forumda dolaşan söylentiler bunlar.yönetimin ilk amacı gökhan ünalmış.onu alamazlarsa saviola transferine yöneleceklermiş.
hmm ilk hedef figo mehmet diye biliyordum saviola olmazsada c.ronaldo yedek bekliyormuş saçmalığa bak
özhan canaydın kayseri başkanıyla görüşmüş,gökhan la olan alakalarını kestiklerini söylemiş. saviola işi olmaz.3 gün sonra açıklama gelir."Türkiye'nin en iyi forvet hattına sahibiz transfere gerek yok"
eger alabiliyorlarsa ümit karan ı fener e satıp ikisini de alsınlar
ya siz hala gökhan ı kayserşispordan alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz hayret valla
kayseri satmaz ki
insallah 2 sinden biri olur
inşallah gökhan ünal olur
bu anadolu kulupleride bir futbolcusu yıldız olunca havaya giriyo, sanki bana ronaldo yu alıyoruz ya
skyw... biz sizin transfer politikanızıda biliyoruz sıralama nasıldı
1.adriano
2.ronaldo
3.carew
gs nin
1.saviola
2.gökhan
hangisi daha inandırıcı
quote:
Orjinalden alıntı: black jack
gs nin
1.saviola
2.gökhan
hangisi daha inandırıcı
Yalnız bir terslik var. Bizimkilerin ilk hedefi Gökhan'mış. Nasıl bir mantıkdır anlamadım, Gökhan olmazsa Saviola olsun demek.
bu mesajı attığımda 6 artı 1 kararı çıkmamıştı.o dönemdeki söylentilere göre ilk hedef gökhandı.yabancı kontenjanından dolayı.forvet yerli alınacak.boşta olan kontenjanla beke veya kaleye yabancı alınacaktı.zaten gökhan işide olmadı.bazıları dalga geçer gibi yazmışta olayın aslı bu yani
gökhan olmaz ise saviola olayı biraz ilginç olmuş. saviola olmaz ise gokhan olmalıydı
quote:
Orjinalden alıntı: ozanunal
quote:
gs nin
1.saviola
2.gökhan
hangisi daha inandırıcı
Yalnız bir terslik var. Bizimkilerin ilk hedefi Gökhan'mış. Nasıl bir mantıkdır anlamadım, Gökhan olmazsa Saviola olsun demek.
Bende onu diyorum işte yedekte de C. Ronaldo varmış otobüs biletini almış hazır bekliyormuş Haberin saçmalığına bak
quote:
skyw... biz sizin transfer politikanızıda biliyoruz sıralama nasıldı
1.adriano
2.ronaldo
3.carew
gs nin
1.saviola
2.gökhan
hangisi daha inandırıcı
Fener bahcenin durmu ii 10milyon dolar ronaldoya veremicek bitakım deil aynı zmn gökhannın peşinde 3 büyüklerde galatasaray gelcegi nerden belli yönetimin satcagı nerde belli ben olsam galatasaray satmam
quote:
Orjinalden alıntı: skyw@lker
quote:
Orjinalden alıntı: ozanunal
quote:
gs nin
1.saviola
2.gökhan
hangisi daha inandırıcı
Bende onu diyorum işte yedekte de C. Ronaldo varmış otobüs biletini almış hazır bekliyormuş Haberin saçmalığına bak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme