Şimdi Ara

Yakuza 0 (2018) [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
7
Favori
3.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, onunda Tr yaması var mı acaba? İngilizcem var biraz ama bu tarz diyaloğun bol olduğu oyunları Tr alt yazıyla oynamak daha keyifli olur detay kaçırılmamış oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt
    Evet yaması var.

    https://forum.donanimhaber.com/yakuza-kiwami-turkce-yama-v1-2--138010717

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten güzel bir oyun ama çok eksiği var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuşma ve ara sahneler bir tek beni mi baydı ? Normalde bayılırım öyle şeylere ama bu oyunda 2 adım atıyorsun farklı ekran geliyor konuşma geliyor sürekli bir şeyler oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunda manuel save yapmanın bir yolu var mı? İlk chapter’ı bitirdim, sadece chapter sonunda izin veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kubilay S. kullanıcısına yanıt

    Telefon kulubulerinden yapiyorsunuz. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anime izlemeyi seven biri olarak genelde Japon oyunlarını pek sevmiyordum ancak bu oyun başka. Uzun zamandır bu kadar eğlenerek oynadığım bir oyun hatırlamıyorum. Kesinlikle denemelisiniz. Türkçe yaması da mevcut.

  • Bu oyuna ne zamandır başlarım diyordum kısmet bugüne denk geldi. İyi ki başlamışım çok keyifli oyun oynamayanlara tavsiye ederim. Yanlış bilmiyorsam serinin ilk oyunu galiba sıralamaya göre oynamak lazım ama 2-3-4-5 yok PC'de. Kiwami 1-2 ve son çıkan Like A Dragon var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asahi Breweries

    Bu oyuna ne zamandır başlarım diyordum kısmet bugüne denk geldi. İyi ki başlamışım çok keyifli oyun oynamayanlara tavsiye ederim. Yanlış bilmiyorsam serinin ilk oyunu galiba sıralamaya göre oynamak lazım ama 2-3-4-5 yok PC'de. Kiwami 1-2 ve son çıkan Like A Dragon var.

    Yakuza 0 hikayeyi en temelinden anlatıyor.


    Kiwami 1-2 işte oyunun 1. ve 2. oyunu, remake diyebiliriz.


    3-4-5 hakkında bilgim yok

  • eyv sağolasın.  

  • Bugün oyunun başından kalkamadım o kadar çok sardı ki diyaloglar, karakterler, mekanlar müthiş keyif aldım bitince hemen Kiwami'ye başlayacağım. Japonya'nın şu dar alanlarına hastayım, tabelalar neon'lu neon'lu çok hoşuma gidiyor kısmet olursa gerçeğini de inşallah bir gün görürüz. Cyberpunk 2077 çıkana kadar iki oyunu da bitiririm. Oynamayan arkadaşlara tavsiye ederim. Asya kültürünü seviyorsanız daha çok keyif alırsınız. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 23 Kasım 2020; 10:14:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asahi Breweries

    Bugün oyunun başından kalkamadım o kadar çok sardı ki diyaloglar, karakterler, mekanlar müthiş keyif aldım bitince hemen Kiwami'ye başlayacağım. Japonya'nın şu dar alanlarına hastayım, tabelalar neon'lu neon'lu çok hoşuma gidiyor kısmet olursa gerçeğini de inşallah bir gün görürüz. Cyberpunk 2077 çıkana kadar iki oyunu da bitiririm. Oynamayan arkadaşlara tavsiye ederim. Asya kültürünü seviyorsanız daha çok keyif alırsınız. :)

    Goro majima adamın hası

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu 3 saat önce bitirdim. Oynadığım en iyi oyunlardan biri, hatta en iyisi demek bile abartı kaçmaz. Benim için bir oyun duygularıma ne kadar hitap ederse o kadar değerli. Ana hikayeden zaten bahsetmiyorum da şu mini oyunlar bile çoğu oyunun yaşatamadığını yaşatıyor bana. Hele karaoke, disko ikilisi.
    Ana hikayede tutarsızlıklar var ama rahatça göz ardı edebiliyorum. Düşünün daha oyunun başında sürekli bu kadar sinematik varsa sıkar dedim ama sıkmak bir yana her bölümle beraber daha da sevdim. Aynı şeyi kombatta da yaşadım. Ben açıkçası hikayeli oyunlarda kombatı hemen geçmeye çalışıyorum, çok ilgimi çekmiyor ama 37 saatte bir kere bile sıkılmadım bu oyunda dövüşmekten. Hele hele o bosslar yok mu o bosslar. Boss savaşlarında arka plan müziği aşırı gaza getiriyor, quick time eventlerle de birleşince yerimde duramıyorum.
    Oyunu biraz kısa sürede bitirdim ama sıkıldığımdan değil kesinlikle. Özellikle 12.bölümden sonra ana hikayeyi bırakamadım bir türlü. Daha yan hikayelerin yarısı bile bitmedi, hiç bulaşmadığım mini oyunlar bile var. Hiç golf oynamadım mesela. Adventure modundan devam ederim artık.

    Ya bu arada dayanamadım bilinçli olarak biraz spoiler yedim Kiwamiden, arkadaş bu Nishiki'ye nolmuş ya? Bir insan nasıl bu kadar değişir? Bizi adam öldürmekten koruyan adam nerde kiwamideki adam nerde? Hayreti mucip.

    Son olarak, her chaptera Daisaku Kuze'yi koysalardı sesimi çıkadmazdım. Düşman karakterlerden net en sevdiğim adam bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Ben de PS4 te yeni bitirdim. Malum indirim fırsatı varken aldım 113 saat oynadım. Ona rağmen tüm her şeyi yapamadım 90 saatten sonra yan etkinlik yapmadım doğal olarak sıktı. Ana görevden devam ettim. Yakuza kiwamiyi 3 yıl önce bitirme rağmen hiç hatırlamıyorum. Onun için ben de bir daha baslicam ona bittimi 2 den devam. Nasipse Kiryu ve majima reislerin neler yaşadığını öğrenmek için 6. Oyuna kadar oynamayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kassaparrow -- 13 Şubat 2021; 14:51:4 >
  • Şu oyunu oynayıp, bitirip, övenleri gördükçe anlamsız şekilde mutlu oluyorum.  Çok iyi oyun yahu. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Şu oyunu oynayıp, bitirip, övenleri gördükçe anlamsız şekilde mutlu oluyorum.  Çok iyi oyun yahu. 

    Bir övgü yorumu da ben yazayım. Konuda yorumum var zannediyordum ama yokmuş.


    Hiç konsolum olmadı, konsol oyunlarını pek takip etmiyordum. Yakuza vb görmemiş duymamıştım.

    Bir gün twitch'de, takip ettiğim bir yayıncıyı(vashyu) bu oyunu oynarken görmüş, merak edip izlemiştim.

    Fena durmuyor, bir deneyebilirim düşüncesiyle oynamaya başladım.

    Hiçbir karakteri bilmiyorum, neyle karşılaşacağım hakkında bir fikrim yok.

    Oynadıkça, ilerledikçe bayıldım oyuna. Karakterlerine, hikayesine, gaza getiren müziklerine, mini oyunlarına(karaoke<3), yan hikayelerine, hostes oyununa her şeyine bayıldım.

    Bu oyunu, oynadığım en iyi oyunlardan biri olarak kabul ediyorum.


    Sonrasında kiwami 1 aynı tadı veremedi, kiwami 2 benzer tat versede 0'ın yerini tutamadı.

    Şu an gamepass ile diğer oyunları oynuyorum. 3'ü bitirdim, 4'ün başlarındayım. 0 zevkini alamasam da eğlenerek oynuyorum.

    Sega ve Ryu ga gotoku'ya pc port için teşekkürler <3





  • Reaktans kullanıcısına yanıt

    Birebir aynı duygular içerisindeyiz hocam. Konsol tarafında Xbox kullandığım için Yakuza'ya çok uzaktım. Birde Japon oyunları, özellikle de jPRG'ler inanılmaz itici geliyordu bana. Oyunlarda sululuğu falan kaldıramıyorum. Mizah ayrı tabii. O yüzden izlediğim anime sayısı bile çok azdır. Neyse sırf övüldüğü ve Suç hikayelerini sevdiğim için Zero'ya şans verdim ama gel gelelim oyunun bildiğiniz bağımlısı oldum. 

    Kendimi bir anda Emlakçılık ve Kabarecilik de saatlerimi harcarken buldum. Oyuna göre 125 saat, Steam'e göre 145 saat oynamışım. Dövüş Arenası olayına pek odaklanmadım, ona da odaklansaydım süreyi daha da uzatacaktım. Sizin gibi ben de Zero'yu bu kadar çok sevdiğim için şimdi Kiwami'leri oynayasım gelmiyor ya beğenmezsem diye. Üstüne üstlük 3-4-5'i de aldım öyle bekliyorlar. Herhalde Ramazan'da veya yazın bir maraton yapacağım.  Bu başlıktan daha önce haberimiz olmadığı için oyunun Türkçe Yama konusunda nacizane yorumlarımızı paylaşmıştık.



    https://forum.donanimhaber.com/yakuza-0-turkce-yama--142266141





  • Oyunda devamlı crash yiyiyorum. Majima ya da Kiryu, Sotenbori ya da Kamuroço şehirleri farketmezsizin. İşin garip yanı başlarda hiç böyle bir hataya rastlamamıştım. Çoğu zaman neredeyse yarım saatte bir oyun donup masaüstüne atıyor. Otomatik kayıt da olmadığından haliyle canımı sıkıyor bu durum. Bir kez dosyaların bütünlüğünü doğruladım, sonrasında silip tekrar yükledim ama çözemedim. Türkçe yama dışında da herhangi bir mod vs yok. Oyunu çok beğenmiş olmasam şimdiye çoktan silip bırakmıştım. Reddit'te bundan şikayetçi olanlar var ama kesin bir çözümü yok. Eğer devamlı crash hatası almış ve çözen biri varsa lütfen yardımcı olsun.

    Bir sorum da business görevleri hakkında. Oyunun senaryosunu tamamladıktan sonra iki karaktere de geçiş yapma imkanımız oluyor mu? Bu görevlere sarınca ana senaryodan çok kopuyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s-adebisi -- 11 Mayıs 2021; 5:53:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar bu oyunda sadece ana görev yapma sansim yokmu ? yoluma ne cıkarsa onlarimi yapma kzorundayim ? Bi mod felan varmi ben sadece ana hikayeyi görmek istiyorum.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.