Bildirim
yakın zamanda muayenesiz araç alan veya satan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Artık muayenesi bitmiş araçların noter satışı yapılamıyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: [dodo]
Artık muayenesi bitmiş araçların noter satışı yapılamıyor.
hocam o haber 2011 den beri her yıl düzenli çıkıyor. ehliyet alabilmek için lise mezunu olmak gerekicek haberleri gibi bir şey yani
_____________________________ AUDİ A5 2.0 TDI 2014 !
Twitter: @berryforeva
Ve
Zbam1.blogspot.com -
Yok yok bu sefer gerçek. Rent a car firmasında çalıştığım için iyi biliyorum. Satılığa çıkardığımız yaklaşık 100 arabanın muayenesini nasıl yaptıracağımızı kara kara düşünüyoruz.
_____________________________ -
quote:
Yok yok bu sefer gerçek. Rent a car firmasında çalıştığım için iyi biliyorum. Satılığa çıkardığımız yaklaşık 100 arabanın muayenesini nasıl yaptıracağımızı kara kara düşünüyoruz.
bize denk geldi desene hocam.
eyvah eyvah. fiyata ekleyecez mecbur desene.
_____________________________ AUDİ A5 2.0 TDI 2014 !
Ve
Zbam1.blogspot.com -
Şubat ayında muayenesiz satmıştık. Ama 20 gün önce bi arac aldık aldığımız adam muayenesiz satılmıyor demişti. _____________________________ Opel Corsa 1.2 Twinport Essentia 2012 18.02.2016-.......
Fiat Grande Punto 1.3 Multijet 90 bg Active plus 2007 21.04.2015-12.10.2015
Opel Corsa 1.2 Twinport Essentia 2013 14.07.2015-29.07.2015
Opel İnsignia 1.6 Turbo Edition Elegance 2009 20.10.2014-13.03.2015
Ford Tourneo Connect 110 Ps Glx 2011 Plus paket 20.04.2014-15.09.2014 -
Muayenesiz satılmıyor ama alıcıyla aranızda anlaşırsınız muayene parasını düşüp öyle satarsın aracı. Bu şekilde bir çok araç var satılan. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: tahsin053
Muayenesiz satılmıyor ama alıcıyla aranızda anlaşırsınız muayene parasını düşüp öyle satarsın aracı. Bu şekilde bir çok araç var satılan.
yani ben yapıp öyle mi satayım? yoksa adam muayanesiz kabul ediyorum diye imza falan mı atıyor tam anlamadım._____________________________ AUDİ A5 2.0 TDI 2014 !
Ve
Zbam1.blogspot.com -
quote:
Orijinalden alıntı: Berry1925
quote:
bize denk geldi desene hocam.
eyvah eyvah. fiyata ekleyecez mecbur desene.
Hocam aracın muyenesi yeni dye fiyta eklenmez muayenesi bitmişse fiyta düşer. ama yeni muayeneli aracın satışı hızlı olur şüphesiz._____________________________ 
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
-
Araç satışı olur, hukuki sorumluluk alıcının altında. Vizeyi yaptır sat fiyat kıracağına çok uzun sürmez en son vizeyi yarım saatte halletmiştim. Alacak olan adam da fiyat cazip olmadıkça sen fiyatını düşsen bile almaya üşenir. Şahsen piyasa fiyatında gel sana muayene masrafını düşeyim diye araba satan adamın arabasını almaya üşenirim. _____________________________ YZF R6
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler