Şimdi Ara

YA GÖKHAN YA SAVİOLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda dolaşan söylentiler bunlar.yönetimin ilk amacı gökhan ünalmış.onu alamazlarsa saviola transferine yöneleceklermiş.

• hmm ilk hedef figo mehmet diye biliyordum saviola olmazsada c.ronaldo yedek bekliyormuş saçmalığa bak
  • özhan canaydın kayseri başkanıyla görüşmüş,gökhan la olan alakalarını kestiklerini söylemiş.
    saviola işi olmaz.3 gün sonra açıklama gelir."Türkiye'nin en iyi forvet hattına sahibiz transfere gerek yok"
  • eger alabiliyorlarsa ümit karan ı fener e satıp ikisini de alsınlar
  • ya siz hala gökhan ı kayserşispordan alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz hayret valla
  • kayseri satmaz ki
  • insallah 2 sinden biri olur
  • inşallah gökhan ünal olur
  • bu anadolu kulupleride bir futbolcusu yıldız olunca havaya giriyo, sanki bana ronaldo yu alıyoruz ya
  • skyw... biz sizin transfer politikanızıda biliyoruz sıralama nasıldı

1.adriano

2.ronaldo

3.carew

gs nin

1.saviola

2.gökhan

hangisi daha inandırıcı
  • quote:

Orjinalden alıntı: black jack

gs nin

1.saviola

2.gökhan

hangisi daha inandırıcı

Yalnız bir terslik var. Bizimkilerin ilk hedefi Gökhan'mış. Nasıl bir mantıkdır anlamadım, Gökhan olmazsa Saviola olsun demek.
  • bu mesajı attığımda 6 artı 1 kararı çıkmamıştı.o dönemdeki söylentilere göre ilk hedef gökhandı.yabancı kontenjanından dolayı.forvet yerli alınacak.boşta olan kontenjanla beke veya kaleye yabancı alınacaktı.zaten gökhan işide olmadı.bazıları dalga geçer gibi yazmışta olayın aslı bu yani
  • gökhan olmaz ise saviola olayı biraz ilginç olmuş. saviola olmaz ise gokhan olmalıydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

quote:

gs nin

1.saviola

2.gökhan

hangisi daha inandırıcı

Yalnız bir terslik var. Bizimkilerin ilk hedefi Gökhan'mış. Nasıl bir mantıkdır anlamadım, Gökhan olmazsa Saviola olsun demek.

Bende onu diyorum işte yedekte de C. Ronaldo varmış otobüs biletini almış hazır bekliyormuş
    Haberin saçmalığına bak

• quote:

skyw... biz sizin transfer politikanızıda biliyoruz sıralama nasıldı

1.adriano

2.ronaldo

3.carew

gs nin

1.saviola

2.gökhan

hangisi daha inandırıcı

Fener bahcenin durmu ii 10milyon dolar ronaldoya veremicek bitakım deil aynı zmn gökhannın peşinde 3 büyüklerde galatasaray gelcegi nerden belli yönetimin satcagı nerde belli ben olsam galatasaray satmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: skyw@lker

quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

quote:

gs nin

1.saviola

2.gökhan

hangisi daha inandırıcı

Bende onu diyorum işte yedekte de C. Ronaldo varmış otobüs biletini almış hazır bekliyormuş
    Haberin saçmalığına bak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.