< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
Yıllardır tüm filtrelerimi ve yağımı alır sadece işçilik ücreti veririm. Kafam rahat oluyorr bu şekilde. Aracım Clio 4 1.5dci. Filtre olarak mann, filtron veya orijinal mais kullanıyorum. Yağ olarak benim araca uygun Liqui Moly marka yağ alıyorum. Bu sene belki Shell tercih edebilrim. Liqui fiyatları baya yükseldi. |
![]() Fractal Design Define C | Ryzen 5 5600X | Dark Freezer X120 | G.Skill Flare X 3200Mhz CL14 @ 3800Mhz CL16 | MSI B550M Mortar Max Wifi | SanDisk Ultra M.2 1TB NVMe | Corsair RM650X AORUS RTX 3060Ti ELITE 8GB
|
|
Hesaplısını alırsanız hesaplı olur, kalitelisini alırsanız kaliteli olur. Tercih sizin olur. Seçimi ustaya bırakırsanız o kendi için en çok kâr bırakanı seçer takar. En uygun fiyat olarak oem kalitesinde Filtron tavsiye ederim. Filtron da Mann üretim sadece kalite olarak Mann'ın bir tık altı. Polen filtreleri çok güzel Filtron'un. En kalitelisini isterseniz Mann tavsiye ederim. |
![]() Fractal Design Define C | Ryzen 5 5600X | Dark Freezer X120 | G.Skill Flare X 3200Mhz CL14 @ 3800Mhz CL16 | MSI B550M Mortar Max Wifi | SanDisk Ultra M.2 1TB NVMe | Corsair RM650X AORUS RTX 3060Ti ELITE 8GB
|
|
arabasını seven adam mann dan şaşmaz. aracınızın şasi nosuyla burdan filtre modellerinizi bulabilirsiniz. MANN-FILTER Online Catalog Europe - VIN Search https://catalog.mann-filter.com/EU/eng/vinCodeToVehicle |