Şimdi Ara

YABANCI VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.944
Cevap
0
Favori
65.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben buna benzer bir konu açmıştım ve özür dilerim.Bu konunun olduğunu unutmuşum.Özür dilerim.



    Anlamadığım Grant Hill'i ne yapacağız?Diaw yerine falan mı oynayacak bu adam?İnşallah sakatlığı tutmaz.
  • Iverson'a 260 bin dolar ceza!
    ABD Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Denver Nuggets'ta forma giyen ünlü oyuncu Allen Iverson, adamlarına gece kulübünde 1 kişiyi dövdürdüğü gerekçesiyle 260 bin dolar para cezasına çarptırıldı.

    Washington'da bulunan federal jüri, Iverson'un koruması Jason Kane'in, bir gece kulübünün VIP salonunu boşaltmadığı için Marlin Godfrey'i dövdüğüne karar verirken, ünlü basketbolcuyu ise koruması Jason Kane'i iyi yönetemediği gerekçesiyle suçlu buldu.

    İddialara göre Iverson ve adamları, Marlin Godfrey ve David Anthony Kittrell'den Washington'da bulunan Eyebar Club'un VIP bölümünü boşaltmalarını istemiş, çıkan kavgada Iverson'un korumaları bu iki kişiyi dövmüşlerdi. Marlin Godfrey ve David Anthony Kittrell daha sonra mahkemeye başvurarak, Iverson hakkında 20 milyon dolarlık dava açmışlardı.

    Geçen hafta mahkemeye gelerek ifade veren Allen Iverson, kavgayı görmediğini, kavga ciddiye dönüşmeden olay yerinden ayrıldığını söylemiş ve bu iki kişinin kendisinin ününden ve servetinden yararlanarak para koparmaya çalıştığını iddia etmişti. Marlin Godfrey'e sağlık harcamaları ve manevi tazminat olarak 260 bin dolar ödenmesini hükmeden mahkeme, David Anthony Kittrell'in ise darp edilmediğini karara bağladı.


    Iverson gene gençliğindeki gibi kaşınıyo ama hadı hayırlısı...Umarım olay tatlıya bağlanmıştır.



    Greg Oden ne yapıyor?
    2007 NBA draftında Portland Trail Blazers tarafından birinci sırada seçilen Greg Oden, yaz ligi maçlarına ilginç istatistiklerle başladı.

    Çıktığı ilk maçta 20 dakika içinde 6 sayı kaydedip 10 faul olarak oyun dışı kalan Oden, ikinci maçında ise Dallas Mavericks karşısında daha iyi bir oyun sergiledi.

    72-68 kaybettikleri Mavericks maçında Greg Oden 13 sayı, 5 ribaunt, 4 blok ile etkili olurken rakip oyunculara 9 faul yaptı.


    Not: Yaz ligi müsabakalarında, normal maçlardan farklı olarak oyuncuların alabilecekleri maksimum faul sayısı 9'dur. 10. faulünü alan oyuncu oyun dışı kalmaktadır.


    Greg Oden galiba yaz ligi maçı diye işi alaya alıyor ya da bu herif hep böyleydi.Umarım ligde faul problemine girmez.


    Nocioni 5 yıllığına nikah tazeledi.38 milyon dolar alacak.Resmi imza 11 Temmuz'dan itibaren atılabilecek.

    J.Stackhouse 3 yıllık nikah tazeledi.18 milyon dolar alacak.Resmi imza 10 Temmuz'dan sonra atılabilecek.

    Bu arada Dallas basketbolu bırakmayı düşünen Bulls forveti P.J.Brown ilgilendiği belirtiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 10 Temmuz 2007; 16:47:23 >




  • Oden'ın bademcikleri çıkmış ve alınacakmış.Büyük ihtimalle yaz liginin diğer maçlarında forma giyemeyecek.
  • Oberto ve vaughn SPURS'te kaldi..

    Oberto bir süre FREE AGENT di ve spurs yeni bir anla$ma yapti

     YABANCI  VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ
  • Fisher Lakers'ta..

    Hasta olan kızının daha iyi tedavi edilebilmesi için Utah Jazz'dan ayrılmak istediğini kulüp yöneticilerine söylerek serbest kalan Derek Fisher, eski takımı Los Angeles Lakers'la 14 milyon dolar karşılığında 3 yıllık sözleşme imzalayacak.
  • Spanoulis Spurs'lu oldu
    Houston Rockets'da yeterli forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmayı düşünen ve adı bir süredir Panathinaikos ile anılan Yunan guard Vassilis Spanoulis son şampiyon San Antonio Spurs'e takas oldu.

    Milli oyuncunun Rockets'ın 2009 draftındaki ikinci tur seçim hakkıyla birlikte, pivot Jackie Butler ve TAU Ceramica forması giyen Arjantinli forvet Luis Scola'nın karşılığında Teksas eyaletinin bir diğer ekibi olan San Antonio Spurs'e gönderildiği açıklandı.

    25 yaşındaki Spanoulis geride bıraktığımız sezon Rockets formasıyla 31 maçta 8,4 dakika ve 2,7 sayı ortalamalarıyla oynadı.

    22 yaşındaki Jackie Butler ise geçtiğimiz sezon Spurs formasıyla 11 maçta 9,2 dakika, 3,7 sayı ve 2,0 ribaunt ortalamalarıyla oynadı.

    Arjantin milli takımının önemli isimlerinden Luis Scola ise TAU formasıyla Euroleague'de 15,5 sayı, 5,9 ribaunt ve 2,2 asist ortalamalarıyla oynadı.

    Scola ligde ise 29 maçta 30,0 dakika, 17,0 sayı, 7,2 ribaunt, 2,5 asist ve 1,8 top çalma ortalamalarıyla oynadı.

    Bu arada Spurs'ün, yedek oyun kurucu Jacque Vaughn ve forvet Matt Bonner ile kontrat uzattığı açıklandı.
    13.07.2007



    ARKADA$LAR iNANAMIYORUM YAA LUiS SCOLA gibi mükemmel bir Arjantinli spanouilise degi$ilir mi ???
    SPURS çok büyük bir hata yapti bence :(

     YABANCI  VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ




  • Bence de iyi bir seçim olmamış.
  • bikaç transfer haberide ben söylüyeyim

    veteran oyuncu moris patersson yıllarca oynadığı toronto raptorsdan ayrılarak new orleans ile anlaştı(4 yıl 23 $)

    darko milicic ise memphis ile anlaştı bence gasol ve milicic çok etkili olacak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bbjk1985

    Fisher Lakers'ta..

    Hasta olan kızının daha iyi tedavi edilebilmesi için Utah Jazz'dan ayrılmak istediğini kulüp yöneticilerine söylerek serbest kalan Derek Fisher, eski takımı Los Angeles Lakers'la 14 milyon dolar karşılığında 3 yıllık sözleşme imzalayacak.



    Lakers, Fisher'a vefa borcunu odemek icin cok guzel bir yol buldu.
  • Lakersın bu hareketi gerçekten çok klas olmuş.Fish ede Lakers formasından başka bir formayı pek yakıştıramamıştım
  • Fisher'ın Lakers'a transferi ile ilgili olarak ilk söyleyebileceğim;umarım kızı için gerekli olan tedaviyi bu şehirde yapabilir
    ikinci olarakta;guard pozisyonunda sorunu olan Lakers için çok iyi bi transfer oldu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OKUR13

    ARKADA$LAR iNANAMIYORUM YAA LUiS SCOLA gibi mükemmel bir Arjantinli spanouilise degi$ilir mi ???
    SPURS çok büyük bir hata yapti bence :(



    spurs iyice ölçmüş biçmiştir. Scola'nın Nba'e uyum sağlayıp sağlayamacağı da garanti değil. Ayrıca yazından Scola süperde sanki Spanoulis değil gibi anlaşılıyor. Yunanistan'ın en önemli oyuncularından biri. Spurs adına o kadar da kötü bi hamle değil bence.

    Ha bu arada; umarım istedikleri gibi olmaz, takımın dengesini alt üst eder, gruplaşma yaratır,yani kısaca başarısız olur, scola da Nba'de süperstar olur ama hayal tabi. bkz:Anti Spurs Fan Clup




  • Ersan Barça'da

    5 milyon Euro karşılığında Barcelona ile 2 yıllık sözleşme imzalayan genç basketbolcumuz, "Birçok teklif arasından en iyisini değerlendirdim" dedi.

    ÖZBEKİSTAN’dan ülkemize geldiğinde yeteneği ile dikkat çeken ve Ülker formasını giydikten sonra onun için setler kurulan Ersan İlyasova, NBA kariyerine ara verip Avrupa basketbolunun önde gelen kulüplerinden Barcelona ile anlaştı. 2005 yılında Milwaukee Bucks tarafından 2. turda 36. sıradan draft edilen Ersan, geçen yıl İzmir’de yapılan Avrupa Ümitler Şampiyonası’nın MVP’si seçilirken, Japonya’daki Dünya Şampiyonası’nda da isminden söz ettirmişti.

    Cazip teklif

    Bu sezon NBA’de 66 maçta forma giyen ve 6.1 sayı ortalamasıyla oynayan milli oyuncu, fazla süre alamamaktan şikayet ederek rotayı Avrupa’ya çevirdi. F.Bahçe ve İtalyan takımlarının listesinde yer alan 20 yaşındaki genç yetenek, geçen yıl İspanya’da finalde Kerem Tunçeri’nin forma giydiği Real Madrid’e teslim olan ve şampiyonluğu kaçıran Barcelona’nın cazip teklifine hayır diyemedi. Katalan temsilcisi, Ersan İlyasova’ya 2 yıllığına 5 milyon Euro verdi.

    Önce Milli Takım

    Bu sezon hem İspanya Ligi, hem de Euroleague’de final oynamayı hedefleyen Barcelona’da Navaro, Marconato, Basile gibi yıldız oyuncular yer alıyor. Yeni sezonda Barcelona forması giymekten mutluluk duyacağını belirten Ersan şöyle dedi: "Bir çok teklif arasından en iyisini değerlendirdim. Ancak şu anda Milli Takım’ı düşünüyorum. Kafam rahat bir şekilde kampa katılacağım ve İspanya’da benden beklenenlere cevap vereceğim. Japonya’da elde ettiğimiz başarıyı burada da tekrarlayacağız. Buna eminim. Mehmet Okur ile Hidayet Türkoğlu takıma mutlaka fayda getirecektir. Herkes fedakarlık yaparsa başarı ve madalya gelir."

    Genç yıldız, Barcelona’ya transferinden sonra özellikle İspanyol basının ve Katalan taraftarların kendisine büyük ilgi göstereceğinin farkında olduğunu ifade ederken, "Ne olursa olsun hiçbir baskı ve büyük ilgi beni etkilemez. Orada öncelikle ay yıldızlı forma için oynayacağım" diye konuştu.


     YABANCI  VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ




  • ntv spor haberlerinde dinledim chucky atkins önümüzdeki sezon denver forması giyecekmiş bir başka transfer haberi de zamanında allstarda olmuş olan jamal magloire nets ile anlaşmış nets en sonda adam gibi sert bi uzun buldu umarım nets'de başarılı bir sezon geçirir
  • quote:

    Orjinalden alıntı: go_spurs_go

    ntv spor haberlerinde dinledim chucky atkins önümüzdeki sezon denver forması giyecekmiş bir başka transfer haberi de zamanında allstarda olmuş olan jamal magloire nets ile anlaşmış nets en sonda adam gibi sert bi uzun buldu umarım nets'de başarılı bir sezon geçirir


    hem Nets hemde Denver ihtiyaçları olan mevkilerde iyi sayılabilecek oyuncular almışlar

    yalnız Atkins şutör bi guard,Washington'da şut atmayı seven guardların yanında pek oynama fırsatı bulamamıştı ve takas olmuştu,bakalım Iverson ve Carmelo'nun yanında istediği oyunu oynayabilecek mi?
  • nba den toplam 50 milyon dolar lux vergisi toplancak bu sene ve bunun 45 milyonunu new york verecek kendilerini bu kazmalıklarından dolayı tebrik eder, sirk gibi takım kurma yolunda başarılar dilerim.

    http://www.nypost.com/seven/07142007/sports/knicks/knicks_luxury_tax_a_whopping_45m_knicks_marc_berman.htm
  • VE SCOLA ROCKETS'LI OLDU

    2002 draftında San Antonio Spurs tarafından draft edilen ancak Avrupa'da forma giymeye devam eden TAU Ceramica'nın Arjantin'li oyuncusu Luis Scola, takas edildiği Houston Rockets ile sözleşme imzaladı...

    Yıldız forvetin takıma katılımı hakkında konuşan Rockets genel menajeri Daryl Morey, Scola'nın ihtiyaç duydukları bir oyuncu olduğun ifade etti.

    Rockets'in yeni coachu Rick Adelman ise Luis Scola'nın varlığının özellikle Yao Ming'e büyük katkı sağlayacağını söyledi ve Scola'nın saha içinde çok aktif bir oyuncu olduğunu gözlemlediğini belirtti.

    Luis Scola ise Yao Ming ve Tracy McGrady gibi iki yıldız isimle aynı takımda oynayacağı için çok mutlu olduğunu ifade etti ve Houston Rockets'ın teklifini ilk duyduğunda aklına gelen ilk şeyin bu ikili ile aynı takımda oynayabilmek olduğunu söyledi.

    2002 draftında Spurs tarafından draft edilen ancak o zamandan beri Avrupa'da forma giyen Scola, forvet/pivot Jackie Butler ile birlikte geçtiğimiz hafta Yunan guard Vassilis Spanoulis ve 2009 draftındaki ikinci tur seçim hakkı karşılığında Houston Rockets'a takas edilmişti.

    Arjantin milli takımının önemli isimlerinden Luis Scola TAU formasıyla Euroleague'de geçtiğimiz sezon 15,5 sayı, 5,9 ribaunt ve 2,2 asist ortalamalarıyla oynarken ligde ise 29 maçta 30,0 dakika, 17,0 sayı, 7,2 ribaunt, 2,5 asist ve 1,8 top çalma ortalamalarını tutturdu.

    Bu arada Scola'nın sözleşmesinin, Arjantin'li oyuncunun TAU Ceramica ile devam eden sözleşmesinin feshedilmesinden sonra resmiyet kazanacağı belirtildi.






     YABANCI  VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ




  • scola cok iyi umarım kendini nba e gosterir ve kalıcı olur. rocketslı arkadasların yerinde olmak isterdim
  • arkadaşlar Yaz Ligi'ni takip ediyor musunuz bilmiyorum ama Marco Belinelli baya söz ettiriyor kendinden
  • scola rockets formasını sırtına geçirdi Adelman “Luis’in birçok kasetini izledim. Maç içerisinde oldukça aktif. Yao ile birlikte iyi işler başaracaklar” şeklinde konuştu.

     YABANCI  VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.