< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YAKIŞIKLILIK/GÜZELLİK VE DERS İLİŞKİSİ (2. sayfa)
-
-
170+ acik kumral beyaz tenli kucuk ayakli ince belli kiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oha instasi var mi
benim esgal
Hocam hayal görüyor olabilir misiniz
güzel insanlar neden genellikle daha iyi konumda oluyor hemen açıklıyorum şu anki Türkiye şartlarından bağımsız olarak düşünün bunu zengin olmak için başarılı olmak lazım başarılı bir insan güzel bir kadınla beraber olacak güzel bir kadın ve başarılı bir erkek çocuğu büyül ihtimalle güzel ve başarılı olacak başarılı olmasa da en kötü özel üniversiteye gidip başarılı olur çirkin olursa da kişisel bakıma estetikle güzel olur Kısaca şu an ne olursanız olun o eğer çok çalışıp yüksek statülü bir konuma ulaşmayı Barışırsanız sizden sonra gelecek nesillerin gidişatına yön veriyorsunuz
-
Bu başlığı kim açmış diye 1 saniye bile düşünmedim çünkü biliyorum
Şaşırtmadın kedi
bu sene üniler açılmasına yakın şu konuları da senden bekliyorum kedi:
İstiklal marşı okuyor muyuz
Serbest gelsem hocalar kızar mı
Amfide telefon serbest mi
Kızlar teklif ediyor mu gerçekten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim sınıfta bir kız vardı. Netleri baya iyiydi ve cidden çok güzeldi. Ona yakın yapan başka bir kızın ise güzellik tanımıyla uzaktan yakından alakası yoktu. Yani bence ders durumuyla pek bir alakası yok.
-
Bizim bir akraba var. Boğaziçi mezunu, çirkin ama zengin kızla evlendi. Amerika'da iyi evleri, işleri falan var. İki çocukları var ikisi de çok çirkin, ama öyle böyle değil feci çirkin. Sosyal medyadan takip ediyorum ve çok başarılı olacakları günü dört gözle bekliyorum, çünkü aile başarılı ve maddi olarak iyi durumda ayrıca Amerika'dalar...
Kısaca güzellik hiç yok bu örnekte ama başarı alt nesillerin hayatını garanti ediyor kesinlikle.
-
Tabii ki benim dediğim %100 geçerli değil zaten gözlemlere dayanarak söyledim ama şöyle bir şey var o çok çirkin çocuklar maddi olarak rahat oldukları için estetik makyaj güzellik bakım spor kaliteli yiyecek erişimleri oldukları için o doğuştan gelen çirkinliği örtbas etme şansları var zaten zengin oldukları için kariyer olarak iyi yerlere gelecekler gelmeseler bile özel okula gelecekler her türlü gelecekler kısaca bu kişilerin evlenince insanlar büyük ihtimalle güzel olacak yani. o kısır döngü eninde sonunda kırılıyor. Mesela kendall jenner bakın aşırı çirkin ama estetik ile güzel oldu ve o güzellikle 2 metre boyunda genetik olarak şanslı bir erkekle evlencek çocukları tipsiz olsa bile boyu falan çok iyi olcak parada oldugundan isterde en iyi okulda okuyacak .
-
Yok kendall jenner'ın orijinal hali fena değil, ben gerçekten çirkin diyorum. Bu arada statü sahibi olmak, iyi bir aileden gelip iyi yetişmiş olmak, zengin olmak, iyi eğitimli olmak da güzel olmak kadar önemli özellikler ve bunlar hep parayla sahip olunan şeyler. Benim akraba kendisi Boğaziçi mezunuydu işte, zengin kızla evlenmiş zamanında ama kız çok çirkindi. Şimdi çocukları daha beter çirkin oldu. Henüz yaşları küçük, ileride kız kesin estetik olup ağır makyaj yapacak diye düşünüyorum. İşsiz bile kalsalar, iyi şartlarda yaşarlar maddi sıkıntı yok, ama parayı basıp Amerika'da iyi bir üniversiteye gidecekler kesin oradan sonrası da iyi ve easy mode bir hayat şeklinde devam eder.
-
170+ kızı napcan boyun kaç
-
benim beyin tomografisi bu ama mezuna kalcam ben
hangi sehirdesin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X