Bildirim
yahoo mail

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Explorer'ın view(görünüm) menüsünden encoding(Türkçe'ye nasıl çevirmişlerdir bilemiyorum) bölümüne gelip "Türkçe Windows"'u seçin. Düzelmezse Unicode(UTF-8)'u seçin. Aynı sorundan ben de şikayetçiyim, bir süredir gelen tüm mailler çince gibi. Bu yol ile düzeltiyorum ama nedense her defasında ayar eski haline geri dönüyor ve her mail geldiğinde yenilemek durumunda kalıyorum. -
katılıyorum durmadan aynı sorun..yokmu bir çaresi -
Arkadaslar bende aynı olaydan şikayetçiyim.Karakterler sürekli değişiyor."Encoding" den düzeltiyorum ama her yeni sayfa açıldıgında ayarlar gene eski haline alıyor. bu ayarları kaydetmenin bir yolu yok mu acada?? -
Valla bence yahoodan kaynaklanıyor, bütün karakterler türkçe ama yahoo hesabından gelen mailler de hep karakter bozuklukları var, bazen düzgün geliyor ama çoğu zaman bozuk, anlayamadım -
Bende bu sorun önceleri yoktu, ülke tercihini değiştirip Türkiye yapınca bende de oldu aynı sorun. Geçenlerde tekrar Yahoo UK yaptım, düzeldi. Bir süre sonra yine aynı sorun, şimdi yine Türkçe arayüz e döndüm. -
quote:
Orjinalden alıntı: Shinning Star
Bende bu sorun önceleri yoktu, ülke tercihini değiştirip Türkiye yapınca bende de oldu aynı sorun. Geçenlerde tekrar Yahoo UK yaptım, düzeldi. Bir süre sonra yine aynı sorun, şimdi yine Türkçe arayüz e döndüm.
Yahoo Uk yapınca Türkçe karakterler "ş,ç,ğ" gibi gözüküyor mu? -
butun yahoo kullanicilarinda bu pb var
hele yeni beta programi secenlerde kesin var
simdilik tek cozum, her seferinde
ya encoding'den (yahho'dan mail atiyorsaniz), ya gorunumden (diger taraflarda turkce karakter pb iniz varsa) duzeltmek
selamlar -
Peki bize yahoodan gelen bozuk mailleri düzeltmenin bir yolu var mı? Ben hangini seçersem seçeyim kötü bozuluyor. Gelen maili outlooktan okumaya çalışıyorum özellikle. -
quote:
Orjinalden alıntı: sprcivil
Peki bize yahoodan gelen bozuk mailleri düzeltmenin bir yolu var mı? Ben hangini seçersem seçeyim kötü bozuluyor. Gelen maili outlooktan okumaya çalışıyorum özellikle.
Evet ben de seçsem bile düzelmiyor bir türlü, böyle kare kare şekiller çıkıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
quote:
Orjinalden alıntı: Shinning Star
Bende bu sorun önceleri yoktu, ülke tercihini değiştirip Türkiye yapınca bende de oldu aynı sorun. Geçenlerde tekrar Yahoo UK yaptım, düzeldi. Bir süre sonra yine aynı sorun, şimdi yine Türkçe arayüz e döndüm.
Yahoo Uk yapınca Türkçe karakterler "ş,ç,ğ" gibi gözüküyor mu?
Dediğim gibi ilk değiştirdiğimde normal gözüküyordu. Sonradan tekrar bozuldu karakterler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X