Şimdi Ara

y500 sli 8.1 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar y500 sli sorununu burdan konuşarak çözelim

• Hocam %76 da ne gibi bir sorun var? Eğer problem büyükse iptal edeyim kurulumu[;)
    Edit: Bu arada yabancı forumlarda bazı kişiler kurulumdan sonra sli ile ilgili problem yaşamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobra32 -- 17 Ekim 2013; 21:32:56 >
  • benim sli gitti o kadar bide görüntüü bulanıklaştı biraz düzeltirsem haber veriririm
  • Sağolasın hocam. O zaman ben durdurayım 2-3 gün daha boşluğum var uğraşmayayım fakat yeni bir yazıya bilgiye denk gelirsem paylaşırım
  • Cobra32 C kullanıcısına yanıt
    durdur sonucu yazcam birazdan
    Sonuç hüsran bu arada microsoyfta iletilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geforce forumda okuduğum bir yazıda nvidia 307.64 sürücüsünü yükleyince sli aktif oluyor yazıyordu. Herhalde lenovo'nun win 8.1 için kendi çıkardığı sürüm olsa gerek. Eğer hemen recovery yapmayacaksanız deneyebilirsiniz.

forums.geforce.com/default/topic/615247/notebook-sli-broken-windows-8-1/undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cobra32 -- 17 Ekim 2013; 22:10:24 >
    deniyim geri dönme niyetim yok zaten
  • wifi kartında sorun var ya
  • Wifi problemini windows 8 de intel wifi 15.3.1 sürücüsü ile halletmiştim belki 8.1 içinde olur.
    abi çıldırcam ya resmen Microsoft driver konusunda dalga geçiyo bide link atsana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amönyak -- 17 Ekim 2013; 22:27:52 >
  • ben pcye arattım en iyi driver dedi
  • Sli düzeldi lenovo driveri ile

• Oyun performansı nasıl hocam? Genel performans? ve de program açılış kapanış yükleme?
    Oyunum yok hocam ve daha işkemcibdriverinida falan kurmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amönyak -- 18 Ekim 2013; 10:00:32 >
  • son durum nedir arkadaşlar soruna çözüm bulanlar burada paylaşsa da bizde faydalansak ?
  • Hocam açıkçası sli 307.64 te çalışıyor 320.18te çalışıyor sanırım,

• konuyu hortlatmak gibi olmasın ama ben 8.1 yükleyince bilgisayar sapıtıyor , sizde de var mı aynı sorun?
  • https://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-and-U-series-Laptops/Y500-SLI-is-not-working-after-Windows-8-1-upgrade/ta-p/1290403 bu linkten kartıma uygun olanı indirdim kurdum. birazda ingilizce bilsen iyi olur içinde readme dosyasında kurulumu anlatılıyor sonra pcni yeniden başlat sorun çözülsün :D bu sorunu kesin çözüyor :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.