< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 11 Mayıs 2025; 12:4:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
yahudiler, insanlığı bitirmeye ant içmişler! Mantarlar, kuzey ülkelerinde insanları tehtid edecek!

-
-
Bu forumda daha önce biri vardı sürekli kıyamet senaryoları anlatıyordu o sen miydin?
-
yok o amerikan yanlısı eski fetöcü heraldof bilmem neydi. şimdi twitter'da 3. dünya savaşı hesabını yönetiyor. buradan baya eleman alıp götürmüştü. önce telegram sonra twitter üzerine çekti. sonra hesabını kapattırdı. şimdi ayda birkaç bin dolarcık cukkalıyor.
benim paylaşımlarım yabancı kaynaklardır.
o grafiği de yabancı bir kaynaktan veri olarak aldım.
-
attığın tabloda bir sıkıntı var bak son kısma, normalde keskin şekilde düşmesi gerekirken düşmemeye başlamış.
-
işte o son kısım 50.000 yılı gösteriyor. son 10 yılı göstermiyor.
yahu grafik okumak bu kadar zor olmamalı. bir önceki dalgada da karbondiksit artarken sıcaklıkalr düşmüş. uymuyor yani bir birine. yani tabloya mı inanıcaz yoksa bill gates agamın dediklerine mi?
-
sorun dünyanın ısınması değil soğumaması. normalde ısındığı gibi soğuması gerekir ama soğumuyor işte. İngiltere'de ki sanayi devriminden sonra ciddi bir sıcaklık yükselişini görebilirsin araştırmalarda ki grafiklerde.
bu arada ısınmada öyle sanıldığı gibi 20 dereceden 30 dereceye çıkmış şeklinde değil, ortalama dünya sıcaklığı atıyorum 15 derece ise 16 dereceye çıkması ciddi bir sorun. yani 1 derece bile aşırı fark ediyor.
-
bu şehir efsaneleri artık tat vermiyor
-
tamam da bu artışlar son 20.000 yıldır hep olmuş. sanayi devriminden bu yana geçen sürecin %0.0002'sini kapsıyor. ortalaması son 20.000 yılda sürekli dalgalanmış. ama bahsettiğin süreç tekrar yazayım %0.0002'lik kısmı kapsıyor. yani senin orantında bir tutarsızlık var.
he biri derse ki 20.000 yıl önce yine fabrikalar vs vs vardı ki tek süreç değil bu 20.000 yıla yayılmış süreç; o zaman 20.000 yıldır ölmemişsek şimdi neden ölelim?
ben 96'da bursa'da 44 derece çıkmayın dendiğin o zaman komşum bir nene vardı. ona yardıma giderdim. hiç unutmam "böyle sıcaklarda çıkılmaz. ama biz zamanında tarlalarda çalışırdık" demişti. yani 44 derece 30 yıl önce hiç global warming olmuyordu da şimdi mi olmaya başladı? aynı şekilde 11 eylülde bile yani şu saldırı olduğunda hava 40 derece üstüydü. babam bahçeyi kazıyordu. 96 da 44 derece yine rekor sıcaklıktı. 2000 de 41 derece yine rekor sıcaklıktı.
tamamı ile algı diyorum ben.
-
quote:
Mötüne güvenmeyen mantar avına çıkmaz.(Eskişehir Yöresi)
Köyde bizim yenge vardı macırlardan, o çok söylerdi bunu, o aklıma geldi, mantar deyince
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yakında aşıları oraya da varır 3-4 seneye. şimdi mrna vs yan etkileri unutturulması lazım. artık batılı ileri arkadaşlar aşı için yeni mantara karşı bu mrna aşılarını olurlar :) ben olmayacağım. ama dediğim gibi yehud'un yapmayacağı şey yok.
bakalım bu sefer suçu kime atacak yehud. covid için çin min dedi baya sağlam yedirdi vs.
-
Adamlar Covid de büyük deneyi başarıyla tamamladı, aşı olan da, aşı olmayan da bi şekilde covid mikrobundan etkilendi, kimi hayatını kaybetti, kimi ağır atlattı, kimi ayakta geçirdi.
Etrafa bakıyorum herkes en az 1, en çok 2-3 kere hasta oldu, kolay iş değil bütün dünya insanını hasta yapabildiler, bunun veri tabanlarını tutmuşlardır.
Şimdi tek yapmaları gereken, yeni salgın hastalıkta, bölgesel kitle ölümleri yaratıp, istemedikleri etnik kökenleri tümden yok etmek, bunu artık istedikleri zaman yapabilirler, artık ellerinde o imkan var!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Karbon salınımı, hava sıcaklıklarının arması, küresel iklim değişikliği gibi konulara neden itiraz edildiğini anlamıyorum. Geçmiş 20.000 yıldan örnek veriliyor. İsterseniz 20.000.000 yıldan da örnek verebilirsiniz. Dünya pek çok dönüşüm geçirdi bu süreçte. Son buzul çağı da 120.000 yıl önce başladı. Dünya 4-5 büyük kitlesel yok oluş da yaşadı bu süreçte. Fakat bugünkü durumun nedeni biziz. Karbon salınımının nedeni bizim aktivitelerimiz, hava sıcaklıklarındaki değişimlerin nedeni bizim aktivitelerimiz, doğal kaynakların yok edilmesi bizim aktivitelerimiz, kitlesel yok oluşun nedeni bizim aktivitelerimiz. Bunu göremeyecek kadar körseniz geçmiş olsun zaten size de bize de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 11 Mayıs 2025; 17:26:52 > -
olurmu yahu yeğenım!
120 derecede gaynayan çhorbadan bulaşmıj vürüz! çınlı biri 120 direcede pişen yarazayı yemüş. virüz oradan gelmüj ve yayılmıj yeghenım!
-
Herald of disaster hesabı bana aitti hesabı kapatıp gittim
ordan burdan şurdan hiçbir kullanıcıyı alıp bir yere götürmedim
forumdaki yöneticilerin taraflı tutumu sonucu artık forumda yazmayı bıraktım sadece okuyucu olarak takılıyorum
ne telegramda ne twitterda hesabım vs... yok
felaket habercisi hesabı herald of disasterin türkçesi
iibf mezunuyum şu anda argon ve mig kaynakçılığı yapıyorum
cidden sıyırmışsın sen yav
ne doları ne bini neyden bahsediyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelaketHabercisi -- 11 Mayıs 2025; 18:59:13 > -
1859 yilinda Avigdor Kohen (Yossi Kohen'in babasi) 458. Illumunati kongresinde bugun olacaklari bir bir soylemisti. Reptiliyanlarin dunyayi ele gecirme planidir bu. Birinci adim dunya ekonomisini bozup yerel catismalar baslatmak, ikinci adim asilar yoluyla insanlara reptiliyan genleri aktarmak. Bu ikinci adimdan hemen sonra Buyuk Israil'i kuracaklar. Sonrasinda uzay gemileriyle ilk reptiliyan overlordlari gelecek ve Israil'e inecekler. Daha sonra suya karistirdiklari viruslerle asilarla aktardiklari genleri aktive edip hepimizi hibrit reptiliyan kolelerine cevirecekler.
-
Reptilian, dinozorun evrimleşip daha zeki ve insansı hale gelmiş versiyonu. Yahudi alien dinozor diyebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Mayıs 2025; 23:49:45 > -
Bu konunun pesinde kosan bir FBI ajanini harcadilar yillar once ABD'de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Harcamislardir elbette. Kimler kimler reptilian bir bilsen...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Mayıs 2025; 6:29:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Alanya'da yazlık evde, karasal antenle, 37 ekran CRT TV'de izlerdim. TGRT'de yayınlanıyordu, ahahaha. Ertesi gün yola çıkacaktık, Ankara'ya gidecektik, ben kırmızı kısa Winston içerek bunu izlemeden edememiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Mayıs 2025; 14:18:47 >
Benzer içerikler
- çürük raporu nasıl alınır
- şark kurnazlığı ne demek
- genç emeklilere tavsiyeler
- kul hakkı ile ilgili ayetler
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- dab radyo nedir
- chery türkiye fabrika
- disney plus reklamlı
- adıma şirket var mı sorgulama
- cep telefonu operatörleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X