Şimdi Ara

YAA UFF BU OYUNUNDA HILESI BULUNMUS YAA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende pek ihtimal vermiyorum olacağına sro da düp fln olmaz bot tabi ki var her oyudna olduğu gibi.ama öyle birşey yazıp lvl atlamak fln sanmıyorum anca hack olabilir çünkü online oyunların çoğunda hile kullanılmaz

hack derseniz olabilir bende gördüm çünkü 56 lvl adamın 63k can 63k mana sı vardı ısyutaru yu keserken ss çekmiş orda görmüştüm pes demiştim artık
  • Bencede bi yalan var bu arkadaşın dediklerinde adam 5,000,000 para yapmış ve hala yakınıyo hile yapıyolar diye. Madem sen istemeden yaptın onu kullanma niye gidip hileli paraya kurt flan alıyosun??? Bence sana lazım

Orjinalden alıntı: K_RAL

ARKADASLAR MAALESEF UZULE UZULE DIORM KI DOORU BU DUN KUZENIM LVL 1 DE ACTI OLYPUS DA BUGUN 24 DU NASIL OLUOO HMDE DUN AKSAM UZERI FLN ACTI HILESINI BILIOOOO YAPMA DEDM SN KARISMA DIOOO KUZEN SANA SESLENIOM YAPMAAAA BN 1 KERE DENEDM OLDU WALLA AMA BIDAA YAPMICAM 5,000,000 GOLD OLDU HARBY KURT ALCAM

madem oluor bize de söle biz de deneyelim oluo mu olmuo mu bi söle bakalm sen biliosun dmk ki hadi söle hmn olymposta adam açayım yazayım lvl 70 olayım 0 sp ile parayı yazayım 70 +214812740 silah alayım nasıl olsa skilsiz bile tek atarım herkese yalan konuşuon gibime gelior doğruysa kanıtla

• beyler o öle diil yazı falan yazılmıyo bot olayı var isteyen bot atabiliyiyo .. daha fazla yazamıyoum .......ama yakalanmamanız şartı ile gm yakalarsa yasaklılar listesine alınıyorsunuz birdaha giremiyorsunuz...
    :)
  • beyler tmm haklısınızda .......... HİLESİNİ BİLEN SÖLESİNNNNNNNNNNNN

ilerde güçlenirsem valla dilenen türk gördümü öldürücem gerçekten çok sinirleniyorum böyle olaykara arada forumda okuyorum ve sinir oluyorum böyle türklük olmaz ya, bikere adında tr varsa kendinden önce bi yerde ülkeni temsil ediyosun türkleri temsil ediyosun

dimi ama

edit: alıntı koymayı unutmuşum

quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

Türklerin adını kirletmeyelim derken Geçen gün bi olay yaşadım. Onu Ss yapmıştım warya baya bozuldum.

YAA UFF BU OYUNUNDA HILESI BULUNMUS YAA

Ben Meşur 3000 Çiçek kesme görewimi yapıodum bi 600 tane falan kalmıshtı. Bulduğum yerde üçgen gibi bi ÇiçekleR çıkıodu sırayla. Sıraya pat küt hızlıca kesiodum. Sonra oraya bi alman geldi. O kesmeye başladı KS yapmadı ama Yaratıklarıma dadandı. Ben dedim ki ;

-İlk önce ben geldim..Git ..
    -Dün ben burdaydım baya durdum. Dün burdan ayrıldım..
    -Ben sni görmedim..
    -Tabiki..
    -Giiiit...(Bu arada gitmesi için KS yapmaya başladım)
    -Neden Türk İnsanlar her zaman KS yapıo ve neden her zaman PaRAMIZI soruyo?

Bende bişi demedim çektim gittim...

bide lvl atlama şifresi vs olduğunu sanmıyorum öyle bişey varsada çok yakın zamanda bütün hepsi ban yer, botlar rahatlıkla tespit edilebiliyo diye biliyorum ayrıcada açığı kapatırlar sonuçta sadece bot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -mkg -- 18 Temmuz 2006; 13:20:54 >

• beyelr böle şeyler sölenmesi demek bantlanmak demek onun için sölemiyorum.....
  • boşunuza elinizi yormayın ben bi şifre yazıyom 100 milyon goldum oluyo bi şifre yazıyom 70 lvl adamım oluyo. zır delinin biri bi taş atmış 40 akıllı çıkartamamış. ne kadar inandırıcı yalan söylüyyun. bizede taktik ver bizde adam kandırak.

• hack olabilir ama hile yok, geçende oyunda bir bug vardı bende noticeden fixlenince örendim üzüldüm açıkçası npc den bir gold karşılığı astral ve immortal tüpleri alınabiliyormuş bu bugda adamlar örenir örenmez fixlemişler tabi atı alan üsküdarı geçti o ayrı mesele ama hilo yok olsa olsa bug vardır
    || 2*1 GB Kingstone DDR2 800MHz || CoolerMaster 460W PSU || Askere gittim gelicem 12-2009 || Geldim 03-2011 ||
  • VAlal öyle bi hile olduğunu sanmıyorum bi kod yazarak öyle bişi açılmaz ancak oyun öyle bir şey koyabilir sand andreasmı oynuyosun arkadaşım hile yazıon yok öyle bişey.Bot olayına gelince yapan emeğe saygısı olmayan arkadaşlar var çok zor bir ihtimal GM nin yakalaması ama geçen greecede baya bi yüksel lvllı kişiler atıldı oyundan bot gerekçesiyle.Birde şöyle bir şey var Bot programını yapanlarda hackerlar yani program güvenli değil lvl 50-60 olduğunuzda charınız çalınabilir.Uzak durun

bu işlere hiç bulaşmayın, zaten hileli oynayınca zevki nerde kaldı neye yaradı
    eninde sonunda ban yersiniz oda cabası

Olsaydı zten sölerdi. Cagdas_ince1@hotmail.com varsa at buraya mail deniyip göreyim yoksa zten yoktur
  • Bırakın beyler bunları bi düşünün bakalım bot u satanwww.bot258.com sitesinin credi kartlarıyla anlaşması var. Yani oyunda ki GM istese hepsini de banlar. Takıt Takır bulur. 50-60 lvl kimle görüştüysem coğu botla gelmiş.Knight tada vardı ben kullanmıştım okcum vardı premıumdum hiç banlanmadım.Bence banlananlar premıumu olmayanlar sürekli premıum alan birini banlamazlar. Froumları takip ediyorum.Bot kullanan sayısı hiçte az değil...
  • hile felan hikaye de bu bota çare bulmazlarsa oyun knighta döner.ama benim fikrim çare felan bulmazlar,yine uyanık geçinenler bot kullanır,oyunu oyun olduğu için oynaayan benim gibi arkadaşlarda oyunu bırakır.böylecede oyun botçulara kalır.65 int ve54 e kadar blader kastım sonrada sattım.ticket bile hikaye kalıyor botun yanında.bot kullanmıyorsanız bırakın oyunu bence şimdiden.botçulara çerez olmayın,adamlara eğlence olursunuz,şimdiden söyleyim.yinede siz bilirsiniz.
  • Ya inanmazsınız adamın biriyle tanıstım neyse baya konustuk arkadas listesine falan aldık birbirimizi sabaha kadar 1000 tane ciçek kestim adam onlinedı tabi yazdım okadar sey ona cevap vermedi kıllandım tabi:D sabah oldu herif bana yazdı (sonunda) tabi bende sordum bot var dedi potu motu ayarladım o kasıyo dedi 49 mus heralde 50 olmustur.İşte o gece gittim bende bot aldım:D

ARKADASLAR MAALESEF UZULE UZULE DIORM KI DOORU BU DUN KUZENIM LVL 1 DE ACTI OLYPUS DA BUGUN 24 DU NASIL OLUOO HMDE DUN AKSAM UZERI FLN ACTI HILESINI BILIOOOO YAPMA DEDM SN KARISMA DIOOO KUZEN SANA SESLENIOM YAPMAAAA BN 1 KERE DENEDM OLDU WALLA AMA BIDAA YAPMICAM 5,000,000 GOLD OLDU HARBY KURT ALCAM

En uyuz olduğum yalancı tipi... Geçende hotanda vardı istersem 90 lvl yapıcaktı ama ben istemedim
    ya oyunu bırakın,ya adam olun,yada semtim çocuklarıyla saklambaç oynayın,foruma da gereksiz yazılar yazmayın
    job:thieffff

• quote:

Orjinalden alıntı: clubber_fg

quote:

En uyuz olduğum yalancı tipi... Geçende hotanda vardı istersem 90 lvl yapıcaktı ama ben istemedim
    ya oyunu bırakın,ya adam olun,yada semtim çocuklarıyla saklambaç oynayın,foruma da gereksiz yazılar yazmayın

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: Nomad_Soul

quote:

Orjinalden alıntı: clubber_fg

quote:

+1

+1
    Imagination, life is your creation...

You are my doll, rock'n roll, feel the glamour in pink,
    Kiss me here, touch me there, hanky panky...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.