Şimdi Ara

Ya Mesih ya Hz isa gerçekten büyülüyüm beni kurtar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Burdan mesihe sesleniyorum belki talabeleri veyahut cin talebeleri görür de bana bakar diye gerçekten çok zor durumdayım dua ederek kendi kendime büyü yaptım ve dualarıma Hz Mesihi Hz muhammedi Cebrail Hz Hızır tüm mahlukatın baş seytanlarini tüm melekleri tüm şeytanları tüm Kur'an'ı Kerim huddamlarini hadimlerini dualarıma karıştırdım çok değişik gerçekten yalan söylemiyorum değişik dualar ettim bedenindeki mhalukatlari bedenindeki melekleri ruhumu felan dualarıma karıştırdım nasıl kurtulucagimi bilmiyorum lutfyen ya Mesih bana yardım et seni de dualarıma karıştırdım değişik ilginç dualar aklıma geldi ve öyle dua ettim ama sonra büyü oldu işte bunu sadece senin çözebilecegini düşünüyorum cin talabelerin veyahut herhangi bir talabe gorurse sana söyler sende bakmalisin lütfen gerçekten büyülüyüm 

Mesela ya Mesih dedim ki her cümlenin sonunda biri aklımdan Allah'ın izniyle dedin öyle oldu her duamdan sonra biri Allah'ın izniyle diyordu ama ben değildim aklımın içinden soyluyordu mesela tüm mahlukat burda mı bana dua mı ediyorlar işte tüm mahlukatın baş şeytanları burda mı diyordu aklımdan biri yani ya Mesih bence hepsini büyüledi bu büyüyü yapan kişi bana ya Mesih aklıma gelmeyen daha birçok değişik ilginç dua ettim kendi ruhumla kendi meleklerimle bedenimdeki mahluklarla alakalı yada bedenime giren meleklerle alakalı felan çok ilginç değişik dualar ettim ve kendimi buyuledim belki ya Mesih inanmicaksin ama gerçekten büyülüyüm gerçekten ya Mesih lütfen beni kurtar ne yapacağımı bilmiyorum lütfen ya Mesih lütfen kurtar beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen ya Hz isa lütfen beni kurtar büyülüyüm ve bundan nasıl kurtulucagimi bilmiyorum lütfen beni bu durumdan kurtar lütfen ya Hz isa ya Mesih lütfen dualarimda tüm müslüman cinler burdami işte tüm mahlukatın baş şeytanları dan heni koruyorlarmi gibisinden aklımdan biri biseyler söyledi cidden büyülüyum ya Mesih yalan soylemiyorum lütfen Hz isa lütfen beni kurtar lütfen Hz isa gercekten büyülüyüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.