Şimdi Ara

Yahudi liberalizmi:Rus saldırısı 805 kamikaze,2 13 füze sadece iki ölü! İsrail dün 100'den fazla ölü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

• x (formerly twitter)
    Ivan Katchanovski (@I_Katchanovski) on X
    https://x.com/I_Katchanovski/status/1964570790675824928

Rusya dün gece 805 Geran2 drone ve 13 adet x31(PM) kh55 füzeleri ile saldırdı. Ölen sadece iki kişi. Ama batıya göre rusya orada katliam yapıyor.
    Aynı batı liberal kuklalara göre ise; israil'in dün 100 den fazla insanı öldürmüş ve yaralamış olmasına rağmen ki 8 aydır olanlara rağmen orada insanlar gayipten ölmüş gibi haber yapılıyor. "filistinde ölümler devam ediyor" şeklinde öznesiz haberler yapılıyor. rus saldırınsa ölen iki kişi de düşürülen geranların çaptığı evde oturan insanlardır. Herhalde dün aynı ukrayna'da trafik kazalarından 3 ve üzeri insan ölmüştür.

bu yüzden batının hiç bir palavrasına inanmıyorum.

Not: paylaşımı yapan bir tür eski ukrayna yahudisi ki kendisi batıda yaşıyor.

bana hee höö yapacak solcu arkadaşa ilaveten: AfD, Rusya'ya karşı silah gönderilmesine ve gazın kesilmesine de karşı. Yahudi batının nazi dediği AfD orada ukraynalı nazilere karşı. Aynı yahudi ise ukraynalı nazileri destekliyor. burada olan mevcut saçmalığın da solcular tarafından görünmezden gelineceğinin farkındayım.

islamcı değilim ama insan olarak olaya yaklaşıyorum israil muhabbetinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.