Şimdi Ara

YaaniMail güvenli kurumsal e-posta hizmeti sunuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • her zaman söylerim, bir ürünün lansmanında "yerli", "milli", en büyük Türkiye" vs vs. ifadeleri varsa uzak duracaksın. bu insanlar ürünlerinin rakip firmalar ile rekabet edemeyecek kalitede olduklarını bildiklerinden insanların ulusal duygularını kullandılar bunca zaman. güzelim ülkemin ismini ve namını ne hale getirdiler. Sosyal medyada yer alan bir haberin altında nerde ırkçı, faşişt, çomar, cahil yorumlar görsem o kişinin profili vatan millet bayrak geçilmiyor.

  • Haberde altını çize çize dışarı çıkmıyor, Türkiye'deki sunucularda saklanıyor denmiş. Zaten sorun da o ya. Biz de ondan güvenmiyoruz. Postalarımız okunacak, etiketleneceğiz vs. vs.

    Ancak en güveniliri yine Amerikalısı, Rusu en azından burada fikirlerimizden dolayı yargılamazlar bizi.

    Zaten yarın bir gün bu posta adresi ile yarı yolda kalmayacağımızın garantisi de yok. İsminin rezil bir isim olması da cabası.

    Turkcell'e kişisel bilgilerimi nerelere verdiniz? Nasıl işlediniz diye KVKK çerçevesinde sordum. Tabii ki bir cevap gelmedi. Siz düşünün kişisel gizliliği artık.

    Sizden topladıkları verileri yabancı firmalar kadar bile koruyacaklarını sanmıyorum. Reklam yağmurlarına tutuluyoruz da hiçbir şey yapılmıyor. Yahu annemden para alan bir dijital servis 3. parti firmanın bilgisi bile benimle paylaşılmıyor.

    Daha 40 fırın ekmek yemeleri gerek.

  • Forum dışından birisi gelip elbet okuyacaktır.
    Sözüm bu servisi kuran yetkili kişi ve kişilere.
    Sizler her ne yaparsanız yapın bu toplumu hiç bir zaman kendinize güvendiremezsiniz. Zaten millet neler olacağı hakkında kısa bir özet geçmiş.
    Güvenli Kurumsal e-posta hizmeti sunuyormuş. Wikileaks vakası falan olmaz güvenli bir şekilde haberleşebilirsiniz demek istemişler. Postalarınızı tüm dünya cümle alem göremez biz arka plandan ne var yok bir yoklarız sonra kapatırız =) Cehalet olan kısımı es geçiyorum Aklı başında bilinçli belirli bir kesimin sizlere gıram kadar güvencesi kalmadı. Ne yaparsanız boşuna.

  • Turkcell şirketini gram sevmem. Fakat bu konudaki güvensizliği de sadece Turkcell'e yıkamam. ABD'deki istihbarat teşkilatlarının her bilgiye erişebildiklerini bildiğim halde rahatça Gmail, Outlook, Yahoo, vs. kullanıyorum. Çünkü özgürlük anlayışları beni tatmin ediyor. Kurucu babaları sistemleri hazırlamış ve hiçbir başkan o sistemi değiştiremiyor. Aynı şeyi Rusya, İran, Çin için söyleyemem. Maalesef bu ülkelerin arasına Türkiye'de eklendi. Yabancı sitelerde sansürle ilgili konulara denk geldiğimde o ülkelerle birlikte Turkey yazısınıda görüyorum.

    YaaniMail güvenli kurumsal e-posta hizmeti sunuyor

    Büyük hali için: https://store.donanimhaber.com/5a/22/10/5a221027f8ce1441aad2d077e18866a7.png

    Mesela bunu görmek beni çok üzmüştü. Çünkü koskoca Cloudflare yeni bir servis duyurusunda kullanmıştı. Sadece şunu belirtmek istiyorum. Ne zaman sansür biterse işte o zaman güven oluşmaya başlar. Aksi halde bence olmaz.




  • Hızlı
    İsim kötü
    Basit
    Cep no doğrulama istiyor. Ne saçma. Cep no yok belki. Ya da ilişkilendirmek istemiyorum.

    Hiç bir eposta sunucusu exchange'nin yerini tutamaz. Sebebi de microsoft olması ve office uygulamaları bağlantıları çevrim içi ve dışı kullanım kolaylığı vs

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Millet mail ile neler yolluyor bilmiyorum ama eğer o kadar özel istihbari değerde bilgi ise sizi Google da yandex de Microsoft da kurtaramaz.

    İ cloudun patlatılıp, dünya yıldızlarının bilgileri çatır çutur satıldığı bir internet güvensizliğinde tek sorun bu ise hepinize hak veririm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.