Şimdi Ara

YAA UFF BU OYUNUNDA HILESI BULUNMUS YAA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ateride mario mu ooynuyon sanki şifre yazıyosun
    İşe yaramaz sanılanlardan çıkar.
  • HAYDI TURKIYEM AL ELINE TELEFONU ARA SILKROADI :D Bu delinin attigi tasi ancak bir modun kiliti cikarabilir
    siz mario oynarken ben pc de -----------dliyle code yazıyorum zuhahahaa
    ve ayrıca -----------diliyle aldıgım kayıtları repair yapanlar ne demek istedigimi anlarlar
    bu yöntem crack ve hackciler bilir
    mario oynamaya ve level almaya devam edin
    olimpusta 5 günde level 45 olan ve urachi kesen vatandas yetişirsiniz
    zuhahahaaa

cok sinir bozucı-uyum ama ne yapabilirim bazıları esek gibi calısır bazılırı iki tıkla elinde oynatır

gercek hayatta böyle silkroad ta

madem silkroad team bu acıgı vermiyo neden pc icin yazılmıs tüm programlar kırık
    aksini diyen varsa program adını versin bana
    yada kendi yazsın hic fark etmez
    ben burdayım
    burda olucam

bugun en büyük şirketlerden biri yahoo
    haberleri hic okumuyosunuz sanırım
    tabi o sırada kuyudan mal cekiyodunuz mario oynuyodunuz half life te god vs code yazıyodunuz dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyapman -- 22 Temmuz 2006; 14:03:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Denizler İmparatoru

quote:

HILE YI BILEN , BULAN , YAPAN WARSA 2 CIFT SOZUM WAR !!!

KIMSENIN EMEGINI YEMEGE HAKKINIZ YOK ULEYNN INSANLAR HAFTALAR HATTA AYLAR WERIOR SIZ 2 DK DE 5000 K GOLD YAPIONZ BNDE GORDM HILELERI HACK TARZI DEEL AMA YAPMAYIN TURKLERIN ADINI KIRLETIONUSS

BN OGRENDM NEYMIS UNION DA BISILER YAZIOMUSSUN 5,000,000 ****IDE BI SI DAA WARMIS her yazısta 1 lvl atlıomussun ... ARKDASLAR BILEN WARSA YAPMASINNN

Yalanında bu kadarı

+1907
  • beyler kimse kafasını yormasın bu oyunda bole sey olmaz ztn ama bazı turklerde warki cok iyi adamlar geçen elixir weapon alcam pazarlık ederken adam din kardesiyiz sunun surasında diyerek bana werdi bole insanlarla oynanır oyun iste o gm lerede 2 ift sozum war kufredenlere

• ne diyon ya sen alla alla marıo muymus saçmalama bi yaw yok bu oyunun hilesi yok biri war dedi diie milletin kafası karısıyo ne diyim sen soyle

Orjinalden alıntı: mehmetyapman

siz birbirinize mesaj cekin tas atın kuyudan mal cekin
    ben cözdüm dileyen girsin olimpus serverina savior neden her vurusta item düşüyo diye sorsun
    zuhahahaa
    siz mario oynarken ben pc de -----------dliyle code yazıyorum zuhahahaa
    ve ayrıca -----------diliyle aldıgım kayıtları repair yapanlar ne demek istedigimi anlarlar
    bu yöntem crack ve hackciler bilir
    mario oynamaya ve level almaya devam edin
    olimpusta 5 günde level 45 olan ve urachi kesen vatandas yetişirsiniz
    zuhahahaaa

cok sinir bozucı-uyum ama ne yapabilirim bazıları esek gibi calısır bazılırı iki tıkla elinde oynatır

gercek hayatta böyle silkroad ta

madem silkroad team bu acıgı vermiyo neden pc icin yazılmıs tüm programlar kırık
    aksini diyen varsa program adını versin bana
    yada kendi yazsın hic fark etmez
    ben burdayım
    burda olucam

bugun en büyük şirketlerden biri yahoo
    haberleri hic okumuyosunuz sanırım
    tabi o sırada kuyudan mal cekiyodunuz mario oynuyodunuz half life te god vs code yazıyodunuz dimi

anlayan varsa beri gelsin

• formu en bastan okursan
    ne yazdıgın anlarsın

okudukta sonra da anlamasssaan o senin kusurun

burdan da diyorum oyunun hilesi yok
    hilseli code yok sadece

bir nevi game master gibi mevcut exe icindeki assembly codeları okuyup kendine göre yorumlayıp yolluyorlar
    ve servere code lar olagandısı gidiyo

bu fark edilmezmi derseniz

assembly codelar matrix filmindeki codelardan farksızdır ve saniyede
    binlerce gider ve bunları gönderdiği code lar normal oyundakinden cok az farkı var
    ayırt edilemez

ama bir tıkta 5 milyar gold yaparsa gm ban lar forever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyapman -- 22 Temmuz 2006; 17:11:52 >

Orjinalden alıntı: Lunix

Arkadaşımm Vallah Bende Anlamıyomm Bu İşi Ben Atlps de Yeni Char Açtımm Nerdeyse Gunde 13-18 Saat oynuyorumm... Anca 35 olabilbimmm... Bu Adamlar Hiçmi Yemezz İçmezler uyumazlar mıı anlamadınn daha aksam adamın tekini gördümm 56 olmuşşş... Ne denirr buna Tabii Sövülürrr... adamalarr bott Kullanıyorr Yaaaa

Abartmak gerekmez botla kasildiginda senin aldigin expi o alamaz cünkü farkettiysen daha gücsüz ve daha az exp getiren yerlerde bot açılıyor bu yüzden ben botun 2 gunde kastıgını 1 gun dolmadan kasarım

ηιѕℓιяιк ιяєℓℓє ηυяσтαяє∂σм ηαуαℓηαв ιηєв
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.