Şimdi Ara

Yakin zamanda Maokai alanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Eger yakin zamanda maokai ya da indirime giren cait gibi champleri aldiysaniz aradaki farki isteyin ben supporta mesaj attim bana soyle cevap verdiler

Merhaba Evrim, Normalde şampiyon, kostüm, veya rünler için iade, hatta şampiyon/kostüm fiyatlarında indirim veya indirimden sonra fark geri ödemesi yapamıyoruz. Fakat bir ürünü indirime girmeden hemen önce satın almış olmanın ne kadar moral bozucu olabileceğini biliyoruz. Dolayısıyla, içeriği almış olduğun tarih ile indirim tarihi arasında 2 haftadan az bir süre olduğundan dolayı senin için tek seferlik bir istisna yapıyorum ve aradaki fiyat farkını hesabına ekliyorum. Puanlar hesabına eklendi, fakat oyun içerisindeki mağazaya girip satın alma işlemine ilerleyinceye kadar hesabındaki puanlar doğru şekilde görüntülenmeyebilir. Satın alma işlemini tamamlamana gerek yok, sen işlemi tamamlamadan miktar kendi kedine düzelir Eğer başka soruların varsa lütfen benimle tekrardan iletişime geçmekten çekinme. Adalet Meydanlarında iyi şanslar!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kocaeli Üniversitesi
  • Ben 21/08/2012 tarihinde Maokai'yi 6300 IP'e aldım fakat şuan 4800 ben aradaki 1500 IP farkını geri istiyorum. Teşekkürler. Bu mesajı yazıp Türkçe yolladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coCloud -- 5 Eylül 2012; 23:15:17 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.