Şimdi Ara

Y50-70 Ethernet ve Ses sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhana, Bilgisayarımda kablo ile bağlantı yapamıyorum. Wifi ile yapamıyorum. Kablo ve modem portunu test ettim sorun yok. Ancak kendi portum üzerinde de sorun olduğunu düşünmüyorum ama bağlantı sınırlı hatasını alıyorum. 1 2 ay önce bağlantı yapabiliyordum, ethernet kartım en güncel sürümde. Soruna nasıl bir çözüm bulabilirim ?

    Bilgisayarımda bir de ses problemi mevcut. Kulaklığım takılı iken, kısayoldan ses mute'lediğimde ses tamami ile gidiyor. Tekrar yükseltsem bile açamıyorum, taa ki bilgisayarı yeniden baslatana kadar. Ama kulaklığım takılı değil iken bu sorunla karşılaşmıyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.



  • Sınırlı bağlantı sebebi TCP/IP V4 ten kaynaklı olabilir. Otomatik IP almıyor olabilir yada 127.0.0.1 gibi bir ip alıyordu. Kabloyu taktıktan sonra IP ayarlarına girin otomatik mi değil mi kontol edin. Büyük ihtimal otomatik değildir otomatiğe alın sorun düzelecektir. Ayrıca Enternet kartı sürücüsü güncelleştirin.

    Aynı şekilde ses içinde realtek sürücüsünü güncelleştirin. Birde bios uptade yapmadıysanız pc üzerindenki kısayol tuşlarında bazen problemler olabiliyor. Bios uptade yapmanızı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.