Şimdi Ara

ya biri yardım etsin bi program yazsın şuraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ant. sporda alt yapıda futbolcuyum takım 1. lige çıktıktan sonra baya yeni adamlar aldılar bakıyorum adamlara fiziki olarak benden baya iyiler
    bende sizden bu yüzden tawsiye bi yemek programı istiyorum 1.70 boyundayım we 55 kiloyum bana bilinçli bi şekilde beslenme programı werebilirmisiniz para pek sorun deil maddi durumumuz iidr ben bi ara creatin we protein tozu kullanıyodum ama artıq kullanmıyorum idmanım saat 5.30da başlıyo bana buna göre bi beslenme programı yaparsanız çok mutlu olcam

walla wücudu bi toparlasam önemli yerlerden tanıdıklar war hatta 4 sene önce milli takıma gitmştim walla topcu olursam bol bol dh reklamı yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eki07 -- 16 Ağustos 2006; 21:15:07 >

• len hadi yoq mu bilen bi beslenme programı yazabilcek
  • Abi burdan uuraşıp yazan olmaz ama bence sen bi vücut geliştirmeye git madem para sorun değil bi aylık ver al ordan bi prgram yapmaya başla burda verilen prgramlar sağlıklı olmayabilir...Futbolcuymuşsun allah korusun bak bu aralar kötü kötü haberler var kendine dikkat et...Bence işi bilenden öğren...
  • et süt yumurta bal yağ pekmez ne gelirse ye gitsin. özellikle kırmızı et accayip eneji veriyor
  • madem maddi durumun iyi ve madem profeesyonel futbolcusun , doktora gitmeni öneririm. kulüp doktorunuz yok mu sizin?
  • walla vücut geliştirmeye gittim adam adam gibi ye diyo dediğim tozları kullanmaya dewam et dedi yani beslenme hakkında pek bişi sölemiyolar bu dediğimde 5 yıldızlı bi otelin vücut geliştirme salonuydu

walla daha biz profesyonel olamadık nasipse ilerde artıq yaşım 17 bu arada bens sadece biraz kilo alabileceğim bi program arıyorum bi ara arkadaşın biri wermişti ton balıklı falan bi beslenme programıda bi türlü bulamıyorum
  • mesir macunu ye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş yanımda oturuo maaşallahı var adamı 15 gün görmedim duba gibi çıktı karşıma...Sabahları şekerli krep yiyomuş o kadar valla ben gördüm...Test ettim onayladım...hatta ve hatta gittim,gördüm,dumur oldum...
  • klasiktir: yemek buldun ye dayak buldun kaç...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.