Şimdi Ara

Yagmurlu Havada Kilitlenen Direksiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugun malum asiri derecede yagmur yagiyor. Bir yere gitmem gerekiyordu arabama bindim calistirdim baktim direksiyon donmuyor. Sasirdim bir daha baktim "arabayi calistirdim mi?" Diye baktim calisiyor. Cidden sanki araba stop etmis gibi acayip sertlesti direksiyon. Iki elimle zorla sag sol yapip kendine getirdim direksiyonu. Neyse yoluma koyuldum havuz gibi bir yerde su birikmis ve oradan gecmem gerekiyordu girdim suyun icine yavasca yine ceviremedim direksiyonu su derin oldugu icin donmuyordur diye dusunun ve sudan cikinca kendine geldi direksiyon. Neyse Umraniye Imes i bilen vardir aranizda. Imesin kapisindan saga donerken cat yine kilitlendi direksiyon. Neyse ki yavastim duvara girmedim orada yoksa ciddi bir kaza yasayabilirdim. Biraz ilerleyince kendine geldi. Bu sorun neden oluyordur beyler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yagmurla alakasi yok gibime geldi,teknik bilgim yok tabii

• aracın markasını neden vermiyorsunuz,vw mi nedir yani

• Hatayı ilk başta yapmışsınız. Şu veya bu şekilde arıza veren bir direksiyonunuz varsa ne akla hizmet yola çıkıyorsunuz? Hem kendi can güvenliğinizi hem de başkalarının güvenliğini tehlikeye atıyorsunuz. Ayrıca sorun olduğu belli, kullanırken sorunun artma ihtimalini hiç düşünmediniz mi? Yemin ederim tesadüf yaşıyoruz...

O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]
    T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 fren 2 direksiyon bunlarda en ufak bir arıza varsa direkt servise çekin aracı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.