var ancak tecrübesizlik veya gerçekten muhtaç durumda ve psikolojik olarak yıpranmış durumda olmalı ki bir öğretmen kendini bu kadar küçük düşürsün.

-ATAMA SAYILARINDAKİ DENGESİZ değişimler öğretmen adaylarının suçu değil.

-öğretmenlerin girdiği kpss sizin alan sınavsız kpss değil aynı sanmayın.

-her bölüm aynı puanla atanmıyor aynı zorlukta sınava girmiyor aynı sanmayın.

-Bu sınavın zorluğu yanısıra tam evden kopma çağında eve muhtaç olup el açma durumu ve başka hiçbir meslekten anlamama insanları ağır depresyona sokuyor. Kınarken eleştiriken göz önünde bulundurun.

-aynı ben lise matematik öğretmenliğinden atanmak istesem 40 bin kişiden 300e girmem gerekirken ilköğretim matematikte 10bin kişiden 3500e girmem yetti. işte o kontenjan seçim öncesi yapılan anlamsız abartı atamalarla 170e düştü.

-KPSS de atanacak kadar çok çalışan kişi aynı emeği yks'ye verirse net ilk 10 binde. ama yaş ve zaman kalmaması insan psikolojisi el vermiyor tekrar üniversite okumaya sıfırdan başlamaya.

-Ayrıca bu meselelerde en çok intihar erkek meslektaşlarımda oluyor burada aileye el açmak çok daha vahim.

-diyeceksiniz ki ya şu işi yapsın bunu yapsın onu şunu. Birçok öğretmen ve öğretmen adayı arkadaş taaki mezun olana kadar uyutuluyor. ailesi tarafından yönlendirilmiyor. Bundan 15 sene önce 10 sene önce kimse böyle bir enflasyon patlaması ve hizmet sektörünün ani yükselişini tahmin edemiyordu. BUGÜN hiçbir emeği olmadan karı kız serserilik peşinde koşup 1-2 yıl özel sektörde çalışan 20-22lik bebeler milyoner olup hayvani davranışlarını her yerde sergilerken sizler oturuşu kalkışı ile bir öğretmeni hemen farkedersiniz.

VE EVET EĞİTİM FAKÜLTELERİNİN SAYISI YÜZDE 90 AZALTILMALI BUNUN SUÇLUSU DA O BÖLÜMLERİ AÇIK TUTAN OY DEVŞİRENDE. O ÜNİVERSİTEDEKİ TİRAN HOCALARI TOPTAN SÜRMEK LAZIM ÜLKEDEN ZİRA ONLARDA MALUM ŞEKİLLERDE ORADALARDA MAAŞ ALAN SÜLÜKLER. KAPATTIRMIYORLAR VE SİYASİ AYAKLARI ÇOK GÜÇLÜ. KALİTELİ ÖĞRETMEN DE YETİŞTİRMİYORLAR ÇÜNKÜ TAHTLARI DÜZENLERİ YIKILIR. BOYUN EĞEN NESİLLERİN EN BÜYÜK BOYUN EĞİŞİ ÜNİVERSİTELERDE GİDİN BAKIN GÖRÜN. BU TOPLUMUN KAMBURU ÜNİVERSİLER VE HOCALARI.

• Daha kendi partisinde olup bitenlerden haberi bile olmayan birine bırakın memleketi, çarşıdaki çay ocağını dahi emanet etmezdim...

• Kadın ağlaya ağlaya torpil istiyor. O kadar ağlamasına rağmen yine azarı yedi, torpili de alamadı. Tayyip ilk ananı da al git dediğinde toplumda infial olmuştu, artık vatandaşı azarlaması sıradan bir olay oldu artık kimse garipsemiyor bile. AKP rannt partisi insanlar rant için AKP'li oluyor, bir faydasını göremeyince isyan ediyor.

• atanamayan öğretmen acıtasyonu da yıllardır devam ediyor ve baydı artık. bölüm seçerken hiç mi bakmıyorlar? eğitim fakültesi mezunları ile kamuya alınan kişi arasında dağlar kadar fark var. kişi bölümünü seçerken bunun bilincinde olmalı. bana kalsa 10 okul dışında tüm eğitim fakültelerini kapatırdım. boğaziçi üniversitesinde bile eğitim fakültesindekilerin hayat vizyonunu, görüşünü görseniz dersiniz ki bu fakülte kapansa okulda hiç bir fark hissedilmez. içlerindeki parlayan az sayıdaki öğrenci de ya geçişle bölüm değiştiriyor, ya da başka sektöre yöneliyor. durum bu haldeyken bir de anadoludaki eğitim fakültelerinin halini düşünün, hiç bir vizyonu olmayan kişilerin sırf memur olmak adına seçtiği bölümden çocuklara verebileceği eğitimin kalitesini düşünün.

hanımefendi bildiğin aslında torpil istemeye gitmiş, genel merkezinize geldik demiş. aslında hanımefendinin atanamayan diğer öğretmenler umurunda değil, kendini kurtarma peşinde. bir de atanıp memur olsa değmesin keyfine yani, mevcut hükümetten iyisi olmaz onun için. genel olarak atanamayan öğretmenler hakkında konuşsa bir nebze empati yapabilirdim ancak kendisi için yapamayacağım, bizler gibi normal vatandaşın desteği sadece işini görene kadar çünkü. artık sıradan çinko karbon akp'li olmak bile torpil için yetmiyor, pastayı çok kişi bölüştü artık bölüşülemiyor. hareket temiz oyna devam yani.

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

Olaya en güzel bakış açısı bence budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tam olarak öyle. Pasta hem küçüldü hem de yiyen ve dilim isteyen sayısı arttı o yüzden sıradan akepeli olmak da yetmiyor artık, hatta bazen iktidarı iyi yalamak bile yetmeyebilir. İstenen akepeli vasıfsızlığının vasıfları bile arttı.

• Öğretmen acitasyonundan bıktım. Bizim nesil zamanında internette bilgi azdı, iş piyasası hakkında bilgimiz pek yoktu. Kimden ne duyarsak ona özenirdikte artık herşey ortada. Bu kadar işsizin bu kadar rekabetin olduğu yerde eğitim fakültesi okuyorsan şikayet etmeyeceksin.

Eğitim fakültesi, fen edebiyatlısı bunlar hiç bitmiyor ki. Devlete sağlıkçı lazım, biraz mühendis, avukat, 2 yıllık bölüm mezunları o kadar. Milyon tane öğretmeni alamaz. Ayrıca atama sorunu öğretmene özel bir sorun değil. Herkes istiyor. Herkesin bölümü kendine göre değerli.

Zamanında işletme okumuştum her atamada değişik değişik kurumlara işletme mezunu alıyor diye başvuruyordum. Peki niye giremedik? Bu öğretmen arkadaşlar aöften işletme okuyup boşta kalmamak için her yere atladı. Bir kuruma girip 3-5 ay sonra meb'e geçmek için uğraşır dururlar. Kurum bunları eğitir, iş bekler ama bu arkadaşlar öğretmenliğe geçip kurumu elemansız bırakırlar.

Sonuçta 4 yıllık mezunlar yerine 2 yıllık bitirenleri aldılar. Atamalarda bu öğretmenlerin milli eğitim sevdası yüzünden hep myo mezunları alınıyor.

• Sıra var ablacım senden güçlü olanlardan sana gelmemiş bu kadar basit

• Öğretmen lisesi mezunuyum. Lise matematik öğretmenliği + ilköğretim(ORTAOKUL) matematik öğretmenliği bitirdim MEB bünyesindeyim. 7 sene aktif olarak özel sektörde çalıştım rağbet gören önerilen bir öğretmenim.Mezuniyet öncesi de öğrenci olarak da çalıştım özelde. İlköğretim matematiği atanmak için bitirdim. Burada ergen ruh haliyle işin dışından atan uçan kaçanlara birkaç bilgi aktarmak istiyorum.

-Öğretmen atanması emekli olanlar yerine artık ihtiyaç kadar yapılıyor. Öncesinde 3500 atama yapılan alanı bir yıl sonra 170e düşürdüler. Aksine din kültürü ihtiyaç fazlası varken almaya devam ediliyor.

- bütçe meselesi , şu an protokoller aracılığıyla mebte bütçe bambaşka ŞEYLERE aktarılıyor/harcanıyor.

- bu tarz ağlamaklı yalvarmalı tipler içimizde maalesef var ancak tecrübesizlik veya gerçekten muhtaç durumda ve psikolojik olarak yıpranmış durumda olmalı ki bir öğretmen kendini bu kadar küçük düşürsün.

-ATAMA SAYILARINDAKİ DENGESİZ değişimler öğretmen adaylarının suçu değil.

-öğretmenlerin girdiği kpss sizin alan sınavsız kpss değil aynı sanmayın.

-her bölüm aynı puanla atanmıyor aynı zorlukta sınava girmiyor aynı sanmayın.

-Bu sınavın zorluğu yanısıra tam evden kopma çağında eve muhtaç olup el açma durumu ve başka hiçbir meslekten anlamama insanları ağır depresyona sokuyor. Kınarken eleştiriken göz önünde bulundurun.

-aynı ben lise matematik öğretmenliğinden atanmak istesem 40 bin kişiden 300e girmem gerekirken ilköğretim matematikte 10bin kişiden 3500e girmem yetti. işte o kontenjan seçim öncesi yapılan anlamsız abartı atamalarla 170e düştü.

-KPSS de atanacak kadar çok çalışan kişi aynı emeği yks'ye verirse net ilk 10 binde. ama yaş ve zaman kalmaması insan psikolojisi el vermiyor tekrar üniversite okumaya sıfırdan başlamaya.

-Ayrıca bu meselelerde en çok intihar erkek meslektaşlarımda oluyor burada aileye el açmak çok daha vahim.

-diyeceksiniz ki ya şu işi yapsın bunu yapsın onu şunu. Birçok öğretmen ve öğretmen adayı arkadaş taaki mezun olana kadar uyutuluyor. ailesi tarafından yönlendirilmiyor. Bundan 15 sene önce 10 sene önce kimse böyle bir enflasyon patlaması ve hizmet sektörünün ani yükselişini tahmin edemiyordu. BUGÜN hiçbir emeği olmadan karı kız serserilik peşinde koşup 1-2 yıl özel sektörde çalışan 20-22lik bebeler milyoner olup hayvani davranışlarını her yerde sergilerken sizler oturuşu kalkışı ile bir öğretmeni hemen farkedersiniz.

VE EVET EĞİTİM FAKÜLTELERİNİN SAYISI YÜZDE 90 AZALTILMALI BUNUN SUÇLUSU DA O BÖLÜMLERİ AÇIK TUTAN OY DEVŞİRENDE. O ÜNİVERSİTEDEKİ TİRAN HOCALARI TOPTAN SÜRMEK LAZIM ÜLKEDEN ZİRA ONLARDA MALUM ŞEKİLLERDE ORADALARDA MAAŞ ALAN SÜLÜKLER. KAPATTIRMIYORLAR VE SİYASİ AYAKLARI ÇOK GÜÇLÜ. KALİTELİ ÖĞRETMEN DE YETİŞTİRMİYORLAR ÇÜNKÜ TAHTLARI DÜZENLERİ YIKILIR. BOYUN EĞEN NESİLLERİN EN BÜYÜK BOYUN EĞİŞİ ÜNİVERSİTELERDE GİDİN BAKIN GÖRÜN. BU TOPLUMUN KAMBURU ÜNİVERSİLER VE HOCALARI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucra -- 10 Kasım 2025; 15:28:26 >

• Hayaller İskandinav Ülkesi lideri Gerçekler ise Ortadoğu lider zavallı kız böyle bir Düzende Cumhurbaşkanıyla doğrudan sohbet eder gibi iletişim kurabileceğini zannetmiş. Yazık valla nediyim onun için acı bir deneyim olmuşdur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4D2C79F59 -- 11 Kasım 2025; 2:20:23 >
  • Hiç bir şeyin Planlı olmazsa Üniversite kontenjanlarını ihtiyaca göre belirlemez sadece puan üzerinden gidersen işte böyle iş bulamayacak bir sürü insanı mezun edersin. Eğitim öğretim sisteminin Üniversite odaklı hale gelmesi, iş verenlerin illa bir Üniversite diploması isteme takıntısı, Toplumda Üniversite bitirmeyene geri zekalı muamelesi yapılması Ülkeyi içten içten bitiriyor. Halbu ki en büyük iş adamlarımızın kaç tanesi Üniversite mezunu.

Bu yalaka ablalar gidip dilenirken keşke bu arkadaşlarını düşünseler de biraz vicdan yapsalar, ama nerde akplinin vicdanı torpil bulmadığı sürece geçerli, hala size güveniyoruz filan diyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • Video da tek gördüğüm üzülecek durum Şahısın torpil istemesi ve bunu gayet olağan bir durum gibi lanse etmesi. Oraya öğretmenler atanamıyor iş bulamıyoruz vb bir gerekçe ile gitse hadi neyse derim.Ama hayır direk 1. elden torpil istiyor piyasa da gördüğümüz ülke uçuyor kaçıyor ekonomi çok iyi diyen insanların irili ufaklı çıkarları olması gibi bir durum.Kendisine iş verilse piyasaya Reis çok iyi reis uçuruyor nankörler vatan hainleri diye dil dökecekti olmayınca ağladı.İnsanlar yıllardır TORPİL TORPİL diye ağlıyor ee kantarın topuzu acıttımı ses çıkartıyor tabi.

AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.