< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 18 Ocak 2024; 8:25:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yakıtımın bu kadar çok olması yavaşlıktan mı ?edit:// düştü

-
-
Soğuk motor kullanımı, arada yokuş in-çık da varsa her değer olur. 11kmh ortalama zaten yürüme hızından biraz fazla.. bu tip bir kullanımda hesap yapmak çok anlamlı değil.
sürekli böyle kullanmak motora-aküye-cüzdana herşeye eziyet.. açıkcası yol bilgisayarı sana otomobilden başka bir seçenekle ulaşımını yap bence diye tüyo veriyor.
-
Ne yazık ki toplu taşıma yok konumumda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
scooter, elektrikli bisiklet, motorsiklet, araç paylaşımı vb seçenekleri de bir düşünün derim.
-
pompa'dan pompaya ölçün derim...
20 yıl öncede benzer konulara topic açıyorduk...
kısa mesefa 3-5km için dizel araçlar dahi 8-9LT tüketim gösteriyor.
-
8 km lik veriler doğruyu vermez. 300-500km yapın öyle bakın. Gerçi sürekli 14-20km ortalama hız ise fazla beklentiye girmekte fayda var.
Bu ortalama hızlar için hibrit en iyi seçenek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ilk bir kaç depo bunlara çok takmayın. Ayrıca LPG işini düşünün bence aynı motoru fabrika çıkışlı bile LPGli olarak satiyor renault.
Fuelio programını da kullanın oyle programlarla çok net gorursunuz bu arada. PLaystoreda mevcut.
-
20k cektiler hocam ya o paraya benzinle kaç senede amorti edicem ki
-
“Öğütler” diyor ekranda bir tıklasanız bakalım ne öğüt verecek araba :)
-
Bisikletle gitseniz daha hızlı varırsınız.
Elektrikli bisiklet, elektrikli scooter tarzı bir şey alırdım bu trafikte zaman geçireceğime.
-
Yavaşlıktan değil kısa mesafeden. Araç soğukken çok yakar zaten. Isınınca daha az yakarak ortalama normal hale gelir.
11 km ortalama hızda böyle tüketimler normal. Belli ki sürekli dur kalk yaparak ilerliyorsunuz. Bu trafiğe hibrit ve elektrikli seçenekler daha uygun.
Hafta sonlarında gezmeye giderseniz, ayda bir de uzun yol yaparsanız ortalama tüketim biraz düşer psikolojik olarak rahatlarsınız.
Kırmızı ışığa gelirken frene basmam yerine gazdan ayağınızı çekin diyor :) zaten onu yapıyorum
Günlük 5 km gidiş 5 km dönüş ise rotanız tüketimin aşırı yüksek çıkması normaldir. Havalar soğuk, siz kontak kapatınca dahi motor ısınamıyordur.
Arkadaşımda da bende de aynı araç var. Onun günlük rotası 4 km gidiş 4 km dönüş günlük rotası. O 13 lt tüketiyor ben 9 litre. Tamamen aşırı kısa mesafe kullanımından.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ortalama hız kaç? yazmıyor.
-
Yazmaz çünkü tiggolarda ortalama hız gözükmüyor. Şu anda tek omoda da var.
Yeni gelecek güncelleme ile umarım gelir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yine benden az yakıyorsun Polo da bu hızlarda 15 16 yi gormuslugum var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
1544 km yi 11 km ortalama hız ile yapmış olamazsın ve bu sebeple arkadaşın attığı ve ortalaması 11 km olan değer ile kıyas edemezsin,heryere cherry reklamı yapmaya çalışmak da komik oluyor artık, oryalaması 11 km olan yolculuk yap öyle bakalım tabi sonuç 15 lt olacağı için paylaşım yapar mısın o vakit bilemiyorum.
|
Bisikletle gitseniz daha hızlı varırsınız. Elektrikli bisiklet, elektrikli scooter tarzı bir şey alırdım bu trafikte zaman geçireceğime. |
11 km ortalama hızda böyle tüketimler normal. Belli ki sürekli dur kalk yaparak ilerliyorsunuz. Bu trafiğe hibrit ve elektrikli seçenekler daha uygun.
Hafta sonlarında gezmeye giderseniz, ayda bir de uzun yol yaparsanız ortalama tüketim biraz düşer psikolojik olarak rahatlarsınız. |
Soğuk motor kullanımı, arada yokuş in-çık da varsa her değer olur. 11kmh ortalama zaten yürüme hızından biraz fazla.. bu tip bir kullanımda hesap yapmak çok anlamlı değil. sürekli böyle kullanmak motora-aküye-cüzdana herşeye eziyet.. açıkcası yol bilgisayarı sana otomobilden başka bir seçenekle ulaşımını yap bence diye tüyo veriyor. |
Çeri daha ortalama hızı ölçemiyor onun verisine güven olur mu? 1.0 tce Clio çok nokta enjeksiyon olduğu için tüketimi atmosferik motorlara benziyor. Zincirli motor olması şehir içi arabası için büyük avantaj yıldan dolayı kayış değişimi olmaz. Şanzıman CVT kavrama maliyeti yok. Motor 3 silindir daha az motor yağı daha az buji kullanıyor. Rakiplerinden 1-2 litre fazla yaksa da uzun dönemde daha az masraflı bir araba Clio. |
Benzer içerikler
- triger değişimi sonrası sorunlar
- zayıf akü nasıl şarj edilir
- 1.2 puretech motor nasıl
- benzinli araba neden beyaz duman atar
- debriyaja basmadan vites atmak
- passat üretimi durdu mu
- togg ortakları
- jetour türkiye
- hyundai santa fe, 7 kişilik 2024
- byd han 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X