Bildirim
Yakıt Hesaplama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İyi günler,
Yanlış hesaplamadıysam boşken 1,296 Tl,
Doluyken 1,64 Tl yakmış. Motorin fiyatı buraya (Bursa) PO'dan normal motorin fiyatıyla hesaplanmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Guven -- 25 Temmuz 2013; 21:16:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Guven
İyi günler,
Doluyken 1,64 Tl yakmış. Motorin fiyatı buraya (Bursa) PO'dan normal motorin fiyatıyla hesaplanmıştır.
Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: celciuss1453
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Guven
İyi günler,
Teşekkürler.
Önemli değil -
arkadaşlar bu dingilli kamyonetler ne kadar yakıyor...Isuzu iveco tarzı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 1 Ağustos 2013; 13:40:09 > -
Kesin olarak bir şey diyemem ama boşken 10-12 litre civarı olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: ototube
arkadaşlar bu dingilli kamyonetler ne kadar yakıyor...Isuzu iveco tarzı
bosken en az 15 lt doluyken 20 lt ve ustu.. -
Isuzu alırsan 2.8 motorlari var cift teker onlar 100km 9-10 litre yakiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
slm millet 2.500 tl ye gaz aldım 194 km yol giitim tekrar gaz aldım depom 41 tl yakıt aldı yani 15 LT YE denk geldi km de kaç kuruş yakıyor neyi neyle çarp böl top yapayım :) sonuç -
merhabalar 23 litre gaz aldım 68.50 tl tuttu depoyu 1 önceki fullediğim zaman km yi sıfırlamıştım 242 km yapmışım nasıl hesaplayacağım km de ne yaktığımı aracın km başı kaç tl ye gitmiş oluyor ilgilenenlere şimdiden teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X