Şimdi Ara

Yakında Minor Hızlanacak (Asaslar için güzel haber)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Minorlar hızlanacak ileride gelecek patch ile. Kaynak sormayın. Benim tahminim. (yanlız dayandığı sebep çok mantıklı)

Bence minor hızlanacak çünkü asaslar sürünüyor gerçekten(sebep bu değil, yani bu yüzden hızlanacak demiyorum). Zaten minor geri gelse ve hf kalksa player sayısı katlar.

• minör asasın tek gerçeği..ama diğer bir gerçekte pedal gerçeği..Tahmin diyorsunda ne korede ne jpkoda böyle birşey duyuldu..kaba ete güveniptemi söylüyorsun bunu dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugraloji

minör asasın tek gerçeği..ama diğer bir gerçekte pedal gerçeği..Tahmin diyorsunda ne korede ne jpkoda böyle birşey duyuldu..kaba ete güveniptemi söylüyorsun bunu dostum

Tamam dayandığı yeri de söyleyim öyle abuk subuk konuşma bu arada.

PVP serverdaki minor normal serverdaki minorların 1.5-2 katı.

Dikkat edin öyle.

• Asaslar sürünüyorda ne demek
    Krovaz 7 set takan asas 9shell takan asasla aynı armora sahip oluyor asaslar sürünüyor diyorsun.Çok saçma
  • oynamayı bilen asas gayet iyi iş yapıyor sizin ezik charlarnız sürünüyor ondandır.pedala bahane aramayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeain*

Asaslar sürünüyorda ne demek
    Krovaz 7 set takan asas 9shell takan asasla aynı armora sahip oluyor asaslar sürünüyor diyorsun.Çok saçma

Ardream asasımada +7 krowaz set pek yakıştı be.
  • quote:

herkes 9 shell yada 7 krovaz takabliyor mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    müthiş bir trade daha!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

oynamayı bilen asas gayet iyi iş yapıyor sizin ezik charlarnız sürünüyor ondandır.pedala bahane aramayın

Pedal değilde saniyede 1000 defa yapan programla minor test yaptım. PVP server 1.5 kat daha hızlı minorda. Ayrıyaten o kadar seri minorda süre dolaaar dolmaz minor yapıyor ama o bile yetişmiyor. Ezik charınız derken sende iron set +3 var sanırım ki damageleri hp potla karşılıyorsun?

Edit: Minor ile ilgili hızlandırma patch'i geldiğinde konuyu uplarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrickeD -- 24 Ağustos 2010; 23:23:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A H

quote:

Bu devirde fukara ardream char açanın aklını karışlarlar
    Bu zamana kadar cd ile oynayan ardream asaslara ne diyosun krovaz seti mi var ?
    Edit : Yani krovaz set olmadanda item farkıyla asas akıyor ardreamde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeain* -- 24 Ağustos 2010; 23:23:53 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S A H

quote:

Bu devirde fukara ardream char açanın aklını karışlarlar
    Bu zamana kadar cd ile oynayan ardream asaslara ne diyosun krovaz seti mi var ?
    Edit : Yani krovaz set olmadanda item farkıyla asas akıyor ardreamde.

Ben aynı itemı kastediyorum.

((( Dual Cleaver +10 Fp Set +9 Iron Set +1 Dual Rol +2 Dual Eme +2 ))) vs ((( Hell Breaker +7 Chitin Set +7 Görev Takıları Warior )))

Örnek verdim. Böyle bir kıyaslamadan bahsetmiyorum. Aynı itemda çok ezik kalıyor. Bir de üstüne hfci mageler var şu aralar.

• eger mınora dolum suresı konmasaydı pedalcılar yarı olumsuz oluorlardı bence en ıı yontem bole dvm gıtsn hem kım elle o sureden daha hızlı yapabilokı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf58000

eger mınora dolum suresı konmasaydı pedalcılar yarı olumsuz oluorlardı bence en ıı yontem bole dvm gıtsn hem kım elle o sureden daha hızlı yapabilokı

Ben.
  • Bende çok iyi yapabiliyorum hala .. Eski asaslar halen işi götürüyor 2500 manayı dipliyorum ardreamde ... Yeterki iyi player ol.
  • Oynamayi bilen minorü bilen çok güzel iş yapabiliyor hala. Legal(no pedal ) oynayıp 1 pt arasına girip çıkan arkadaşlarım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: NS4K

Bende çok iyi yapabiliyorum hala .. Eski asaslar halen işi götürüyor 2500 manayı dipliyorum ardreamde ... Yeterki iyi player ol.

Minor=Tuşa Seri Basma demektir. Tuşa seri basmanın da playerlıkla bir alakası yoktur.

Playerlık dediğin zamanlamadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur2266

Oynamayi bilen minorü bilen çok güzel iş yapabiliyor hala. Legal(no pedal ) oynayıp 1 pt arasına girip çıkan arkadaşlarım var

walla ben bi b.k beceremiyom

bana db buff olsun tp mage olsun

paper mage olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrickeD

quote:

Orijinalden alıntı: NS4K

Bende çok iyi yapabiliyorum hala .. Eski asaslar halen işi götürüyor 2500 manayı dipliyorum ardreamde ... Yeterki iyi player ol.

Minor=Tuşa Seri Basma demektir. Tuşa seri basmanın da playerlıkla bir alakası yoktur.

Playerlık dediğin zamanlamadır.

Zamanlaman olmazsa ne kadar hızlı bassanda o tuşa hiç bi işe yaramaz

• quote:

quote:

oynamayı bilen asas gayet iyi iş yapıyor sizin ezik charlarnız sürünüyor ondandır.pedala bahane aramayın

Pedal değilde saniyede 1000 defa yapan programla minor test yaptım. PVP server 1.5 kat daha hızlı minorda. Ayrıyaten o kadar seri minorda süre dolaaar dolmaz minor yapıyor ama o bile yetişmiyor. Ezik charınız derken sende iron set +3 var sanırım ki damageleri hp potla karşılıyorsun?

Edit: Minor ile ilgili hızlandırma patch'i geldiğinde konuyu uplarsanız sevinirim.

zaten merak etme oynamayı bilen asas sadece hp potla oyanmıyor.minor+hp pot oynamayı bilen ne degimi anlıycaktır

• quote:

quote:

quote:

zaten merak etme oynamayı bilen asas sadece hp potla oyanmıyor.minor+hp pot oynamayı bilen ne degimi anlıycaktır

Minor+hp pot oynuyorum. Ama örneğin ardreamda ne kadar mana'ya yüklenseniz de mana 2.5k civarı oluyor. Ve bu da seri minor+hp pot'u imkansızlaştırıyor. Yani seri minor yapmak için sürekli mana basmak zorundasınız araya hp pot karıştımı bu sefer minor combo duruyor. Sonrası zaten mana basılıncaya kadar press ok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.