Şimdi Ara

Yabancı bir bayana bu soruları sorsam beni kabul eder mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yabancı bir bayanla hemen tanışırken şu soruları sorsam tavlayabilir miyim?

1.erkek arkadaşının olup olmadığını soracağım hemen görür görmez.

2.Eyer yok diye cevap alırsam kadına kahve içmeyi teklif ederim hemen.

3 Ardından, "Benden hoşlandın mı?" diye sorarsam o kızı tavlayabilir miyim?

Yardımcı olursanız bana çok sevinirim yaşım 40 oldu halen tık yok bende beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yabancı kızla tanışmak kolay. arkadaşlık kur, zaten fuck buddy bile takılabilirsin ama kızdan senden illa elektrik alması gerekli.

kız senden sen kızdan elektrik alamazsan olmaz bu iş gardaş. yoksa 30 dakika içinde tanıştığın kız eğer senden hoşlanırsa zaten belli eder. gözlerinin içine bakıyor ve uzun uzun bunu yapabiliyorsa, bu kız için işin ciddi olduğunu sana belirtmesidir. yoksa ufak tefek gülümsemeler şansının yüksek olduğunu gösterir. eğer kız ortamda sen yok gibi davranıyorsa, fransız ingiliz rus olsa da şansın yok.

amerikan avratları sıkıntı. saçma sapan takıntıları var. bir defasında gemi turu vardı. amerikalı bir kızla tanışmış muhabbet etmekteydim. ama bir hastalığım var; kızla tanıştıktan sonra adını 2 dakika sonra unutabiliyorum.

mesela kız adını hatırlamadım diye arkasını dönüp gitmişti. düşün turbo; kızı geminin kıç kısmına çekmişim, ikinci kattayım... elinden tutuyorum muhabbet gırla. salak bir arkadaşın geliyor, senin zaafını biliyor ve bunu ortaya çıkarıyor muhabbet sırasında. işte bu dost dediğim bir arkadaşımın kazığı idi.

o yüzden turbo, en büyük şansın para yiyen ukraynalı, gürcü, iranlı bulabilirsin... yoksa hacı senin durum sıkıntı. yani böyle kişilerin sex tercihleri de genelde garip olur. bence kız konusunda sıkıntı yapıyorsan bence psikolog ile görüş. bir sorun varsa ortaya çıkarır.

yoksa biri daha var, milletin bacısını karısını vs kesip burada konu açıyor. umarım bir gün burada birisinin bacısına denk gelsin de , birkaç dişini yerden toplasın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.