Şimdi Ara

Yakuza Kiwami 3 & Dark Ties {PC ANA KONU} {Çıktı/2026}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

Announce Trailer

Yakuza Kiwami 3 & Dark Ties {PC ANA KONU} {Çıktı/2026}SEGAyoutube
    A LEGEND IS REBORN AND A NEW LEGACY BEGINS - Yakuza Kiwami 3 & Dark Ties is a two-in-one experience coming February 12, 2026 to PlayStation 4 & 5, Xbox Series X|S, Steam, and Nintendo Switch 2. 🏍️Pre-order to get the 'Ryukyu Gal Gang: Ichiban Legendary Lad' DLC to add Ichiban Kasuga to your biker gang. 🔗https://sega.com/like-a-dragon-yakuza/yakuza-kiwami-3-dark-ties 🔴Yakuza Kiwami 3 is an extreme remake of the action-adventure beat 'em up Yakuza 3 featuring ex-yakuza Kazuma Kiryu's fight to protect those he loves. ⚫Dark Ties is a brand-new game featuring Yoshitaka Mine from Yakuza 3 included as a separate action-packed experience.
    https://www.youtube.com/watch?v=za9rjoTdG_M&pp=ygUPeWFrdXphIGtpd2FtaSAz

YAKUZA KIWAMI 3, aksiyon-macera odaklı popüler dövüş oyunu Yakuza 3’ün, sevdiklerini korumak için savaşan eski yakuza Kazuma Kiryu’yu da içeren harika bir yeni sürümüdür. DARK TIES, aksiyon dolu ayrı bir deneyim için Yakuza 3’ten Yoshitaka Mine’yi içeren yepyeni bir oyundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 26 Şubat 2026; 11:47:22 >

• Wishliste ekledim. Epicte yok

Edit. Oyun PS4 e de çıkıyormuş. Whishlistimden kaldırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 24 Eylül 2025; 15:53:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SEGAyoutube
    A LEGEND IS REBORN AND A NEW LEGACY BEGINS - Yakuza Kiwami 3 & Dark Ties is a two-in-one experience coming February 12, 2026 to PlayStation 4 & 5, Xbox Series X|S, Steam, and Nintendo Switch 2. 🏍️Pre-order to get the 'Ryukyu Gal Gang: Ichiban Legendary Lad' DLC to add Ichiban Kasuga to your biker gang. 🔗https://sega.com/like-a-dragon-yakuza/yakuza-kiwami-3-dark-ties 🔴Yakuza Kiwami 3 is an extreme remake of the action-adventure beat 'em up Yakuza 3 featuring ex-yakuza Kazuma Kiryu's fight to protect those he loves. ⚫Dark Ties is a brand-new game featuring Yoshitaka Mine from Yakuza 3 included as a separate action-packed experience.
    https://www.youtube.com/watch?si=szlqYAPjmJiAMG4C&v=y58tBpFTMSk&feature=youtu.be

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • R-10 kullanıcısına yanıt

Yakuza Zero sağolsun sokaklarını kendi mahallem gibi biliyorum. Yakuza Kiwami 3 & Dark Ties {PC ANA KONU} {Çıktı/2026} 

Yakuza Kiwami 3 & Dark Ties {PC ANA KONU} {Çıktı/2026}SEGAyoutube
    https://www.youtube.com/watch?si=oWwhTNYQ0sPcn_Sx&v=IOaNzqWpzCs&feature=youtu.be

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 40 dakikalık oynanış videosu yayınlanmış.

Yakuza Kiwami 3 + Dark Ties: 40 Total Minutes of Exclusive New Gameplay

IGNyoutube
    Check out two huge chunks of new gameplay from Yakuza Kiwami 3 + Dark Ties, the "extreme" remake of Yakuza 3 plus the all-new Dark Ties content. It will be released on February 11 for PC, PlayStation 4/5, Xbox Series X|S, and Nintendo Switch 2. Wishlist it on Steam if you're interested: https://store.steampowered.com/app/3937550/Yakuza_Kiwami_3__Dark_Ties/ #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?si=jNJVOwa1_21P9JY7&v=_1EttjuKENk&feature=youtu.be

• R-10 kullanıcısına yanıt

Orijinal absürtlüğüne o kadar alışmışım ki İngilizce Dublajlı hiç gitmiyor.Yakuza Kiwami 3 & Dark Ties {PC ANA KONU} {Çıktı/2026} 

Yakuza Kiwami 3 & Dark Ties {PC ANA KONU} {Çıktı/2026}IGNyoutube
    Check out the Kiryu Combat Gameplay Trailer for Yakuza Kiwami 3 & Dark Ties, a remake of the hit action-adventure game Yakuza 3, alongside the Dark Ties standalone experience developed by Ryu Ga Gotoku Studio. Take an in-depth look at combat gameplay from the hands of Kiryu. Fight as Kiryu in Yakuza Kiwami 3 & Dark Ties, launching on February 12 for PlayStation 4 (PS4), PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X|S, Nintendo Switch 2, and PC (Steam).
    https://www.youtube.com/watch?si=lr1FRDEbu9mqS2bU&v=rVWl_myB0Lc&feature=youtu.be

• Oyun 12 şubatta çıktı. Metadan 74 aldı, IGN ise 7 verdi.

Pek enfes değil, diyebilir miyiz o zaman hocam. 

Orijinal oyun 79 almışken bu 74 almış hocam. Daha oynamadım ama okuduklarım ve izlediklerime göre tabiri caizse remake yaparken orijinal oyunun içinden geçmişler. Orijinal Yakuza 3 de 119 yan hikaye varken Kiwami 3 de bu sadece 31. Bunun yanında Kiwami 3'e özel bir yan görev serisi ve Yetimhaneye özel bir yan görev serisi daha eklenmiş. Hakeza 3-4-5'in alametifarikası revelations görevleri ve Mack Shinozuka da komple oyundan kesilmiş. Bunlar yetmezmiş gibi oyunun en büyük günahı ise sonun değiştirilmiş olması. Hatta öyle ki Yakuza serisinin şu an başında ki adam olan Masayoshi Yokoyama Kiwami 3'ün Kiwami serisinde ki son oyun olduğunu ve yeni bir seri başlattığını söylemiş. Muhtemelen 4 ve 5'in düz remake olmaktan öte bambaşka oyunlar olacaklar veya hiç olmayacaklar. Bunlar yüzünden enfesin yanından bile geçmiyor :D

Adamlar bildiğiniz oyunu kırpmış demek ki hocam. Ben Zero sonrası Kiwami'yi aynı keyifle oynayamamıştım. Kiwami 2 ise güzel başlamış fakat bırakmıştım. Yazın vs boş zamanlarda bir maraton yapmak istiyorum 6 dahil. Harici olarak da bildiğiniz gibi bir sürü spinoffu var serinin. Onlardan henüz aldığım olmadı.

Judgment'lar spin off olarak en iyi oyunları hocam serinin. Pirate Yakuza meh idi, Man Who Erased His Name den ise keyif almıştım. PS2 üzerinden orijinal ilk iki oyunu oynamış biri olarak da Kiwami 1-2 kalite olarak OG oyunlarla birebir aynıydı bu arada ama sarmazsa anlarım. Şahsen seri de en sevdiğim oyunlar Kiwami 2 ve 7.

Judgment'lar benim de takibimde fakat bir türlü uygun fiyata düşmedi hocam. Bir ara HB'da uygundu fakat onda da kart hatası veriyordu alamadım. Ben Zero'ya bayılmıştım, içimde pavyonculuk varmış meğer. Belki 100 saate yakın sadece kabare görevlerinde takılmışımdır. 7 dediğiniz Like a Dragon ise turnbase diye uzağım ben ona hocam.

Judgmentlar dövüş sistemi olarak, 7 ise temelden seriye çağ atlattı hocam. Özellikle 7'nin yıllar sonra verdiği ferahlık başkaydı, sıra tabanlı benlik değil diyip geçme derim ki keyifli de.

7 özellikle güzel indirimler alıyor. O zaman takip etmekte fayda var hocam.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.