Şimdi Ara

Yakın kız arkadaşa aşık olmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
6.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kız sevgilisi olduktan sonra arkadaşlığınız azalacak ve bitecek. Eninde sonunda evlenecek. Arkadaşlık belli yere kadar. Yaz gitsin. İki türlü de kaybedeceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimal kabul etmeyecek. İçinde kalmasın ama ortamı hazırla ve konuş. Pişman olmayacaksın, hatta iyiki demişim diyeceksin.

Tabi insan içinde ne yaşar bilemeyiz, sana karşı birşeyler de hissediyor olabilir. Ama bence az bir ihtimal.
  • Ben de aynı durumdaydım açıldım ben seni çok yakın arkadaş olarak görüyorum olmaz dedi xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsizcisimsizbiri

Yok mu benimle aynı durumda olan

geçen sene oluyor gibiydi ahahaha

şuna iyi karar vermen lazım duygusal olarak zor zamanlar yaşadığın için mi kızdan hoşlandığını düşünüyorsun(benim böyle olmuştu) yoksa cidden durup dururken mi başladı her şey

2. seçenekse arkadaş grubunu falan s.et erkek gibi utanmadan bezenmeden bi yerde al karşına konuş yoksa çok pişman olabilirsin arkadaş grubu falan gelip geçer yeni arkadaşlar bulursun da kızı başka çocukla görürsen onu unutamazsın işte

• Çok üzerine düşme bir bakmışsın gerçekten bir aşk yok. Ama üzerine çok gidersen aşık olursun bu kaçınılmaz.

• "Hiç sevgilisi olmamış"

"Yalan söyleyecek biri değil"

Sen daha yenisin galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: HarveyBullock

hiçbir erkek birlikte olmak istemediği kadınla arkadaş olmak istemez

-freud baba

Bu durumda kadin icin gecerli degil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş kaç?
  • En yakın arkadaşımdan hoslanmaya başlamıştım. 1 yıldır yakındık. Kavgamız falan cok olurdu, yine bir keresinde kavga ettik 2 hafta konuşmadık. Baristigimizda tekrardan birbirimizin kiymetini daha iyi anladik. Baristiktan sonraki ilk bir hafta bana geçmiş bir zamanlar benden hoşlandigini anlatti. Ben de zaten doluyum. Barismamizdan sonraki hafta gittim açıldım, yine ayni mekanda yine ayni koltuklarda. Ters tepmedi. 4 aydir sevgiliyiz. Şu anda çok mutluyuz. Sana demem o ki, hayatta yapamadiklarindan değil, yaptiklarindan pişman ol. Kızdan hoslanmani kimseye söyleme, sadece kiza git ve sor. En olmadi aranizda kalmasini iste. Sonrasinda da olgun davran, kizla iletişimi kesmeden belli etmeden devam et hayatına.

• Genelde öyle olur duygularını açıklarsan tekmeyi yersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ağzını ara... sen ya da onun sevgili konuları illaki geçiyordur... Nasıl davranıyorsunuz birbirinize? Eğer o olmaz bu olmaz falan diyosa rakip eliyordur

eğer önden hiçbir ışık görmeden açılma fikrin varsa onu unut. Yoksa kaybetme ihtimalin %3268748623782
  • Klasik arkadaşıma aşık oldum konusu. Açıldığın anda %90 red yiyeceksin ve arkadaşlığınızı bitirecek. Sonu olumlu olan pek konu görmedim şu forumda

• hocam git kıza açıl insan gibi hislerini anlat. anlatırken olumlu ol ezik olma.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.