Şimdi Ara

YAHOO dan gelen email!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bana geçenlerde bir arkadaşımdan ona da yahoo dan gelen bir maili size aktarmak istiyorum.Tabii forward sayesinde çığ gibi büyümüş.Eh Yahoo dan geldiği pek söylenemez ama komik bulduğum için sizinle paylaşma ihtiyacı hisettim.Aynen şöyle:

    Dear YAHOO User,

    Because of the sudden rush of people signing up to YAHOO, it has come to our attention that we are vastly running out of resources. So, within a month's time,anyone who does not receive this email with the exact subject heading,will be deleted off our server. Please forward this email so that we know you are still using this account.

    We want to find out which users are actually using their YAHOO accounts. So if you are using your account, please pass this e-mail to every YAHOO user that you can and IF YOU DO NOT PASS this letter to anyone we will delete your account.

    From Mr. ALLEN SMITH
    YAHOO Admin. Dept.

    Our YAHOO system is getting to crowded!! We need you to forward this to at least 20 people. I know this seems like a large number, but we need to find out who is really using their account. If you do not send this to at least 10 YAHOO members, we will delete your account. Sorry for this inconvenience.


    Sincerely, Director of YAHOO Services
    BOB LOPEZ


    İng bilmeyenler içinse bu email de kısaca , yahoo serverlerının mail kullanıcıları yüzünden kalabalıklaştığını ve hangi kullanıcının hesabını kullandığını hangisinin kullanmadığını anlamak için, bu gelen maili en az 10 kişiye göndermemiz gerektiği yoksa hesabımızın silineceği anlatılmış

    Yorum sizlerin







  • Mail sadece komik olsa sorun yok da.. Bi çapanoğlu olmasın. Spy/virüs mirüs.. Attachment falan yoktu değil mi?
  • hayır sadece bu ama o kadar çok forward edilmişti ki yani zor açtım outlook da Herhalde bu maili gönderenler ii para kazanıyorlar bu işten.


  • Ya bu kadar kek insan var mı internette? Forward ede ede çığ gibi büyümüş ha?
    Arkadaşım,
    1- Koskoca Yahoo, milletin kullanımına sunduğu mail adreslerini kimlerin kullanıp, kimlerin kullanmadığını kendi anlayamıyo mu? Bu kadar bilgisiz mi bu insanlar? Basit bi forum üyeliğinde bile eğer hesabına 1-2 ay girmesssen, üyeliğin iptal oluyo. yani bunu beceremiyolar ha?
    2-Hadi diyelim yahoo'daki adamlar bişi bilmiyo. Yaw kullanıp kullanmadığına bakmak için, bi link verir, buraya tıklayın, aktif edin falan gibilerinden bişey yapar. Bunun 20 Forward'la falan ne alakası var?
    3-Bunun böyle çığ gibi büyümesini engelleyecek bi akıllı da çıkmamış demekki. Milleti bilgilendirecek, bu bir aldatmacadır, kanmayın falan diyecek...

    Neyse Ben diyim bari: Bu Bir Aldatmacadır!




  • Yahoo'dan böyle bir saçmalık olmaz asparagastır o haber
  • bu tamamen reklam icin aktif kullanıcıları elde etmeye yarayan bir yontem forward sayesinde aktif kullanıcıları bulup onlara reklem spam filan yolluyorlar... tamamen ückagitci birinin yaptigi bir sey yahoo ile alakası yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.