Şimdi Ara

yahama cdx-810 cd lar sizce iyi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir arkadasimin tekstil dukkanına cd çalar almak istiyoruzda ikinci el bir yamaha cdx-810 amfiye bağlayacağız bu model hakkında bilgi sahibi olan arkadaş var mı? nasil bir cd çalar.kopya cdleri okur mu? yada sizin bir öneriniz varmı?hangi cd lar almalıyım uygun birsey düşünüyoruz 150 ytl yi geçmesin



  • 150 ytl pek bi alternatifin yok.Bu model alınabilir.
  • ikinci el de bile bu fiyat düşük mü? peki sence iyi bir alet için n ekadar çıkma lazım.bu yamaha uygun bir alet ama copya cdlerde bir sorun çıkartır mı?
  • Tüm cdp ler kopya cd lerde seçici davranırlar.Bir pc cdromunun yada dvd playerın performansını beklememelisin cd seçimi konusunda.Ayrıca bağlıyacağınız anfinin ve hoparlörlerin cdp nin hakkını ne kadar verbeileceğide ayrı bir mevzu.Bağlıyacağınız anfi ve hoparlörlerin marka/modellerini öğrenebilirmiyim?
  • şimdi benim amfi pioneer sa-710 olacak ama kolonları daha almadım ve zaten amfiyi de bir hafta oldu alalı biir set toparlama uğraşındayım.kolon için de aslında bir öneri bekliyorum.kafamda uygun bulursa hpm 60 veya cs 88 -cs99 almak istiyorum eski tip alacağım yamaha veya marantz da olabilir.
  • basit bir dvd çalar mesela tekno sa pioneer yanılmıyorsam dv-2860 onu alırsan klasmanda ki cdp ri aratmaz. seslendirme yapacaksınız sanırım yeterli gelir. veya bilgisyar varsa onun analg bağlantısını aktarın.
  • hocam pek anlayamadım dvd çalar istemiyorum ki müzik sistemi kuruyorum home teather değil.pioneer sa-710 amfinin yanına iyi bir kolon alacağım eski modellerden (vintage) ama aldığım müzik setinde kaset çalar ve radyo var ama cd çalar eksik ve kolon tabi bunları tamamlayacağım yamahanın bu modeli de iyi gibi ama hiç dinlemedim bu konuda uzman arkadaşlara nasil olduğunu soruyorum.profosyonel bir cd çalar mı yoksa eften püften birşey mi?almaya değmez mi?
  • deymez.
    derken dvd çalar istemiyorsun farkındayım
    lakin cd çalar ile düzgün bi dvd çaların arasında ki fark o kadar değil. ufacık olsa bile cd-r,rw desteği, mp3, cd, vs. göz önüne alınınca dvd mantıklı. kaldıysa eğer ki bitti sanıyorum panasonic s-47 dvd 149lira tekno sa da. onu kaçırma iyi cd-dvd çalar. yamahay'ı arattırmaz sıfır peşin fiyatına 10taksit.diğer panasonic dvd den iyi.
    insiyatif senin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_cantan -- 30 Ocak 2006 13:33:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.