Şimdi Ara

YABANCI VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.944
Cevap
0
Favori
65.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yeter la hangisine cvp yazacağıma şaşırdım

  • Arenas'ı ben de severim iyi adamdır yaw.
  • Garbajosa,sakatlığından dolayı 6 ay sahalardan uzak kalıcak

    "usatoday"
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

    Garbajosa,sakatlığından dolayı 6 ay sahalardan uzak kalıcak

    "usatoday"


    nazar değdi adama
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hakan12345


    quote:

    Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

    Garbajosa,sakatlığından dolayı 6 ay sahalardan uzak kalıcak

    "usatoday"


    nazar değdi adama


    iyi oyuncu cidden,sezon başında biraz bocaladı-yaşından olsa gerek- ama kısa sürede iyi seviyeye geldi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: The_MAD

    Martın Oyuncuları:
    Batı:Kobe Bryant (40.4 points)Üst üste 4 defa 50 ve üstünde sayı atan tarihte 2. oyuncu..
    Doğu:Lebron James (30.3 points)

    Martın Çaylakları:
    Batı:Brandon Roy(18.4 ppg), assists (4.8 apg )
    Doğu:Walter Herrman(18.7 points, 6.0 rebounds and 2.3 assists)

    Martın Koçları:
    Batı:Greg Popovich(13-2)
    Doğu:Pat Riley(11-4)

    Haftanın Oyuncuları:
    Batı:Yao Ming(30.0 points, 12.5 rebounds and 2.25 blocks )
    Doğu:Chris Bosh (22.3 points on .473 shooting to go along with 14.8 rebounds and 4.0 assists)


    nbade haftanın ve ayın oyuncu ve koçları

    kaynak: "donanım haberden The_Mad"




  • Wade gun sayıyor
    Sakatlığı sebebiyle 6 haftadır takımından uzak kalan Miami Heta'li Dwyane Wade'in, takımla birlikte antrenmanlara başlamsı için hazır olduğu açıklandı.


    21 Şubat'ta Houston’lı Shane Battier ile çarpışarak sol omzundan sakatlanan Miami’nın yıldızı geri dönüş hazırlığı yapıyor.Yaşadığı sakatlığın üzerinden 6 hafta geçen Wade, Miami’nin 3 maçlık deplasman serisinin ardından takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. Yıldız oyuncuya uygulanan rehabilitasyon tedavisinin olumlu sonuç vermesi ile hızlı bir iyileşme süreci geçiren Wade, geçtiğimiz hafta bireysel şut ve koşu çalışmalarına başlamıştı. Başarılı oyuncu ayrıca, çıkan sol omzunu korumak için özel olarak üretilmiş bir kolluk kullanacak.Wade’in forma giyemediği dönemde Miami Heat, oynadığı 19 maçın 13’ünde sahadan galibiyet ile ayrılırken Shaquille O’Neal’ın başarılı performansı takımın yakaladığı çıkışta önemli rol oynadı.


    Ntv...




  • Phil Jackson Hall of Famer oldu...Zaten hall of fame in baş köşesine kurulacak adamlardan biriydi...Nba'in gelmiş gçmiş en büyük oyuncularıyla çalıştı ve çalışmaya devam ediyor...Bir çok inanılmaz an yaşattı ve yaşadı...Umarım 10.şampiyonluğu için bizi fazla bekletmez...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: The_MAD

    Phil Jackson Hall of Famer oldu...Zaten hall of fame in baş köşesine kurulacak adamlardan biriydi...Nba'in gelmiş gçmiş en büyük oyuncularıyla çalıştı ve çalışmaya devam ediyor...Bir çok inanılmaz an yaşattı ve yaşadı...Umarım 10.şampiyonluğu için bizi fazla bekletmez...


    katılıyorum
    çok başarılı bi antrenör ve her zaman efsane oyuncular ile çalıştı ve çalışmaya devam ediyor
    onun takımları hep belli bi dönemde nbae uzun süreli damgalar vurdu
    ilk önce chicago ile 3,sonra yine chicago ile bi 3 daha ve en sonda lakers ile 3 şampiyonluk hepside arka arkaya
    herkesin başarabileceği birşey değil,lakers la bi şampiyonluk daha yaşamasını isterim




  • son kazandıkları new york maçı ve orlandonun iki maç arka arkaya kaybetmesi ile sixers'ın play off şansı az da olsa devam ediyor,orlando ile aralarında sadece 4 galibiyet-3 mağlubiyet(3,5 gb fark) fark var
    kaba bi hesapla orlandonun kalan 7 maçında 6sını kaybetmesi ve sixers'ın kalan 8 maçından 6 galibiyetle ayrılması halinde play off a girebilirler
    özellikle indiana ve new york'un kötü gidişi ile şansları daha da artıyor
    inanılmaz değil mi?kimsenin play off şansı vermediği takım play off u zorluyor
    hatta 8 maçın hepsini kazansalar 7.liği bile zorlarlar

    ilginç bi başka şeyde şu,washington-new jersey-orlando üçlüsü bi anda play off dışı kalıp philedelphia-new york-indiana üçlüsü play off a girebilirler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 6 Nisan 2007; 16:56:59 >
  • bence çok büyük sürpriz olmazsa sıralama değişmez belki phi çıkış yapabilir son maçlarda.bu doğudan bi cacık olmaz nerdeyse belki okafor sakatlık yaşamasa bobcats playoff yapcak.orlando da resmen kaşınıyo.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: quaking

    bence çok büyük sürpriz olmazsa sıralama değişmez belki phi çıkış yapabilir son maçlarda.bu doğudan bi cacık olmaz nerdeyse belki okafor sakatlık yaşamasa bobcats playoff yapcak.orlando da resmen kaşınıyo.



    ama son yılların en zevkli play off çekişmesini yaşadığımızda bi gerçek,ilk sıralar hariç 6-7-8. sıralar ne doguda ne de batıda tam olarak kesinleşmiş değil
    özellikle 8. sıranın çekişmesi bi başka güzel
  • böylesine bir topic 2. sayfaya düşecekmiş

    Dallas Maverciks, Kevin Willis'le sezon sonuna kadar geçerli olmak üzere sözleşme imzaladı ve 44 yaşındaki Willis, Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nin (NBA) en yaşlı oyuncusu ünvanını sürdürdü.
    NBA'in en iyi galibiyet yüzdesine sahip takımı Dallas Mavericks, 2 Nisan'da 10 günlük sözleşme imzaladığı tecrübeli basketbolcu Kevin Willis'in sözleşmesini sezon sonuna kadar uzattı. Dallas formasıyla 10 günde sadece iki maç ve ortalama üç dakikanın altında süre alan Willis, takımı adına sayı üretememişti.

    20 yıldır NBA'de forma giyen Willis, 2004-2005 sezonunda Atlanta Hawks formasıyla 29 maça çıktıktan sonra NBA'de hiçbir takımda görev almamıştı. Willis, sürekli forma giydiği dönemlerde ligin en iyi kondisyonuna sahip basketbolcularından biri olarak kabul ediliyordu.

    NBA tarihinde yalnızca bir oyuncu Willis'ten daha yaşlı olarak forma giymiş ve tarihe geçmişti. 46 yaşındaki Nat Hickey, 1947-1948 sezonunda Providence Steamrollers formasını yalnızca bir maçta giymiş ve bu ünvana layık görülmüştü. NBA'in unutulmaz oyuncularından Robert Parish ise 43 yaşına kadar NBA'de mücadele etmişti. Kariyerinde sekizinci takıma transfer olan Willis, bu güne kadar bin 421 maç oynadı. Willis, bu maçlarda 12.1 sayı ve 8.4 ribaunt ortalamalarını tutturdu.

    kaynak:sporx

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    nerdeyse babam yaşında wills i hatırlayan arkadaşlar olacaktır spurs un şampiyonluk kadrosunda yer alan isimlerden biriydi daha sonra atlanta hawks yolunu tutmuştu şimdi ise dallasta ve 2 maça çıkıp toplam 6 dakika süre aldı umarım bu tempoyu kaldırabilir maç içinde yığılıp kalmasını istemem




  • Florida sokaklarında alkollü şekilde araç kuıllanırken polise yakalanan James Posey ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

    Miami Heat'in forveti James Posey 10 Nisan 2007 tarihinde alkollü araç kullandığı gerekçesiyle Miami eyalet polisleri tarafından tutuklandı. Florida sokaklarında alkollü şekilde araç kuıllanırken polise yakalanan Posey ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Polise savunmasını verirken bir hayli yorgun ve sinirli olduğu gözlenen Posey, ayrıca alkollü araç kullandığı için 1.000 dolar para cezasına çarptırıldı.

    Son dönemlerde gece hayatındaki sansasyonel olaylarla gündeme gelen ve sezon başındaki disiplinsizliği sebebiyle ilk 4 maçta kadro dışı kalan James Posey, sabıka kayıtlarına bir yenisini daha ekledi. Düştüğü bu olumsuz durumdan dolayı başta Miami yerel basını olmak üzere tüm basının eleştiri oklarına hedef olan Posey, ulusal yayın yapan tüm basın organlarına da manşet oldu. Ülkenin önde gelen gazetelerinden ''The Palm Beach Post'' Posey'nin yaşadığı bu ilginç olaya sayfasında çok uzun yer verdi. Posey hakkında '' Hiç yakıştı mı? Polisin yanında bile agresif. Ayakta duracak hali bile yok. Yazık'' yorumlarına yer verdi.

    Alkollü araç kullanırken polise yakalanan Posey'nin olay esnasında aracını yolun ortasına park ettiği ve banketten geçmekte olan yayalarla konuşurken diğer araçların yerini işgal etttiği belirtildi. Bu arada son dönemlerde NBA oyuncularının saha dışında yaşadığı olayların iyice arttığını söylemek de mümkün. Daha önce Kobe Bryant'ın tecavüz suçlamasıyla uzun bir süre yargılanması, çok kısa bir süre önce Sacramento Kings'li Ron Artest'in benzer bir suçla (Tecavüz girişimi ve zorla alı koyma) dava edilmesi bunun en iyi örnekleri. Ayrıca bu konuda NBA yönetiminin oyunculara ceza vermemesi de ilginç bir durum. Sadece, takımların suç işleyen oyuncularına ceza vermesinin çok caydırıcı olmadığını da söylemek mümkün. Hatırlanacağı gibi Sacramento forması giyen Artest bu sezon işlediği suçtan dolayı Sacramento yönetimini tarafından kadro dışı bırakılmış fakat kısa bir dönem sonra da affedilerek tekrar kadroya dahil edilmişti. Bu olaydan sonra Sacramento yönetiminin Artest hakkındaki af kararı uzun bir süre basın tarafından eleştiri konusu olmuştu.

    Bu arada alkollü araç kullanırken polise yakalanan James Posey, yukarıda da belirttiğimiz gibi bu sezon başında Miami'nin hazırlık kampına geç gelmiş ve sezonun ilk 4 maçında Pat Riley tarafından kadro dışı bırakılmıştı.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    ah posey ah

     YABANCI  VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ




  • eline sağlık slam,ben sezon sonu olduğu için pek bi haber olmadığını düşünüyordum ama baya varmış
  • Morrison'a para cezası verildi
    Charlotte Bobcats'ın çaylak oyuncusu Adam Morrison'a, NBA yönetimi tarafından 25 bin dolar para cezası verildi.
    NBA yönetimi, Charlotte Bobcats'in Miami Heat'i uzatmada 111-103 yendiği maçta taraftarlara müstehcen hareketler yapan Bobcats'in çaylak oyuncusu Adam Morrison'a 25 bin dolar para cezası verildiğini açıkladı.

    forius

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

     YABANCI  VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ




  • şu Adam Morrison un atış sitiline hayranım
  • Ve işte Denver Nuggets galibiyet serisini 8 maça çıkardı. En son oynadığı maç olan New Orleans Hornets maçında 107-105 galip ayrıldılar. Carmelo maçın yıldızı idi. 31 sayı atmaya devam ediyor. 7 de ribaunt aldı. Iverson ise 23 sayı 7 asist yaptı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AIR JORDAN

    şu Adam Morrison un atış sitiline hayranım



    bi o bir de ray allen

    atlanta hawks forması giyen josh childress da unutmayalım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AIR JORDAN

    Ve işte Denver Nuggets galibiyet serisini 8 maça çıkardı. En son oynadığı maç olan New Orleans Hornets maçında 107-105 galip ayrıldılar. Carmelo maçın yıldızı idi. 31 sayı atmaya devam ediyor. 7 de ribaunt aldı. Iverson ise 23 sayı 7 asist yaptı.


    izleyemedim ama istatistiklere bakınca o maçın tek bir yıldızı olduğu görülüyor. 107-105 biten bir maçta 9 blok yaparak muhtemel bir 18 sayıyı önleyen marcus camby.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.