|
Yakında tanıtılması beklenen 5 Apple ürünü

-
-
-
M4 çipli mac book geleceğini sanmıyorum belki ucuz bir versiyonu satmak isterlerse gelebilir. asıl seri m5 ile gelecektir.
-
Se 4 90 hz gelecek gibi bir tahminim var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni Apple TV'de çıkartırlar. Yıl olarak bakarsak 3 yıl oldu. Çıkartacaklar diye gen 3 sattım, bunların da çıkartmayacakları tuttu. Yine yıllarca götürecek güçlü bir işlemci, WiFi 7 ve depolaması en az 128GB'lık bir giriş modeli bekliyorum. Böyle bir model çıkartırlarsa ethernet'li ve daha yüksek depolamalı olanına ekstra para vermem gerekmeyecek bile. Daha sıkı rekabet için 100 dolar civarı olacak diye söylentiler vardı ama Google TV Streamer tam bir facia ve 100 dolara satıyorlar. İşin kötü yanı rakipler böyle çöp olduğu için yeni Apple TV'den de beklentim biraz düşüyor.
-
Normal 16 ve 16 plusa 90 hz koymamış adamlar sence fiyat performans ürüne 90hz koyarlar mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
apple’ın 90 hz bir ürünü yok bildiğim kadarıyla ya 60 koyuyor yada 120 ortası yok. 60 hz bu cihaz için kaçınılmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1-2 ay içinde MackBook Air M4 çıkacak.
-
-
İpad air yeni çıktı zaten 1 yıl geçmeden yenilemenin mantığı ne
Hani airpods pro 3 nerde?
se gelsin
-
m4 bir işilemciyle pro gelmeyecek. air da şüphgeli. kimse m4 beklemiyor
-
Giriş ipad'inde ekran kenarlarını artık bir inceltseler yahu. Sene 2025. HONOR, REDMI vs giriş seviyesi tabletleri bile daha şık görünüyor şu kenardaki kalın çizgiler yüzünden. ürünleri kırpa kırpa tüketiciyi küstürdüler senelerdir
-
Telefon almam lazım. Şu SE bekliyorum. 30K dan fazla fiyata çıkarsa sövcem apple a
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
30 rüyanda bile göremezsin mevcut SE3 bile 35K civarında. 40 aşağısı beklemeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Normal 16 ve 16 plusa 90 hz koymamış adamlar sence fiyat performans ürüne 90hz koyarlar mi
![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X