Şimdi Ara

YAA UFF BU OYUNUNDA HILESI BULUNMUS YAA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk önce jangan yada downghangh artık siz seçin kalabalık olan yerlerde chat bölümüne şu yazıyı yazıyorsunuz

:Agalar 5k plss noolursunuz köpek alacam 5kplsss

yazıyorsunuz ve bir sürü paranız oluyor

Lvl atlamaya gelincede şehrin dışındaki canavar kesen adamların yanına gidip

Aga noolursun party pls noolursun bende senin gibi olcam partyyy pls diyorsunuz

İşte bu hilenin taktiği bu bakın linkinide veriyorum indirirsiniz

• Arkadaşlar ben yeni üyesiyim bu ranın babelde 70 lvl adamım var arkadaşlar eğer oyunda şifre varsa söleyin çünkü adamım hacklendi bu arada haclenmemek istiyosanız ıd ve pw nizi hızlı yazmanızı tercih ederim babelde oynayan arkadaşllar adım Q_Q bide şifre varsa lütfen msn adresime yollayın ahmetcan_888@hotmail.com
  • gerizekalının açtığı salakça bi topik. niye millet girip vakit harcıyo ki burda. oyunda öyle bişey yok. kuzenin sabahtan açtıysa aynı lvl mastery ve yeni event ile gold ve silver ticket kullanıp 6 saat içinde rahatça lvl 24 veya 30 olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Q_Q

Arkadaşlar ben yeni üyesiyim bu ranın babelde 70 lvl adamım var arkadaşlar eğer oyunda şifre varsa söleyin çünkü adamım hacklendi bu arada haclenmemek istiyosanız ıd ve pw nizi hızlı yazmanızı tercih ederim babelde oynayan arkadaşllar adım Q_Q bide şifre varsa lütfen msn adresime yollayın ahmetcan_888@hotmail.com

sen emin misin 70 lvl adamının olduğuna?
    bi kaç 70 lvl daha kas bakalım öğrenirsin belki oyunu
    job:thieffff

• quote:

Orjinalden alıntı: Lunix

Arkadaşımm Vallah Bende Anlamıyomm Bu İşi Ben Atlps de Yeni Char Açtımm Nerdeyse Gunde 13-18 Saat oynuyorumm... Anca 35 olabilbimmm... Bu Adamlar Hiçmi Yemezz İçmezler uyumazlar mıı anlamadınn daha aksam adamın tekini gördümm 56 olmuşşş... Ne denirr buna Tabii Sövülürrr... adamalarr bott Kullanıyorr Yaaaa

lvl 56 Alps te gordun
    yaw fahrettın ya gıt ısıne yaw

• Ben yeni hile buldum arkadaşlar é tuşuna basın ve;

God:Ölümsüzlük veriyor
    Noclip: Duvarlardan geçebiliyorsunuz
    Impulse101:butun silahları veriyor sos som sosun başka olsa onuda vericek

Ne lan bu half-life mı allahım yarabbim ya bu kadar büyük bir bug oalcak ve Joymax bunun farkına varmayacak.Nasıl bu forumda Ünlü olabilirim için yazılmış güzel bir konu seni bu çababdab dolayı tebrik ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceOfPersia -- 19 Temmuz 2006; 9:47:22 >
    gecmiş olsun böyle güzel bir oyunda böyle bir acık olması cok kötü bişey
    Level:3X
    Server:Venice
    Wolf:Bursaspo_TR / Level:3X
    Guild:40Haramiler (Master) / Level 2 / +30
    Jop:Thief / Level 2
    Union:OSMANLI / OTTOMAN_TR / _KonseY_
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetyapman

evet oyunu kırmıslar
    ben de bir kec arastırma deneme yanılma yoluyla oyunu kırdıklarını anladım
    mesaj kutusuua bir kac basit code atınca dahi işlev görüyo
    gecmiş olsun böyle güzel bir oyunda böyle bir acık olması cok kötü bişey

hani kaynak nerde nerde araitırma yaptın site nerde ss nerde???sadece laf var nerden bilelim atıp tutmadığını veya K_RAL ın senni fake in olmadığını???yazıdna görelim neymiş hilesi yapmayın lütfen insan sıkar ama destekli sıkar zaten konun başlığıdan açanın yaş seviyesi belli.
  • ya arkadaşlar varsa yapmasını bilen sölesin bizde türkler olarak bizimde oyunda bir yerimiz olsun nie hiç bu yönden düşünmüyonuz ki hem adamlar yapıyo oluyo biz böle ezik ezik dolaşıyoz ozman yapmayın arkadaşlar bilen duyan gören arkadaşlara sesleniyom söleyinde bari bizde yüksek olalım dimi

Server:Babel
    Lvl:56
    Nick:prettywoman
    Guıld:The_Ottomans

ve arkadaşlar eğer 60 üstü adamı olan varsa lütfen iki tane biri 37 biei 30 olan babelde adama değiştiririm nolursunuz çok lazım teşekkürler

Not:amacım eğlenceydi kavga başlamasını istemem

• forum kafayi yemis bir deli kuyuya tas atti kirk akilli cikartamadi arkadaslar oyun ole su sekilde bu sekilde kodlarla kirilmaz online oyun anca sunu yaparsiniz
    joymax yada silkroadinmakinesine girer charinizi editlersiniz yada bi gm char olusturur o chara tum yetkii verir ole istediginizi yaparsiniz gm herseyi yapyor Crayonla biz bir kac kez konustuk
    ufak tefek buglar vardir mutlaka mesela pm atinca okuyup close derseniz makine restart atar
    oyundanciakrsiniz
    bu ne kadar dogru bilmiyorum
    iki kisi trade alirken dc olursa ki iki turlu dc var
    bir dc oyunun kendi tarafindan atilan dc yani 5 saniye sure ile cikmayip o salise icinde oyundan ayrilior ikincisi ise normal kendimiz exit yada makinemizden kaynaklanan dc arkadas ne kadar goru soluyor blmiyorm elinde bi tane SOS bow var arkadasina trade ederken server dc yiyor ve kisa bir sure sonra geliyor arkadas bakiyor sos bow kendi invertoyunda sonra arkadasina pm atiyor gel bowu al oda diyor kialdim ya
    eh bende dueruyor diyor
    yani bi nevi dupe olayi her ne kadar dogru bilinmez
    ama su suphesizki hic bir program hic bir oyun hic birbilgisayar ustune yapilan sey guvenli diildir mutlak acigi vardir
    yani bununda cikacaktir bir yolu yakinda ama uniona kiytirik bir yazi yazmakla lvl atlanmaz mantikli diil arkadas kesinlikle yalan soyluyor

• yaww arkadaşlar etmeyin eylemeyin olmas ole şey yaa hec bir online oyunda yok bole bişey ancak buglı serwerlarda olur yaa ole bişey olsada gm izin wermez ztn
  • Arkadaş o parada bitiyo en sonunda bide ne kavga çıkarcam eğleniyoz sonuçta oyun bide bana herkes dio türküm ben deilim belki ne biliyolar değilmi ama bide özür dilerim ozaman seni yıktıysam ama ayrım yapmam bide 50 üstü sever farketmez char aranıyor bulanlar pm atsın teşekkürler
  • ancak bu denilen komutla hile olayi sadece GM lere ozeldir.wowda GM oldugun zmn yaziyorsun komutu istedigin geliyordu.ama bilen varsa solesin mahrum kalmayalimbu arada komutla lwl atlayan skillde yukler kendine yazar komutu /getsp 999999999999999 diye herseyi acar
    quote:

Orjinalden alıntı: archerxx

Ben yeni hile buldum arkadaşlar é tuşuna basın ve;

God:Ölümsüzlük veriyor
    Noclip: Duvarlardan geçebiliyorsunuz
    Impulse101:butun silahları veriyor sos som sosun başka olsa onuda vericek

Ne lan bu half-life mı allahım yarabbim ya bu kadar büyük bir bug oalcak ve Joymax bunun farkına varmayacak.Nasıl bu forumda Ünlü olabilirim için yazılmış güzel bir konu seni bu çababdab dolayı tebrik ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitemre -- 20 Temmuz 2006; 13:27:46 >

• bn denedim olmadı kandırıon sen bizi yigit emre gmler zaten oyundaki en ii karakterler ustunu skillerini kendisi belirlioo wow oynayanlar az cok bilir genellikle end game oluolar zaten

• bu hackçilerin hilecilerin alatı noob yawpolislere haber verin hackçileri yakalıyalım haydi türkiyem

• quote:

Orjinalden alıntı: K_RAL

HILE YI BILEN , BULAN , YAPAN WARSA 2 CIFT SOZUM WAR !!!

KIMSENIN EMEGINI YEMEGE HAKKINIZ YOK ULEYNN INSANLAR HAFTALAR HATTA AYLAR WERIOR SIZ 2 DK DE 5000 K GOLD YAPIONZ BNDE GORDM HILELERI HACK TARZI DEEL AMA YAPMAYIN TURKLERIN ADINI KIRLETIONUSS

BN OGRENDM NEYMIS UNION DA BISILER YAZIOMUSSUN 5,000,000 ****IDE BI SI DAA WARMIS her yazısta 1 lvl atlıomussun ... ARKDASLAR BILEN WARSA YAPMASINNN

Yaw abicim senin yaşın ya 10 galiba ya 9 boyle saçma sapan şeylerle miiletin aklını karıştırma şimdi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.