Şimdi Ara

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ'NE GELMEYİN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar 3 yıldır yakındoğuda okuyorum.Benim girdiğim sene ben bu okulu tanımadan gittim.Keşke beni de bilgilendiren birileri olsaydı.
    Ben pişman oldum.Bir abiniz olarak sizi bilgilendirmek ve uyarmak için yazıyorum.

    Bu kadar rezil bu kadar paragöz bir okul yok öncelikle.
    Tıpçılar kütüphanede hatta turizm binasında ders görüyor.Daha tıp fakültesine ayak basamadık.Eczacılar dişçiler keza öyle.
    Sınav kağıtları gösterilmiyor sorular gösterilmiyor.Kafalarına göre büte bırakıyorlar.Yoklama alınmıyor.Yani vasat bir lise gibi okul dış görünüşe ve reklamlara aldırmayın.

    Hatta ve hatta okul o kadar şerefsiz ki YÖK ile papaz oldular.Okul kafasına göre eczacılıktan tıpa yatay geçiş vs yapmış.Denklik düşürülmesi gündeme geldi.Bu yıl daha netliğe kavuşulmadı.Yani okul 3 kuruş daha kazanmak için hem öğrenciyi yakıyor hem de okuyanları yakıyor.

    Ayrıca okulda hiç kampüs havası yok.Okulun içindeki yemek yerleri bile okulun ona göre fiyat ayarlaması yapıyorlar.bir öğün yemek min 20tl.Çünkü alternatifiniz yok mecbursunuz ve yemekleri gerçekten kötü.
    Okulda türkten çok arap,suriyeli,ve afrikalı var.Irkçılığa karşıyım fakat cidden bu insanlar okulda sıkıntı yaratıyor.Bu konuya çok girmek istemiyorum.

    Gelelim fiyatlara arkadaşlar girdiği yıldan daha 3 yıl geçti ve fiyat 2 ye katladı(okul fiyatı)(TIP 43bin di şuan 80 bin tl ödememiz bekleniyor ki bu peşin öderseniz taksitli ödiyecekseniz 10-15bin fark alıyorlar.)
    Diğer bölümler de böyle fiyatlar katlanıyor hep.
    ev fiyatları keza öyle içine köpek bağlamayacağınız evleri adamlar 2 bin tl istiyor(2+1) ayrıca 2 depozito üstelik tüm yılın parasını peşin istiyor.(fiyatlar sterlin üzerinden arakadalar)
    Ki kıbrıslıların tek gelir kaynağı öğrenci.Öğrenci adam burda yürüyen para olarak görülüyor.herkes öğrenciyi tokatlamanın derdinde.Bunu sonuna kadar hissediyoruz.


    Ayrıyetten her sene yurtdışı giriş çıkış yaptığımızdan sürekli kıbrıs devletine haraçlar ödüyoruz.bu sene çıkan muhacerat izni diye bir şey çıktı 300 500 ordan tırtıklıyorlar.(ki bu hersene katlanacak ve her sene alınacak)
    ayrıyetten okula kaydolurken aldığımız sağlık rapor yetmiyormuş sanki geçerli deilmiş gibi.Özel hastaneden sağlık raporu almamız isteniyor bi 500 de burdan öpüyorlar.
    Ayrıyetten bizim ülkemizde rahat durmuyor daha geçen hafta yurtdışı pulları 50 tl oldu bu böyle kalmıycak.Hep artacak.
    Uçak biletleri 400 500 lira arası. Benim ilk girdiğim sene 90 tlye bilet alıyordum.Her şey katlanarak artıyor.

    Eğitim o kadar kötüleşti ki bu hocalar tarafından da dillendiriliyor.Tıp için söylüyorum ilk 3 yıl temel eğitimlerimiz var.sonraki 3 yıl klinik eğitimlerimiz var.Ve hasta yok hastanede özel hastane olduğu için bir doktor hasta görmeden nasıl yetişebilir hocalarda bunun farkında ve bu hep dillendiriliyor.Bu çok çok çok büyük eksiklik.
    Diş içinde durum geçerli.Ayrıca diş hekimliğinin yarısı suriyeli arkdaslar.(savaştan kaçan zengin suriyeliler buraya gelmis anlasılan)


    yukarda sorunların bir kısmını yazdım daha okulun servislerin vasatlığını felan hiç yazmıyorum aklıma gelmeyen o kadar sorun var ki okul tuvaletlerini mi dersin kütüphane de yatan kalkan zenciler mi dersin ne kadar rezillik varsa var.

    arkadaslar siz siz olun buraya gelmeyin hele maddi gücünüz çok çok iyi değilse hayatta gelmeyin.Bir abiniz olarak söylüyorum ben yazdım siz yazmayın pişman olmayın.


    harf ve imla hatalarım varsa özür dilerim.İyi forumlar...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.