Şimdi Ara

Yakıt sıcaklık sensörü P0180 Fiat punto

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 1.3 Multijet Grande punto euro 4 motor turbo yeni enjektörler yeni değişti 1 ay felan oldu son zamanlarda ilk marşta çalışmıyor ikinci marşta çalışıyor ve sarsıntılı titrek rolantide dalgalı ve egzozdan beyaz duman atıyor bi on saniye kadar sonra duman atmayı bırakıyor motor ısınınca herşey düzeliyor tekrar çalıştırdığımda hemen alıyor

bugun obd ye bağladım ve P0180 Yakıt sıcaklık sensörü arızası aldım bundan dolayı kaynaklanır mı ? Kimisi kaynaklanır kimisi alakası yok diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok saçma gelicek biliyorum ama marş motorundan olabilir. Bunlarda kronik. Güçlendirilmiş marş motoru diye satıyorlar. Değiştirince düzeliyor şahsen benimki düzelmişti.

• senged kullanıcısına yanıt
    Marş motoru ile beyaz duman bağlantısı nasıl oluyor ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • XD7wXbVtDa X kullanıcısına yanıt

Benim arabada da aynı şey vardı 2007 1.3 puntoydu sabahları beyaz duman atardı olmadık arıza kodları verirdi. İyi bi ustaya götürdüm marş değişecek dedi. Eyvah dedim bu ustadan çekeceğim var ne alaka marş motoru. Ben aklımdan geçiriyorum enjektör kızdırma bi ton şey var marş motoru değiştiriyoruz. Ama helal olsun tecrübe işte değiştik ve düzeldi bi dahada sorun olmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ford fiesta motor arıza lambası
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.