Şimdi Ara

Yabancı Dizileri Sansürleyip Yayınlayacak Bir Babayiğit Aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Ben yabancı dizileri hep tek başıma izledim bu zamana kadar ama Türkiye'deki yerli dizilerin kalitesizliğini sizlerde biliyorsunuz.Yabancı dizileri aileyle izlemek için özellikle bazı gereksiz +18 sahnelerine sansürler uygulayarak bir sitede paylaşmak çok mantıklı olmaz mı? Tabi ki Game of Thrones ve Spartacus gibi konusu gereği öyle sahneleri çok içeren dizileri kastetmiyorum sadece bazı yerlerde öyle sahneleri olan sürükleyici güzel dizileri aileyle izlemek için böyle sansürlü hale getirecek ve siteye yükleyecek bir babayiğit yok mu? Ben çok araştırdım bir şey bulamadım kendim uğraşsam sansür atabilirim de sadece kendim için olur herkes için olmaz.Bu şekilde belki site kurmak reklam almakta güzel olabilir eğer bu işlerden anlayan birisi varsa site çok popüler olup iyi parada kazandırabilir.Ya da bu dizileri yayınlayan platformlara Netflix olsun Digitürk olsun mesaj yoluyla baskı kurarak sansürlü seçeneklerini eklemelerini de sağlayabiliriz.







  • sen kendin için sansür at sonra bir siteye yükle herkes için olsun, yok öyle milleten sansür beklemek ki teliften dolayı kimse uğraşmaz, malum korsan siteler bile kapanıp duruyor, eğer +18 ile sıkıntın varsa bir site vardı dizinin adını ve bölümü yazınca sana kaçıncı dakikada sevişme sahnesi olduğunu gösteriyor bence de b.ku çıktı artık normal sevişmeyi geçtim eşcinsellik var, sosyoloji ile alakalı aksiyon olmayan diyaloglarla geçen dizide bile 2 kadın aniden öpüşmeye başlıyor.
  • hadi sevişme sahnelerini sansürledin, ama mesela fleabag gibi dizilerde, cinsellik üzerine muhabbetler dönüyor, bunu nasıl kapatacan ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya illegal yoldan yapmak sıkıntılı ama bunu illegal olarak çok profesyonel yapanlar var siteler hala duruyor kapanmıyor belki onlar böyle bir şeyde yapıp ekleyebilirler ama gene de dediğim gibi yasal yoldan yapan yerlere de yazabiliriz belki topluca dedim. 😀

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    O yüzden uygun olan yabancı diziler seçilebilir yani konusu ve anlamı cinsellik üstüne olmayan veya dizileri yükleyen siteler altyazı için çevirmen tutuyorlar çevirmenlerde çok absürt olmayacak şekilde çevirebilirler o kısımları..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zihniyete gel, baskı kuralım sansürlü versiyon ekletelim diyor bu zihniyet çok tehlikeli...

    öpüşen 2 çift veya birkaç meme görseniz ne ahlakınız azalır ne de dinsiz olursunuz.


    *normal sevişmeyi geçtim eşcinsellik de bu zihniyete dahil.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Türk aile geleceği buna müsait değil sizin aileniz müsaittir bilemem ben yalnız başıma veya arkadaşlarımla izlerim problem yok ama çoğu insan gibi anne babayla izlenemez bunlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu diziler, yapımlar sizin kriterlerinize uymuyorsa en iyi yapacağınız şey onlarla ilgilenmemek olacaktır. Bu yapımlar böyle yapılıp hikayeleri böyle anlatılıyorsa böyle olduğu için izleyen takip edenler için yapılıyor.

    Sizin fuzuli isteğiniz tıpkı salatalığı çok seviyorum tadına bayılıyorum fakat salatalık yemeyeyim şuradaki elmayı yiyeyim ama salatalık tadında olsun fantazisi gibi. Elmanın tadı elma gibidir yemeden önce de tadının elma gibi olduğunu her yerden öğrenebilirsiniz, Eğer bunca detaya rağmen bu elma tadı hala hoşunuza gitmiyorsa elma yemeyeceksiniz o vakit.
  • O hangi site acaba
  • Hocam herkes sizi eleştirmiş ama bence öneriniz çok mantıklı. Sansürsüz izlemek isteyen sansürsüz zaten izliyor. Ama dini değerlerinden dolayı veya başka herhangi bir nedenle sansürlü izlemek isteyenler içinde dediğiniz gibi bir seçenek mutlaka oluşturulmalı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.